Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

QUOTE(Shalimar @ 2005 01 22, 10:16)
Visu pirma, je buvo tokia tema, tai labai atsiprasau  ax.gif bet man tai labai aktualu, niekaip negaliu issirinkti normalaus piestuko akims blink.gif normalus tai toks, kuris issilaikytu nenubyrejes nors dvylika valandu  blush2.gif danar naudoju Max factor piestuka, tai pasidazau is ryto, po keliu valandu darbe jau visi paakiai juodi cry.gif
Mergaites, gal turit ka patarti?Aciu 4u.gif

loreal juodas piestukas tiesio nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pats geriausias is visu patikrinta tikrai!!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_gulbe @ 2006 12 12, 22:38)
As tai kartais apsivedu juodu AVON piestuku...Jis geras juodas kitoj pusej baltas...Tik to balto as irgi nepagaunu blink.gif  g.gif ...Na o juodas breziasi minkstai...laiko taip pat gerai...;D

O man tai šis baisiai nepatiko schmoll.gif Jau kuris laikas apsistojau prie Loreal'io rolleyes.gif
Atsakyti
as tai naudoju tik issukamus piestukus, kazkaip droziami man schmoll.gif , dabar nusipirkau oriflamo thumbup.gif laikosi ilgai ir nenubega niekur, isbulunka labai mazai smile.gif anksciau pirkau pigu is eurokos kazkoki perfect line or smf tai dienos pradzioje super labai gerai ir laikosi puikiai, bet po to labai staiga nubyredavo ir ba ba... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 13, 19:53)
Man labai patinka Balatton piestukas, ypac droziamas, yra Eurokose  ax.gif

Man ir patinka Belaton piestukas.Minkstas, neblogai laikosi, ir nebrangus ax.gif Jau baigdineju savo, tai manau pirksiu ir vel... biggrin.gif
Atsakyti
visai neblogas dvipusis piestukas is Avon (baltos ir tamsiai mėlynos spalvos) vasara ilgai laikydavosi, gerai brezdavosi, dabar kazko labai greitai tirpsta g.gif dar teko naudoti dvipusi Oriflame pirstuka (Visions V* kolekcija, rudos ir auksines spalvos), bet man nepatiko. sunkiai breziasi, trupa, greitai nusivalo doh.gif dabar naudoju tamsiai melyna Prestige Eyeliner/Contour pour less Yeux poveikis panasus i Avon piestuku, bet juodas man patiko labiau, nes ilgiau laikesi ax.gif
Atsakyti
reikia atsisesti pries veidrodi, viena ranka patempti truputi voka ir neatitraukus, vienu judesiu nubrezti linija. Geriau, kai alkune buna stabiliai, pvz. ant stalo
Atsakyti
Dalykas, reikalaujantis daug praktikos biggrin.gif As tik per kelias dienas ismokau, o mano sesei savaites prireike lotuliukas.gif Bet nepalyginamai geriau uz piestuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 01 05, 21:00)
Dalykas, reikalaujantis daug praktikos biggrin.gif As tik per kelias dienas ismokau, o mano sesei savaites prireike lotuliukas.gif Bet nepalyginamai geriau uz piestuka ax.gif

o nenubega juk vistiek skysta g.gif
Atsakyti
laba, kas žinot gera "pravodkę" - labai noriu nusipirkti?
kokią rekomenduosit? kad gerai atlaikytų visą darbo dieną? nedintų ir t.t.
Atsakyti
Gal kas turite pasiūlymu - kokie apvadai geresni, nes kol kas supratau, kad AVON, gal nieko, o toliau tai visokie DIor, chanellllllllll ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 05, 22:07)
Gal kas turite pasiūlymu - kokie apvadai geresni, nes kol kas supratau, kad AVON, gal nieko, o toliau tai visokie DIor, chanellllllllll ir t.t.

Turejau Artdeco, labai plonai breze ir buvo labai patogus, o dabar turiu Maybelline, irgi geras smile.gif
Atsakyti
ačiū - aš seniai svajoju nusipirkti- bet kažkaip vis apžiūriu, ir nieko.... nė vienas nesužavi.
šiaip žinau kad artdeco - yra profesionali kosmetika - buvusi bent, ir kadangi turėjusi baisiai gerą paklausą - išleista linija ir visiems mirtingiesiems. nu čia tik gandas gal, nežinau
Atsakyti