QUOTE(mileta4 @ 2011 09 12, 16:42)
Sestadieni pirkau Vilkaviski, 0,5 - 11 Lt. + 0,50 (uz tara) Dirba kasdien nuo 8.30-16 val. sestadieni 8.30 - 12 val.
Aciu, bet tolokai... Ieskosiu kur arciau
QUOTE(pipete @ 2011 02 13, 12:20)
Pirkau vakar Akropolio maximoje linų sėmenų aliejaus - ūkininkas B.L.Vošteris, labai nusivyliau, ten matyt išpilstytas rapsų aliejus ne į tuos butelius, nes šalia buvo ir rapsų aliejus padėtas (juk jis labai specifinio skonio kurio su niekuo nesumaišysi), žodžiu apsipirkau. Įdomu kokia yra ūkikinkų produkcijos kontrolė???
Siaip as irgi peru sio ukininko alieju Akropolio Maimoje ekologisku produktu skyriuje saldytuve. Tai siaip jo skonis man primena zuvies tauku, kartu lyg ir jauciama agurku poskonis... sunku nupasakot
QUOTE(pingvinka @ 2011 04 03, 16:32)
http://aliejus.com/
tai jis kaip ir "sutepa" žarnyną...ar išgėrus jo šaukštą nereikės netikėtai tualetu pasinaudoti? gal ir labai kvailas klausimas, bet.....
ačiū
tai jis kaip ir "sutepa" žarnyną...ar išgėrus jo šaukštą nereikės netikėtai tualetu pasinaudoti? gal ir labai kvailas klausimas, bet.....
ačiū
siaip as gal menesi laiko ryte pries valgi gerdavu jo po 2 arbatinius saukstelius, tai bent jau man tokio staigaus jusu aprasyto poveikio nebuvo... nors siaip, turiu pripazinti, ta procesa palengvina ir pagreitina... bet gal cia kiekvienam individualiai
Nusipirkau Norfoje sėmenų aliejaus,sakiau gersiu ryte po šaukštą, nu bet koks šlyštus skonis,norisi vemti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 17, 10:40)
Nusipirkau Norfoje sėmenų aliejaus,sakiau gersiu ryte po šaukštą, nu bet koks šlyštus skonis,norisi vemti
aš tai turgelyje nusipirkau B.Volšterio linų sėmenų aliejaus
pirkau spalio pradzioj, sakė spausta pries kelias dienas ir galioja iki spalio 29 d.
t.y. apie mėnesį
viso nespėsiu išgerti, tai reiks mest lauk
o skonis tai jo, i zuvu taukus panasus
QUOTE(Sūpynės @ 2011 10 17, 09:09)
aš tai turgelyje nusipirkau B.Volšterio linų sėmenų aliejaus
pirkau spalio pradzioj, sakė spausta pries kelias dienas ir galioja iki spalio 29 d.
t.y. apie mėnesį
t.y. apie mėnesį
man skonis tragiškas, tai tiesiog plačiai išsižiodavau, atversdavau galvą ir tiesiai į gerklę supildavau )))) bet tik vieną mažą butelaitį išgėriau.....
o siūlau neišmesti, o teptis po dušo arba vietoj dušo želės ar muilo sunaudoti pamaitinsi odelę nes jis iš principo geras yra, bet greitai apkarsta (naturalus).....
jei semenu alieju laikysit kameroj, jis neapkars taip greitai
Sveikos,
Gal zinote, kur Kaune butu galima isigyti sviezaus linu semenu aliejaus? Vis kartus patenka..
Gal zinote, kur Kaune butu galima isigyti sviezaus linu semenu aliejaus? Vis kartus patenka..
Man yra tekę nusipirkti apkartusio sėmenų aliejaus, tai dabar perku tik iš vieno senuko Kalvarijų turguje. Naudoju raugintų kopūstų salotoms (kopūstai + svogūnai + sėmenų aliejus), silkei - silkės gabaliukus sumaišau su prieskonių mišiniu (malti lauro lapai + malti kvapieji pipirai + truputis cinamono arba muškato riešuto), talpiai sudedu į stiklainius ir užpilu sėmenų aliejumi, keletą dienų palieku šaldytuve - mano šeimai labai patinka. O aš asmeniškai mėgstu, ypač žiemą, supjaustyti svogūno galvą, užpylus aliejumi ir įdėjusi druskos palaikyti apie valandą ir valgyti su juoda duona.
Atsirado naujas linu semenu alijeus, galima isigyti prie Akropolio turgelyje arba Tymo turguj. Superinis, etikete su melynais linu ziedais ir skonis ne taip kaip kitu, ir lietuviskas.
QUOTE(monikucia @ 2012 02 07, 19:48)
Atsirado naujas linu semenu alijeus, galima isigyti prie Akropolio turgelyje arba Tymo turguj. Superinis, etikete su melynais linu ziedais ir skonis ne taip kaip kitu, ir lietuviskas.
Ir aš tokį nusipirkau Nekartus ir tikrai gardus
Geriame kiekvieną rytą po 2 šaukštus
O jau su silke, bulvėm, raugintais kopūstais koks skanumėlis
Kažkada ,aš,nevertinau sėmenų -linų aliejaus.
Bet,visai atsitiktinai teko pabendrauti su žmogučiu,kuris jį naudojo,ir pasiūlė.
Dabar aš,neišsivaizduoju ,kai kurių maisto gaminių,be jo.
Bijau ,kad gausiu bart,bet.... pasakysiu,kad žmogus augina pats augina,linus,rapsus,saulėgrąžas ir pats jį gamina[tai ekologinis ūkis Šventežeryje}
Aš,perku pas jį linų,aliejų,rapsų,sailėgrąžų.
Tirštas,kvepiantis aukštos kokybės ekologinis aliejus.
Nemanau,kad aš,čia padriau reklamą,aš,tik pasidalinau savo patirtimi.
Tam ir yra forumas
Papildyta:
Jeigu noresite tikslių kordinačių parašykite į až.
Bet,visai atsitiktinai teko pabendrauti su žmogučiu,kuris jį naudojo,ir pasiūlė.
Bijau ,kad gausiu bart,bet.... pasakysiu,kad žmogus augina pats augina,linus,rapsus,saulėgrąžas ir pats jį gamina[tai ekologinis ūkis Šventežeryje}
Tam ir yra forumas
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2012 02 11, 10:30)
Kažkada ,aš,nevertinau sėmenų -linų aliejaus.
Tam ir yra forumas
Tam ir yra forumas
Jeigu noresite tikslių kordinačių parašykite į až.