QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 24, 20:35)
Sveikos
Linų sėmenų aliejų naudoju visur- mano pagrindinis aliejus nebenaudoju nei saulėgrąžų, nei rapsų, nei alyvuogių (kartais)
Niekaip nesupratau, kodėl nemažai kam nepatinka linų sėmenų aliejaus kvapas- juk jis toks švelnutis ir skonis puikus va alyvuogių man nepatinka, net kai kepinu kažką, man nuo jo įsiskausta galva (turiu jautrią galvą kvapams
tik nebelabai supratau- ar jo negalima naudoti kepiniams, nes nesveika, ar, kaip kažkas sakė, kad brangus
Linų sėmenų aliejų naudoju visur- mano pagrindinis aliejus nebenaudoju nei saulėgrąžų, nei rapsų, nei alyvuogių (kartais)
Niekaip nesupratau, kodėl nemažai kam nepatinka linų sėmenų aliejaus kvapas- juk jis toks švelnutis ir skonis puikus va alyvuogių man nepatinka, net kai kepinu kažką, man nuo jo įsiskausta galva (turiu jautrią galvą kvapams
tik nebelabai supratau- ar jo negalima naudoti kepiniams, nes nesveika, ar, kaip kažkas sakė, kad brangus
alyvuogiu aliejaus ir as nemegstu,nei kepimui nei salotoms,jis man neskanus,kad ir kokio brangumo bepirkciau,isitikinau,kad jis man is ties neskanus.
Linu alieju negalima kaitinti,nes is jo issiskiria nuodingos medziagos.Naudoti tik saltiems patiekalams Cia informacija is vokisko puslapio apie linu semenu alieju.
Papildyta:
ai dar pamirsau pridurti,kad 1-2 arbatiniai sauksteliai aliejaus i diena suvartoti turi pakankama doze omegos 3 rugsciu.Tolygu 6-8 kapsulems zuvies tauku,daugeliu zmoniu skrandziai netoleruoju zuvies tauku,tai gera alternatyva linu semenu aliejus.