Gavau šviežio ekologiško linų sėmenų aliejaus Kur jį sunaudoti? Kol kas pilu tik į burokėlių sriubą, užpilam raugintus kopūstus ir pan. Kiek žinau jis greitai genda, tad reikėtų daugiau idėjų kaip jį naudoti
Aš kartais dukrai jo į košę pilu, ar jame kepu blynus, kiaušinienę, duoną, bet man ir vyrui jis nelabai skanus, keičia maisto skonį, tai nevartojam, o dukra nesipriešina ir žinau, kad jame sveika kept, tai jai ir gaminu.
QUOTE(Anka @ 2006 08 21, 20:47)
Aš kartais dukrai jo į košę pilu, ar jame kepu blynus, kiaušinienę, duoną, bet man ir vyrui jis nelabai skanus, keičia maisto skonį, tai nevartojam, o dukra nesipriešina ir žinau, kad jame sveika kept, tai jai ir gaminu.
vaikas mano irgi noriai valgo košes su šituo aliejum
QUOTE(kutvela @ 2006 08 22, 10:23)
*man semenu aliejus labai skanu ant silkutes su svoguniukais uzpiltas. o
*kad labai greit neapkarstu reikia laikyt alieju saldymo kameroj.
*kad labai greit neapkarstu reikia laikyt alieju saldymo kameroj.
*bandysiu pilt šiandien, žiūrėsim kas gausis
* geras, nežinojau
Geriausiai tiesiog gryną gerti po šaukštą tris kartus per dieną. Labai daug vitaminų turi. Ir plaukams kaukės labai geros.
Neperseniausiai žiūrėjau laidą apie šinšilų augintojus. Jie augina šinšilas kailiniams, tai sakė, jog jų šinšilų kailis labai gyriamas ir gerai superkamas, o dėl to labai prisideda sėmenų aliejus.
Jei per dieną gert po daugiau šaukštų, tai išvaro akmenis iš inkstų ir dar daugybę gėrio sėmenų aliejus daro. Pasidomėkit konkrečiau kiek nuo kokios ligos vartot.
Neperseniausiai žiūrėjau laidą apie šinšilų augintojus. Jie augina šinšilas kailiniams, tai sakė, jog jų šinšilų kailis labai gyriamas ir gerai superkamas, o dėl to labai prisideda sėmenų aliejus.
Jei per dieną gert po daugiau šaukštų, tai išvaro akmenis iš inkstų ir dar daugybę gėrio sėmenų aliejus daro. Pasidomėkit konkrečiau kiek nuo kokios ligos vartot.
Mes ji irgi naudojam.Bet ji rekomenduojama vartoti tik saltiems patiekalams, kepti negerai su juo.
As su juo dazniausiai darau uzpila salotoms( su citrinos sultimis ir prieskoniais), vyras geria po sauksta ji viena...Siaip labai sveika zmonems , turintiems skrandzio problemu, be to Omega 3 riebalu rugsties didelis kiekis(kaip zuvu taukuose) ir gausu vitaminu...
Paskutiniu metu , kadangi maitinu leliuka-tiesiog ant supjaustyto agurko ar pomidoro uzpilu...
As su juo dazniausiai darau uzpila salotoms( su citrinos sultimis ir prieskoniais), vyras geria po sauksta ji viena...Siaip labai sveika zmonems , turintiems skrandzio problemu, be to Omega 3 riebalu rugsties didelis kiekis(kaip zuvu taukuose) ir gausu vitaminu...
Paskutiniu metu , kadangi maitinu leliuka-tiesiog ant supjaustyto agurko ar pomidoro uzpilu...
Man irgi drauge padovanojo buteli. Gersiu sakiau po sauksta bent kasdien. Tiesa kad su jis kepimui netinka, o saltiems patiekalams taip. O vat del plauku tai nezinojau - reiks isbandyt
Ne i tema Linu semenu aliejukas labai gerai issisakojusiem plauku galiukam
QUOTE(brashke77 @ 2008 04 09, 18:21)
geras puslapis