jei dabar kas man leistų rinktis, kaip ir kokias kalbas mokytis, tikrai pirma nebūtų vokiečių, o antra rusų, nors antra dabar anglų
Pirmoj vietoj kaip ir bebūtų rinksčiaus anglų ir antrą rusų. Vokiečių kiek besimokai tikrai neišmoksti, o jos mažai kur ir tereikia, literatūros studijoms minimumas, o ir pati kalba ne iš lengvųjų
manau, rinkčiausi rusų anglų juk dabar nuo darželio moko
QUOTE(tarijo @ 2007 10 30, 17:16)
O aš tai norėčiau Ispanų man ji labai graži
tai kad nėra galimybių mūsų vidurinėse ispanų rinktis
QUOTE(Thin @ 2007 10 30, 20:05)
Kam cia su ta mokykla terliotis .Joje gali mokytis ir mokytis-vistiek padoriai neismoksi .Isvaziuoji i sali kurios kalba nori ismokti,atbuni ten keleta arba keliolika meteliu ir jau laisvai sneki.
bėda ta, kad su mokykla nori ar nenori, visvien reikia keletą metų pasiterliot
QUOTE(tarijo @ 2007 10 31, 18:50)
bėda ta, kad su mokykla nori ar nenori, visvien reikia keletą metų pasiterliot
Tenka tenka.O siaip rinkites rusu k.- Su ja terliotis lengviausia,kiek zinau
Net nežinau kuri labiau perspektyvesnė kalba vaikui. Parinkom rusų. Nors ką su ja darys tai nežinau.
Na as manau , kad rusu tikrai geriau nei vokieciu ar prancuzu . Juk beveik visi rytai rusiskai kalba , be to ir lenku, ceku, slovaku siak tiek panasios i rusu . Negi manot , kad vaikai vien tik i Airija vaziuos kai uzaugs
Maniškis pasirinko vokiečių, nes auklėtoja dėsto (antra užsienio ), aš labiau norėjau, kad mokytųsi rusų, manau kad ji reikalingesnė, bet sūnus pareiškė jog rusų kieme išmoks, kuo aš labai abejoju