Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų, vokiečių ar rusų?

jei dabar kas man leistų rinktis, kaip ir kokias kalbas mokytis, tikrai pirma nebūtų vokiečių, o antra rusų, nors antra dabar anglų wub.gif
Pirmoj vietoj kaip ir bebūtų rinksčiaus anglų ir antrą rusų. Vokiečių kiek besimokai tikrai neišmoksti, o jos mažai kur ir tereikia, literatūros studijoms minimumas, o ir pati kalba ne iš lengvųjų doh.gif
Atsakyti
Man tai atrodo nesvarbu kokia kalba. bet kurią iš šių kalbų pasirinkus ir išmokus būtų super smile.gif
Papildyta:
O šiaip reikėtų rinktis tą, kuri būtų reikalingiausia ateityje.
Atsakyti
manau, rinkčiausi rusų mastau.gif anglų juk dabar nuo darželio moko rolleyes.gif
Atsakyti
O aš tai norėčiau Ispanų smile.gif man ji labai graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 10 30, 17:16)
O aš tai norėčiau Ispanų smile.gif man ji labai graži ax.gif

tai kad nėra galimybių mūsų vidurinėse ispanų rinktis nail.gif
Atsakyti
Na, taip smile.gif
bet galima ne tik vidurinėje užsienio kalbą mokytis. bigsmile.gif
Atsakyti
Kam cia su ta mokykla terliotis huh.gif .Joje gali mokytis ir mokytis-vistiek padoriai neismoksi .Isvaziuoji i sali kurios kalba nori ismokti,atbuni ten keleta arba keliolika meteliu ir jau laisvai sneki. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thin: 30 spalio 2007 - 19:06
QUOTE(Thin @ 2007 10 30, 20:05)
Kam cia su ta mokykla terliotis  huh.gif .Joje gali mokytis ir mokytis-vistiek padoriai neismoksi .Isvaziuoji i sali kurios kalba nori ismokti,atbuni ten keleta arba keliolika meteliu ir jau laisvai sneki.  smile.gif

bėda ta, kad su mokykla nori ar nenori, visvien reikia keletą metų pasiterliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 10 31, 18:50)
bėda ta, kad su mokykla nori ar nenori, visvien reikia keletą metų pasiterliot biggrin.gif

biggrin.gif Tenka tenka.O siaip rinkites rusu k.- Su ja terliotis lengviausia,kiek zinau cool.gif
Atsakyti
Net nežinau kuri labiau perspektyvesnė kalba vaikui. Parinkom rusų. Nors ką su ja darys tai nežinau.
Atsakyti
Na as manau , kad rusu tikrai geriau nei vokieciu ar prancuzu . Juk beveik visi rytai rusiskai kalba , be to ir lenku, ceku, slovaku siak tiek panasios i rusu . Negi manot , kad vaikai vien tik i Airija vaziuos kai uzaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis pasirinko vokiečių, nes auklėtoja dėsto (antra užsienio ), aš labiau norėjau, kad mokytųsi rusų, manau kad ji reikalingesnė, bet sūnus pareiškė jog rusų kieme išmoks, kuo aš labai abejoju smile.gif
Atsakyti