QUOTE(Ramunytėė @ 2008 09 21, 19:52)
Pasikartosiu; visos kalbos yra geros, tik ne visi žmonės jomis kalbantys yra geri.
labai geras pasakymas
Papildyta:
[quote=buda,2008 09 21, 20:28]
manau savo politinius poziurius ir visokia neapykanta turetumete valdyti..juk politiniu poziuriu nera pati svariausia ir Vokietija
[/quote]
a-tai ne politinis poziuris,tai kulturinis ir socialinis poziuris.
b-vokietija atisistate,o rusija-ne.
c-cia forumas,cia mano nuomone ir mano teise i ja.
[/quote]
beabejo,kad visi turi teise i pasisakymus,tik kokie tie pasisakymai,manau turime valdytis juk tam ir zmones,kad ne kiaules
Papildyta:
QUOTE(other25 @ 2008 09 23, 09:50)
Rusų kalbą mokausi jau antrus metus ir esu labai nepatenkinta. Nes nekenčiu šitos šalies, žmonių, politikos ir t.t. Aš dar tik septintokė, bet apie politika nemažai nusimanau.. O šiaip rinkausi vokiečių kalba, tik vat pas mus klasėj tik keli vaikai vokiečių rinkosi, tai neišėjo grupės padaryt.. O dar visi nori pereit į vokiečių, nes sako, kad ten būtų daug lengviau.. Ir beje, dažniausias vaikų pasisakymas, kodėl jie renkasi rusų kalba - "Tėveliai taip nori" arba "Nori suprast, ką ten tėvai šnibždasi rusiškai"..
kuom nepatenkinta.,....pacia kalba,rusu politika,mokytoja.......kazko nesuprantu as mokiausi anglu,rusu ir vokieciu..vokieciu man labai patiko,bet rusu man pravercia daugiau,anglu man nepatiko gramatika ..o geriausia kuo daugiau kalbu ismoksi,to ant peciu nenesiosi