Mamytei žibuoklių priskinsiu,
Parbėgsiu namo takeliu
Ir garsiai garsiai ištarsiu,
Kad aš ją begalo myliu..
Motinos diena
Sveikutės,
gal kuri nors galite padėti,reiktų kažkokių trumpų žodžių,močiutės jubiliejus -60m ir 9m anūkelis norėtų kažką palinkėti gal žinote kažkokį neilgą palinkėjimą močiutei
gal kuri nors galite padėti,reiktų kažkokių trumpų žodžių,močiutės jubiliejus -60m ir 9m anūkelis norėtų kažką palinkėti gal žinote kažkokį neilgą palinkėjimą močiutei
QUOTE(Betty @ 2008 05 16, 09:47)
Sveikutės,
suvesk www.tostai.lt
rasi ten visokiausiu sveikinimu
Sveikos,
gal zinot koki tosta apie darba. Buciau labai dekinga.
gal zinot koki tosta apie darba. Buciau labai dekinga.
labas, si men krikstysiu savo suneli, manau butu grazu krikstatevams pasakyt koki tosta, gal but kas zino koki, buciau labai dekinga
as ir krikstynom ieskau tosto grazaus
Gal kas zinote kokiu nors tostu vestuviu proga?
Norėčiau save pasveikinti su įstojimu į šį forumą manau,kad sutarsim šauniai esu šauni mamytė ir tikiuosi,kad labai neskriausit
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 03, 18:13)
Norėčiau save pasveikinti su įstojimu į šį forumą manau,kad sutarsim šauniai esu šauni mamytė ir tikiuosi,kad labai neskriausit
saunuole mamyte taip suptiliai moka pati save pasveikinti
Sauni temuke
teks dazniau cia uzsukti tostu paieskot
teks dazniau cia uzsukti tostu paieskot