Įkraunama...
Įkraunama...

Tostai įvairioms progoms

http://www.florisima...de.php?p=16#top
Atsakyti
YRA NEBRANGI, BET FAINA KNYGA "TOSTAI", VAKAR SAVO EX PADOVANOJAU  :smile.gif ;D
Atsakyti
Šitą tosta girdėjau iš vieno gruzino, jis aišku geriau skamba rusu kalba su nepakartojamu gruzinišku akcentu ;D, bet pabandysiu parašyt kaip tai skamba musiškai:

yra tokie paukščiai-kregždutės ir žvirbliai. Kregždutės būna visą vasarą kartu su mumis, o atšalus orams išskrenda į pietus. Žvirbliai būna kartu su mumis ir kai šilta ir kai šalta, jie lygiai tokie patys kaip ir Jūs mano mieli draugai, kurie manęs nepaliekat nei laimėj nei nelaimėj. Todėl keliu šią taurę už Jus, mano mielieji žvirbliai.



Atsakyti
o man labeusiai patinka tostas ish "Shuns shirdies" :
za to shtoby vse!
ir po to
i vam tavo zhe..
na kas mate, supras
Atsakyti
Nemoku sakyt tostu, kai tik kokia proga vyrui bakst i sona, kad tas reztu kalba.
Atsakyti
Mamytes, padekit! Reikia tosto (25m proga) labai geros vaikystes drauges jubiliejus...matau teks rezti kalba...gal padesit?
Atsakyti
LABAI GERA TEMA thumbup.gif
Atsakyti
Viksreli, tostai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vestuviu tostai
Atsakyti
tostai ir eiliuoti palinkejimai
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2003 08 13, 09:28)
Noriu su jumi pasidalinti keliais tostais. Gal ir jum taip pat knieti su manim ir kitomis pasidalinti ??? Tai butinai irasykite ;D!

Aš geriu už mūsų priešus! Tegul jie turi viską: prabangų namą, antikvarinius baldus, baseiną su mineraliniu vandeniu, kambarius, nuklotus persiškais kilimais, japonišką telefoną su programiniu valdymu; ir tegul jie tuo telefonu skambina tik 01, 02, 03!

***

Keliavo Ašotas iš vieno aūlo į kitą. Kelias ėjo kalnais, vingiavo tarp uolų ir bedugnių. Staiga asilas sustojo ir nė iš vietos. Ašotas pradėjo jį raginti, šūkauti. Asilas stovi kaip įkastas. Ėmė Ašotas jį keikti, vadinti visokiais žodžiais, talžyti botagu. Bet asilas kaip stovėjo, taip ir paliko stovėti. Paskui jis pats nuėjo. Ir tada Ašotas pamatė, kad už posūkio stovi didžiulis akmuo, kuris ką tik nukrito, ir jei asilas nebūtų sustojęs, akmuo būtų juos abu užmušęs. Apkabino šeimininkas protingą gyvulį ir padėkojo.
Tad išgerkim už tai, kad mes visada ginčydamiesi įsiklausytume į kito nuomonę, tegul jis būna net ir asilas.

***

Ėjo keliu laimė, meilė ir sveikata. Priėjo namą, pasibeldė, paprašė įsileisti. Bet name buvo tik viena laisva vieta. Šeimininkai pasvarstė: ką įsileisti prie židinio? Nusprendė, kad svarbiausia - laimė, ją ir priėmė, o meilę ir sveikatą paliko prieangyje. Ir pirmiausia iš namo tyliai išėjo meilė, paskui ir sveikata, o vėliau išėjo ir laimė.
Priėjo kitą namą, kur irgi buvo tik viena vieta.Čia šeimininkai nusprendė įsileisti sveikatą. Kas per laimė ir kas per meilė be sveikatos? O meilė ir laimė buvo paliktos prieangyje. Ir iš pradžių išėjo meilė, po to laimė, o paskui jas ir sveikata.
Trečiajame name žmonės nusprendė, kad svarbiausia yra meilė. Ir ji liko name. O kai paliko meilė, pasiliko ir sveikata, ir laimė. Tad išgerkime už tai, kad pirmiausia įsileistume meilę.

***

Vienas asilas apsimetė liūtu.Užsimetė ant savęs liūto kailį ir ėmė išdidžiai vaikščioti. Iš tolo jis ėmė kelti baimę, net privertė bėgti avių bandą. Bet papūtė stiprus vėjas, kailis nukrito ir apgavystė išaiškėjo. Žvėrys užpuolė asilą ir sumušė.
Pakelkime bokalus už tai, kad nebūtume nei liūtais, nei asilais, o išliktume patys savimi.

Aciu Viksreli, pasinaudojau tavo tostais. Gal zinai kokiu nors sveikinimu su rugsejo pirmaja nuo aukletojos savo aukletiniams.Aciu.
Atsakyti
Princas pamilo princese.
Karalius, kaip meiles ženklą, įsakė princui atnešti motinos širdį.
Princas nužudęs motina ir išėmęs širdį išskubėjo pas karalių.
Beskubėdamas suklupo ir išmetė motinos širdį. Tada širdis švelniai paklausė:
- Ar neužsigavai, sūnau ?
Pakelkime taures už motinu širdis, kurios niekada nepamiršta savo vaiku.
Atsakyti