Įkraunama...
Įkraunama...

"Minimūza" prie Čiurlionio menų m-klos

QUOTE(Migdolė* @ 2012 09 07, 17:21)
mane irgi tai domina g.gif ir kodel uzsidaro, negi nera norinciu lankyti? g.gif



Ne, čia yra pačios mokyklos administracijos finansinių machinacijų išdava. Mokykla darys viską, kad Minimūza ir Neakivaizdinis skyrius atsigautų nuo Naujųjų Metų. Iki jų bent jau pastarasis tikrai neveiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 07 rugsėjo 2012 - 17:22
QUOTE(Mazule @ 2012 09 06, 09:41)
Kaip įdomu - tai kitą savaitę skelbtas prėmimas nevyks?...  unsure.gif


Kalbejau aš irgi su direktorė, sakė, kad baleto grupes susirinkimas bus 2012-09-12 d. 16:30 val.
Kas jau priimtas - tik teveliai, kas naujai ateina - su vaikučiu peržiūrai.
Mes bandysim palankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2012 09 07, 17:21)
mane irgi tai domina g.gif ir kodel uzsidaro, negi nera norinciu lankyti? g.gif

Radau internete Z.Puisienes tel. jeigu nepasikeites +370 616 42139


ačiū, nepasikeitęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 09 07, 18:22)
Ne, čia yra pačios mokyklos administracijos finansinių machinacijų išdava.


Labai gaila. Pavasarį įstojom į muzikinį Minimūzos skyrių, šįmet - visiškas bardakas. Šiandien atvedžiau dukrą į pamokėlę, dukra jau nuo pavasario laukia, šią savaitę jau ir dienas skaičiavo, kada gi pagaliau bus užsiėmimas. Nupirkom gėlytę mokytojai, atėjom ir..pasirodo, šiandien nieko nebus, mokytojos nėra, paskambinau mokytojai, o ji pasirodo, išvykusi, ateiti kitą savaitę. Dukra vos ne į ašaras, gi taip laukė. Planuotos sutarties pasirašyti, pasirodo, negalima, "kol niekas neišsispręs". doh.gif vietoje planuotų pamokėlių -"konsultacijos" kartą savaitėje. Tai pamaniau - ai tiek to, ir užrašiau ją kitur, tegul muzikuoja ten, kur situacija bent kiek pastovesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 rugsėjo 2012 - 17:42
QUOTE(flight @ 2012 09 12, 18:12)
Labai gaila. Pavasarį įstojom į muzikinį Minimūzos skyrių, šįmet - visiškas bardakas. Šiandien atvedžiau dukrą  į pamokėlę, dukra jau nuo pavasario laukia, šią savaitę jau ir dienas skaičiavo, kada gi pagaliau bus užsiėmimas. Nupirkom gėlytę mokytojai, atėjom ir..pasirodo, šiandien nieko nebus, mokytojos nėra, paskambinau mokytojai, o ji pasirodo, išvykusi, ateiti kitą savaitę. Dukra vos ne į ašaras, gi taip laukė. Planuotos sutarties pasirašyti, pasirodo, negalima, "kol niekas neišsispręs".  doh.gif  vietoje planuotų pamokėlių -"konsultacijos" kartą savaitėje. Tai pamaniau - ai tiek to, ir užrašiau ją kitur, tegul muzikuoja ten, kur situacija bent kiek pastovesnė.


Deja tikrai taip. Dabar oficialiai tokios mokykėlės nėra, mokytojai už tas "konsultacijas" nieko negauna - taip kad reikia laukti, kol auditas patikrins mokyklą ir atkurs tai, kas tikrai reikalinga (Minimuza, neakivaizdinis skyr. ir pan.)
Mes taip pat Minimūzos šiemet atsisakėme 4u.gif
Atsakyti
Mano mažius irgi pavasarį "įstojo" į muziką Minimūzoje. Pirmą pamokėlę - konsultaciją lankė 3 vaikučiai, tačiau vakar jau daugiau vaikučių dalyvavo užsiėmime. Net nuotaika mano pagerėjo. Kol kas vaikas patenkintas ir noriai eina į pamokėles. Ten jie ir dainuoja, ir spalvina ir namų darbų jims užduoda. Tikiuosi neužsidarys ir vaikučiai neliks ant ledo.
Atsakyti
SVeiki visi,

Ar yra čia Ką domina Minimūzos pamokėlės???

Mokytoja savo iniciatyva pasirūpino salės nuoma, kad visi minimūziukai neišsilakstytų iki naujųjų užsiėmimai vyks Lakūnų g.

pirmadienį ir trečiaidenį 16val.
Atsakyti
Sveikos,

Skaitau ir sunku nepajusti to kartėliu persisinkusio rašymo. Gal taip yra, nes nesimato žmogaus veido išrašų, balso spalvų, tono.. Na, bet priieš paleidžiant į eterį laišką, vertėtų perskaityti ir išsiūsti sau. Tada vėl perskaityti ir pagalvoti ar tikrai norite lieti tą pesimizmą kitiems tėveliams. Juk ir taip visi pasimetę.. Nemalonu skaityti apie fantastiškos mokyklos, jos pedagogų darbą, kai eilinis žmogus, darbuotojas, tėtis, mama, vaikas - niekuo nesusiję su administracija ir ten vykdomu auditu. Manau turėtumėte jaustis dėkingi vien dėl to, kad mokytojos, be atlygio, organizuoja mūsų vaikams pamokas. Aukoja savo laiką, vardan to, kad mums būtų geriau.
Gera mokykla - tai visų pirma - aktyvi ir socialiai atsakinga bendruomenė, nes kokie tėvai, koks jų požiūris į viską, tokie ir vaikai, taip elgiasi ir mokykla. Su M.K.Čiurlionio mokymu esame jau treti metai ir tikimės šiai mokslo įstaigai - tik paties geriausio. O gėlės, vaiko nusivylimas, neįvykusi pamoka, tai tik gyvenimas, kuriuo gyvena daugelis mokyklų, daugelis bendruomenių ir dėl to neateina išsilieti į tokį populiarų tinklapį. Nei joks tai ne chaosas, tiesiog laikini nesklandumai. Mažiau panikos, daugiau pasitikėjimo ir reagavimo į problemas adekvačiai bei su teisingai formuluojamais klausimai. Ne kas dabar bus?,- o: aš dėl savo vaiko galiu padaryti? Mes esame dėkingi už viską, ypač už atidumą ir kantrybę dirbant, metodiškai, bei disciplinuotai, su mūsų dukra. Kam svarbu žinoti laiką, vietą, dalinamės informacija. Kam svarbu padejuoti - skambiname į psichologinės pagalbos liniją ir pasistenkime įžvelgti bent kruopelę gėrio, kurį gauna mūsų vaikai, ir ukdykime dėkingumą savyjem jeigu to reikalaujame iš savo vaikų. Ilgas gavosi pamokslas, bet kaip mama - mamai rašau: aukime pačios, kad galėtume auginti žmones. Šioje skiltyje turi rinktis ypač motyvuoti tėvai, mamos ir tėčiai, nes mokytis šioje mokykloje - nepaprastas iššūkis ne tik vaikui, bet ir tėvams. Būkime ne bambekliai ir zirziantys pesimistai, o Tėvai iš didžiosios raidės, kurie parems, prisidės tiek morališkai, tiek savo darbo jėga, jog jų vaikas išties kažko siektų.
Informacija:
Baleto skyrius renkasi Vilniaus baleto patalpose, antrame aukšte,Lakūnų g. 30, Vilnius (ant langų yra užrašas "Vilniaus baletas") 1 ir 3 17:00;
Muzikos ir dainavimo pamokos vyksta Muzikos akademijos 3 - uose rūmuose (Semo rūmų pusėje, kitoje Lukiškių aikštės pusėje) 2 18:00 ir 5 17:10.
Dėl detalesnės informacijos, grafikų - prašome kreiptis e'mailu.
Pagarbiai - Nikolės mama (almintaite@yahoo.com)
Atsakyti
QUOTE(pamaiva-22 @ 2012 10 22, 11:28)
Kam svarbu žinoti laiką, vietą, dalinamės informacija. Kam svarbu padejuoti - skambiname į psichologinės pagalbos liniją ir pasistenkime įžvelgti bent kruopelę gėrio, kurį gauna mūsų vaikai, ir ukdykime dėkingumą savyjem jeigu to reikalaujame iš savo vaikų.


Manau, čia nėra apribojimų ar reikalavimų rašyti vien pozityvius įspūdžius.
Aš pabijojau dukrą "pakabinti" tokioje nežinioje, taigi, dabar ji lanko kitur. Duokdie, kad su Minimūza viskas bvaigtųsi gerai, tada gal kitąmet sugrįšime.

Klausimas vaikų, lankančių muzikos pamokėles tevėliams (pirmamečių, 5-6 metų vaikų grupėse):
Gal galėtumete papasakoti, kaip vyksta užsiėmimai? Ką vaikai juose veikia, ką jau moka, ar užduodami namų darbeliai? Ar kiekvienas vaikas tikrinamas po vieną, ar dainuoja choru? Ar mokosi papildomai instrumento? Būčiau labai dėkinga už informaciją, kadangi aktualu kitiems metams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 22 spalio 2012 - 16:38
Gal kas zinote ka nors apie dailes uzsiemimus? Vyksta? Vyks?

Is tiesu tai mus piktina toks mokyklos elgesys ir jauciuosi turinti teise viesai apie tai kalbeti. Ne tie laikai (bent jau taip maniau), kad galima nebesiskaityti su tevais, vaikais. Ne paslaptis, kad dar iki rugsejo visa informacija is mokyklos www apie minimuza buvo isnaikinta, prisiskambinti pavyko toli grazu ne is pirmo karto, paskambinus nebuvo jokio rislaus konkretaus teksto, simboliskas susitikimas pries rugseji, pazadas informuoti ir tyla....

Labai gaila, nes norejome butent ten vesti vaika su perspektyva mokytis mokykloje.
Nesuprantu kas trukdo parasyti bent jau informacija svetaineje - bus , nebus, kada, niekada....tiesiog nepagarba ir tiek.
Atsakyti
Norejau paklaust kiek laiko trunka mokslai mini muzoje? Ar tai kaip ir kitos 8-metes muzikos/dailes mokyklos?
Atsakyti
Mano dukra lanko minimuza jau metus. Esu be galo laiminga ir patenkinta pedagogu darbu. Nors ir neplanuojamev stoti i ciurlionke... Ir kooks grazus velykinis renginys suorganizuotas. Lenkiu galva pries visus pedagogus thumbup.gif
Atsakyti