QUOTE(Vija75 @ 2006 11 29, 11:29)
Yra tokia studija ORKLIS. Daro superinius filmus - negirciau, jei mūsų vestuvių jie nebūtų filmavę. Jie tikrai nemontuoja filmų mėnesių mėnesiais. Mums filmą padarė per savaitę. Draugei, kuri tekėjo rugpjūtyje, padarė per 10 dienų. Buvau uzėjusi į jų tinklapį www.orklis.lt - jų kainos tokios pat kaip ir pernai. Tiesa, jų kainos nėra žemos. Mes mokėjome 2300 Lt už filmą. Bet patikėkit, buvo verta. Beje, jie savo tinklapyje dabar įdėjo savo darbų pavyzdžių - tai galima iškart susidaryti vaizdą ar kaina atitinka produktą.
Rugsejo 23 sesers vestuvems bandem, ORKLI samdytis, kadangi buvau maciusi, ju filma, kur pati dalyvavau vestuvese
vien tik pagiriamieji zodziai siai studijai, savo darbo profesionalai. Bet kazkas ten mano pretenzingai sesutei neisejo, o gal uzimti ORKLIS buvo, ar kazkaip iki Klaipedos atvaziuot jiems neisejo, nezinau tikslaii tos istorijos, kodel nebesamde ORKLIO. Is kazkur suzinojo apie
www.evea.tik.lt
Buvo nuvaziave pasiziureti, sake deze padėjo - ka isitrauksite, ta kaip pavyzdi ziuresime, po paziurejimo sesuo sake su vyru likome isizioje, trauke ant sharos antra filma irgi sake geras. Uzisake. Spalio pabaigoj gavo ju sumontuota filma
. Tikrai pateisina uzrasas ant dezutes "Autorinis darbas". Filmavo iki jaunuju sugrizimo dviese. gal kokiu 35 m. du auksti vyrai. trukme paruosto apie 40 min viskas padaryta austam lygi. Visi draugai kas mate, sesei pavydi tokio filmo. Tiek evea tiek orkli rekomenduoju. Kainos panasios abieju. Nepigu bet verta.