sveikutes
Gal kuriai filmavo Valentinas is
Vilniaus???
QUOTE(kate0 @ 2006 10 17, 22:46)
o kiek tas Vaclovas siemet lupa? i kiek kitiems metams uzsiprase?
pernai eme 800-1200 girdejau, kad siemet norejo 1700-1800
pernai eme 800-1200 girdejau, kad siemet norejo 1700-1800
musu vestuves uz poros sav. video pas Vaclova , tai kaina 1500lt sake vasara 2000lt. kaina didele, bet uz tat filmas daug draugu pas ji dare
Gal galetumet Vaclovo tel. atsiust Pabandysiu pasiskambint
Aciu
Aciu
QUOTE(astukas23 @ 2006 10 28, 00:03)
musu vestuves uz poros sav. video pas Vaclova , tai kaina 1500lt sake vasara 2000lt. kaina didele, bet uz tat filmas daug draugu pas ji dare
ir jus tiek skiriat filmuotojui ojezau kiek daug man jiem tiek daug gaila moketi
QUOTE(Tinulis @ 2006 10 28, 10:15)
Tau to Vaclovo, kurio video darbus paskutiniu metu merginos vis giria? Tai tada jo tel. yra: 8-698-32120. Mums tai irgi jis filmą montavo. Likome labai patenkinti . Tiesa mokėjome ne taip baisiai daug, kaip jis "lupo" šiemet (apie kitus metus man jau net baisu pagalvoti... ). Bet kokiu atvėju mes rezultatu likome labai labai patenkinti, o dar ir nemontuotą medžiagą pasiėmėm, kad jeigu kada ateity būtų noras ir patiems kažką pasidaryti, tai kad turėtumėm iš ko tai padaryt.
QUOTE(AsIrTu @ 2006 10 29, 01:14)
Tau to Vaclovo, kurio video darbus paskutiniu metu merginos vis giria? Tai tada jo tel. yra: 8-698-32120. Mums tai irgi jis filmą montavo. Likome labai patenkinti . Tiesa mokėjome ne taip baisiai daug, kaip jis "lupo" šiemet (apie kitus metus man jau net baisu pagalvoti... ). Bet kokiu atvėju mes rezultatu likome labai labai patenkinti, o dar ir nemontuotą medžiagą pasiėmėm, kad jeigu kada ateity būtų noras ir patiems kažką pasidaryti, tai kad turėtumėm iš ko tai padaryt.
labutis, mes galvojame apie Vaclova, taciau l.daug uzsiprase bet ar vertas jo darbas? Ar tikrai gerai jis padaro filma? Gal kas galite patarti?
QUOTE(Garbanike @ 2006 11 04, 11:30)
labutis, mes galvojame apie Vaclova, taciau l.daug uzsiprase bet ar vertas jo darbas? Ar tikrai gerai jis padaro filma? Gal kas galite patarti?
manau pats geriausias variantas butu paciai nuvaziuoti pas ji ir pamatyti darbus geriau viena karta pamatyti, nei 100 kartu isgristi. Jis mum dare filmuka, likom labai patenkinti bet jei atvirai, tai perdaug jis pradejo ta kaina kelti, manau yra ir kitu geru filmuotoju, uz mazesne kaina, tik nespejusiu dar ispopulereti
Na ir as vakar perziurejau sia vasara ivykusiu drauges vestuviu filmuka kuri filmavo Vaclovas,mane labai suzavejo!Mes ir ji uzsisakysim!
QUOTE(_caramele_ @ 2006 10 25, 14:45)
Noreciau suzinoti, kas Salviju samdetes, ar gavote jau filma?? mes tuokemes rugpjuti 2006 bet dar neturim filmo
dar neturit ? siaubas, o per kiek laiko žadėjo padaryti?
QUOTE(lijo @ 2006 11 05, 14:50)
dar neturit ? siaubas, o per kiek laiko žadėjo padaryti?
ne toks ir siaubas, vestuves jau keleri metai tapo sezonines. Pvz. turintis darbo fimuotojas per savaitgali vasara nufilmuoja 2 vestuves, bent dienele reikia atsipusti, o normaliai sumontuoti, padaryti DVD, trunka iki 7 dienu vienai. Tokia ir matematika. Pats pernai vienai porai atidaviau po 5 men.
QUOTE(Garbanike @ 2006 11 04, 10:30)
Na, čia skonio dalykas, sunku ką patarti, kai nežinome viena kitos skonio Kas vienam yra labai gražu - kitam baisiau už siaubo filmą gali pasirodyti Geriausia būtų nuvažiuoti ir pažiūrėti. Man asmeniškai mūsų filmas labai patiko, draugams - taip pat. Ir kiek kitų draugų filmų mačiau, tai man mūsų yra pats gražiausias... O taip pat su kuo bendravau iš pažįstamų, kam Vaclovas filmą montavo, tie liko patenkinti jo darbu. Tik girdėjau, kad Vaclovas labai kainas kelti pradėjo, tai va čia jau tikrai minusas
Bėje, praeitą savaitgalį mama buvo atnešusi vienos draugės dukros vestuvių filmą. Kai pradėjome žiūrėti, tai net paklausiau, ar ne Vaclovo montuotas Nes stilius labai labai panašus buvo.... Gal būt vienintelis skirtumas buvo tas, kad pas mus mūsų parinktos dainos į foną buvo įdėtos, o tame filme - instrumentinė muzika. Na, ir dar filmo pabaigoje vienas klipukas retro stiliuje padarytas. Paskui pamačiau, kad vis tik ne Vaclovo tai darbas, o Giedriaus Kadišos. Ką tik peržiūrėjau jo internetinį puslapį. Įdomu, ar tikrai ne aukštesnės kainos, negu jis skelbia internete? Jeigu ne, tai toms, kurios Vaclovo darbas patiko ir kaina pasirodė per aukšta, tai gal Giedrius tiktų? Stilius tikrai labai panašus
Labai jums visoms aciu uz patarimus Vakar buvome nuvyke i Kauna ir uzsisakeme Vaclovo paslaugas