Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(kardio @ 2006 09 30, 18:15)
Ne tik paskaitinejau,bet ir atidziai perskaiciau,bet kartais gerai vis pakartoti poreikius ir tikslus...gal gali duoti savo operatoriaus kontaktus smile.gif Su tavo rekomenduota fotografe nepasiseke,nes tai datai ji neregistruoja:verysad:

tai teki, matyt, 2007-07-07 biggrin.gif ? o operatoriaus tau dar nedaviau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 30, 22:28)
tai teki, matyt, 2007-07-07  biggrin.gif ? o operatoriaus tau dar nedaviau  g.gif ?

Ne,nes dar nebuvau prasius. smile.gif
O teku tai 2007 07 14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kardio: 01 spalio 2006 - 12:16
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 21, 21:20)
o ar dar liko zemeje tokiu operatoriu, kurie nufilmuotu, graziai sumontuotu ir jo kaina nesiektu 1000lt?  g.gif atrodo pastaruoju metu, kad kainos ispustos dirbtinai, ne todel, kad brangsta priemones, reikalingos filmavimui ir montavimui, o todel kad daug kas tuokiasi, tai kodel ir nepasipelnius dvigubai... ieskom filmuotojo, tik negalim tukstancio moket  doh.gif as nezinau, ar man cia jau nuleist rankas, ar dar bandyt ieskot skelbimu puslapiuose...

o ka reiskia zodis "graziai"?
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2006 10 06, 21:38)
o ka reiskia zodis "graziai"?

kad nebutu skraidziojancu sirdeliu, drugeliu, kad jaunieji neatsituptu i koki ryskiaspalvi geles zieda, kad nebutu nukasti zodziai, kad nebutu per viduri veiksmo nutraukti kadrai, kad nebutu grubiai sulipdyta, kad muzika netrukinetu, kamera nejudetu, garsas butu kokybiskas, vaizdas aiskus... mazdaug taip isivaizduoju "graziai". aisku, cia ne viskas, bet bent jau dalis to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 24, 00:36)
Sveikos, gal galite pasidalinti nuomonemis apie Papievi Giedriu is Gargzdu, atsimenu kazkurioje temoje buvo apie Papievius daug ivairiu diskusiju, taciau perverciau, perskaiciau ir nieko neberandu... verysad.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:
Nezinau ar varda teisingai parasiau... Ten kaip suprantu yra sunus ir tevas, tai mane domina atsilliepimai apie sunu.. smile.gif

Čia turbūt aš taip gyriau Giedrių Papievį. Ir dabar galiu tik gerą žodį apie jį pasakyti. Kad gali būti geresnis filmas, tai net neįsivaizduoju. Visi svečiai aikčiojo, muzika parinkta tikrai tinkama, svečiai sakė, kad atrodo, kad pradžioje muziką paleido ir tik tada mes pagal muziką viską darėm. Kur reikia pagreitinta, kur reikia palėtinta. Buvom prieš tai matę jo filmuotas draugų vestuves (ne jo rodomą kaip pavyzdinę), tai mes irgi nenusivylėm. važiavom ir prieš vestuves įžanginę dalį filmuotis, ir per pačias vestuves nebuvo jokių nesąmonių, kad dingtų, ar mobiliaku bažnyčioje šnekėtų. gal čia mums taip tik pasisekė. Prieš atiduodamas originalų diską, davė peržiūrėti jo sumontuotą "juodraštinį" ir klausė, ką pakoreguoti mūsų nuomone, ką pakeisti ar ką darašyti. O vat apie jo tėvą nieko gero negirdėjau, girdėjau, kad vestuvėse pats jaučiasi dalyviu, reikia stumdyti ir sakyti, kad dabar čia pafilmuok, o dabar ten ir pan., kad landžioja ir filmuoja po sijonais ir galvoja, kad čia labai smagu. O Giedrius dar sakė, kad nemokamai (t.y. tiems, kurių vestuves filmavo) nufilmuoja krikštynų ceremoniją bažnyčioje, jei tai nebus vasaros šeštadienį.
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 10 07, 14:26)
kad nebutu skraidziojancu sirdeliu, drugeliu, kad jaunieji neatsituptu i koki ryskiaspalvi geles zieda, kad nebutu nukasti zodziai, kad nebutu per viduri veiksmo nutraukti kadrai, kad nebutu grubiai sulipdyta, kad muzika netrukinetu, kamera nejudetu, garsas butu kokybiskas, vaizdas aiskus... mazdaug taip isivaizduoju "graziai". aisku, cia ne viskas, bet bent jau dalis to  mirksiukas.gif

Butent toki filma gavome mes is savo filmuotojo apie ji parasiau Kauno nuotaku temoje.Jokiu animaciniu baiboku jokiu nukandziotu zodziu tiesiog grazus rimtas romantiskas filmas.sudeta viskas ko reikia bet neistemptas.visur gera muzika parinko kur reikia tyliau kur reikia pagreitinta kur kokius zaidimus gamtoj zaidem kad nesigirdetu kaip laudis ar nusikeikia netycia kol gauta uzduoti atlieka ar pamergytes cypauja (labai gerai pacios zinot kad taip tikrai buna)viskas taip gerai perteikta filme kad net ir tie kurie nebuvo vestuvese pajuto kokia istikruju linksma diena buvo.Stai ka man reiskia GRAZIAI padarytas filmas thumbup.gif
Atsakyti
Cia viena mergina gyre filmuotojus is manofilmas.lt Su jais tariausi ir kalbejomes, kad filmuos musu vestuves rugsejo 23d. Kaina sutarem, sutarciu nepasirasem, viskas atrode normaliai. Ir tik pora savaiciu pries vestuves neatsakinejo i mano emailus, seses skambucius, o atsiliepe pradejo mykti, kiek darbo daug turi ir pan. (ruduo kaip ir nelabai vestuviu sezonas), mat nori daugiau pinigeliu. Is esmes labai nusivyliau, nes tuos pora trejeta papildomu simtu ir siaip buciau pridejusi uz gera darba, o dabar is principo nusprendziau su jais jokiu reikalu netureti.

Aisku, neturiu ko skustis, nes sutarties nepasirasem. Tik siaip ne koks jausmas paliko, kad tokie faini atrode vaikinai staiga uzriete nosis i virsu ir ne sezono metu pasijuto labai uzimti.

Tiesa, dabar jau ir savo tinklapyje jie kainas pasikele...
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 10 10, 11:20)
Čia turbūt aš taip gyriau Giedrių Papievį. Ir dabar galiu tik gerą žodį apie jį pasakyti. Kad gali būti geresnis filmas, tai net neįsivaizduoju. ... O vat apie jo tėvą nieko gero negirdėjau, girdėjau, kad vestuvėse pats jaučiasi dalyviu, reikia stumdyti ir sakyti, kad dabar čia pafilmuok, o dabar ten ir pan., kad landžioja ir filmuoja po sijonais ir galvoja, kad čia labai smagu. ......

Jau kelinta karta tu cia ji giri, kyla kazkoks itarimas..... jog saliska esi.

As to papievio tevo, nepazistu. Bet va susakei apie teva taip kad man apie Giedriu viskas atitinka kuri macius esu. Ir keturis filmus maciau jo. Dziaugiuosi kad tu turi to ko tikejais, arba tavo lukešcius viršijo. O as pamaciusi apstulbau, ir net neisivaizdavau kad toki HOME VIDEO turima naglumo uz pinigus pardavineti, o isgirdusi tuos jo cirkus vos nuo kedes nenukritau, kaip tokie is vis samdomi. Tau jis genijus uz kuri geresniu nera. Man jis naglas dilitantas, xamas kiaules akim, limuzino vairuotojas... ir tai nekoks. Ka eisim lenktyniaut? Tau patiko keturioms ne. Tai ka 4:1, Musu naudai. Kita vertus kiekvienas matom pasauli kitaip. Fotografu skiltyje snekam apie tai kad jaunieji lelijoj. Visi choru vos ne pritaria - nesamone. Bet yra tokiu kurie naudojasi tokiu fotografu paslaugomis ir jiems gerai, jiems viskas OK. Ir tikrai ne is durnyno pabege tokias foto megsta. Tai yra zmones kaip visi, bet jiems patinka lelijoj. Ju toks skonis ir supratimas kad lelijoj grazu. Tau grazu HOMEVideo. Ir gerai. Valio. visokiu yra visokiu reikia. Ir patikek neverta Junete mums cia gincytis,... Cia prilygtu tam kad tavo svarkelis geresnis nes jis tau labiau patinka. Išsirašiau todel kad sakai "neisivaizduoju kad gali buti geriau" - as sakau kad gali, 100 kartu geriau gali ir turi buti. Ir jei zenitumeis dar tau cia i AZ tiek prirasyciau is Klp minimum 30 filmuotoju. Ir dar syki siame forume kartoju tarp ju nera geriausiu, yra tik tokie kurie mums patinka.
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 10 10, 18:05)
Jau kelinta karta tu cia ji giri, kyla kazkoks itarimas..... jog saliska esi.

As to papievio tevo, nepazistu. Bet va susakei apie teva taip kad man apie Giedriu viskas atitinka kuri macius esu. Ir keturis filmus maciau jo.  Dziaugiuosi kad tu turi to ko tikejais, arba tavo lukešcius viršijo. O as pamaciusi apstulbau, ir net neisivaizdavau kad toki HOME VIDEO turima naglumo uz pinigus pardavineti,  o isgirdusi tuos jo cirkus vos nuo kedes nenukritau, kaip tokie is vis samdomi. Tau jis genijus uz kuri geresniu nera. Man jis naglas dilitantas, xamas kiaules akim, limuzino vairuotojas... ir tai nekoks. Ka eisim lenktyniaut? Tau patiko keturioms ne. Tai ka 4:1, Musu naudai. Kita vertus kiekvienas matom pasauli kitaip. Fotografu skiltyje snekam apie tai kad jaunieji lelijoj. Visi choru vos ne pritaria - nesamone. Bet yra tokiu kurie naudojasi tokiu fotografu paslaugomis ir jiems gerai, jiems viskas OK. Ir tikrai ne is durnyno pabege tokias foto megsta. Tai yra zmones kaip visi, bet jiems patinka lelijoj. Ju toks skonis ir supratimas kad lelijoj grazu. Tau grazu HOMEVideo. Ir gerai. Valio. visokiu yra visokiu reikia. Ir patikek neverta Junete mums cia gincytis,... Cia prilygtu tam kad tavo svarkelis geresnis nes jis tau labiau patinka.  Išsirašiau todel kad sakai "neisivaizduoju kad gali buti geriau" - as sakau kad gali, 100 kartu geriau gali ir turi buti. Ir jei zenitumeis dar tau cia i AZ tiek prirasyciau is Klp minimum 30 filmuotoju. Ir dar syki siame forume kartoju tarp ju nera geriausiu, yra tik tokie kurie mums patinka.

As galiu ir si ta apie ta Papievi teva pasakyti ax.gif
Nezinau kaip jis dabar, bet jis filmavo mano klases isleistuves pries 12metu ir zinokit filmukas buvo thumbup.gif (na jis dar ir yra biggrin.gif ) Bet zinoma reikia nepamirsti jog tais laikais nebuvo tiek jau daug tu filmuotoju, bet darbu buvau tikrai patenkinta. O as ji pazinojau is mano pusseseres vestuviu, kurias ji svente pries 14metu tongue.gif (Bet istikruju tai jau labia seniai buvo doh.gif vaje as irgi senstu blush2.gif ) Is tikruju as net nenustebciau jei tas Papievis jau paseno ir biski nupuso visdelto laikas savo daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vietoje gincu, geriau idetumet paziureti istrauku is tu sedevru. Nuotraukas tai parodyti negaila, o filmuku istraukele nerodote. Kaip sprendziame apie foto, taip galetume spresti ir apie video.

Ypac man idomu ka reiskia home video. Nu ne ertimop prasau, bet ka tai reiskia? Nelabai galiu patiket, kad vestuves nufilmuotu kitaip - nes filmuojama viena karta ir ne profesionaliu aktoriu filma
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 10 11, 07:10)
vietoje gincu, geriau idetumet paziureti istrauku is tu sedevru. Nuotraukas tai parodyti negaila, o filmuku istraukele nerodote. Kaip sprendziame apie foto, taip galetume spresti ir apie video.

Parodyciau, bet kad nezinau kaip tai padaryti. Gal kas patartumete kaip?
Atsakyti
[quote=kate0,2006 10 11, 05:10]

O mano filmukas kaip ir saliau labai seniai darytas doh.gif tai turiu tik video kasete blush2.gif nemanau kad kas pavyktu tongue.gif
Atsakyti