Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

www.filmuojame.visiems.lt, Geras, taupus ir protingas pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 12 10, 11:33)
Viena ka noreciau patarti busimiems jaunavedziams, kai vaziuojate tartis su filmuotojais, fotografais - isitikinkite, kad tie patys zmones ir dirbs su jumis, o ne bus kazkoki paslaugu perpardavinetojai, tada jau situacija gaunasi nebekontroliuojama. Ir is karto reikia pasakyti savo pageidavimus ir ko tikites is pateikiamo "produkto", tada viskas gaunasi paprasciau. Mes patys pateikeme savo pageidavimus, viska apkalbejome, ir gautas CD buvo super, aisku filmuotojo nesokdinome, nepraseme nerealiu dalyku, ir is karto pareiskeme, kad visokiu skraidanciu piestu buteliuku, multiku ir pan. vaizde nebutu... doh.gif

drinks_cheers.gif musu operatorius taip pat atsizvelge i musu norus smile.gif bet mes praseme kaip tik su sirdutem ar balandziais nes mums taip graziau blush2.gif mes norejome linksmo filmuko kad but idomu ziuret o dokumentika man nuobodi schmoll.gif aisku cia kaip kam smile.gif o musu paklause ar mes norim linksmo ar rimto be spec efektu smile.gif praziurejom medziaga ir issirinkom linksmesni varianta blush2.gif zodziu svarbiausia kad atsizvelgia i norus ir padaro kas kaip pageidauja thumbup.gif
Atsakyti
Kai tik ziurejau vienu pazistamu filma, labai patiko thumbup.gif Jiems filmavo fresco, filmas susideda is triju daliu: 1. klipas, kaip jie susipazino, 2. kai islydi is namu, ceremonija, gamta... 3. balius. Tikrai graiziai ir nepigiai sumontuota.
Mes patys uzsisakem manofilmas, o, kai paziurejau ta video, galvoju gal reikejo Fresco rinkris, jie buvo mano sarasiuke, bet jau patingejom pas juos vaziuot, uszsisakem manofilmas, bet gal nereikes gailetis, jie gi irgi visai neblogi smile.gif
Atsakyti
Drysiu ikisti keleta savo zodeliu nes nesinori kad zmones uzmokeje pinigus uz filma paskui gailetusi, o reikalas tame kad tie blizguciai ir skraidancios sirdutes(tai negalima vadinti specefektais tai kicas padaromas elementariai, nebent tai toleruotina filmuke apie maziukus vaikiukus) pradzioj gal kaikam ir patinka, bet patikekit po kiek laiko suprasit kad ju cia nereikejo ir kad filme visas akcentas turi buti skirtas jauniesiems.Demesi turi patraukti filmuotos medziagos pateikimas, trumpiau tariant teisingas filmavimas plius montavimas kurio stilius gali buti ivairus tame tarpe ir linksmas.
Atsakyti
QUOTE(operuotojas @ 2007 12 11, 01:11)
Drysiu ikisti keleta savo zodeliu nes nesinori kad zmones uzmokeje pinigus uz filma paskui gailetusi, o reikalas tame kad tie blizguciai ir skraidancios sirdutes(tai negalima vadinti specefektais tai kicas padaromas elementariai, nebent tai toleruotina filmuke apie maziukus vaikiukus) pradzioj gal kaikam ir patinka, bet patikekit po kiek laiko suprasit kad ju cia nereikejo ir kad filme visas akcentas turi buti skirtas jauniesiems.Demesi turi patraukti filmuotos medziagos pateikimas, trumpiau tariant teisingas filmavimas plius montavimas kurio stilius gali buti ivairus tame tarpe ir linksmas.

siaip pritariu, bet kiek teko pastebet daznai rysai o ypac lenkai netgi pageidauja tu visokiu blizguciu.. net nesuprantu kuo juos zavi tie pigus dalykeliai...
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 12 11, 13:49)
siaip pritariu, bet kiek teko pastebet daznai rysai o ypac lenkai netgi pageidauja tu visokiu blizguciu.. net nesuprantu kuo juos zavi tie pigus dalykeliai...

Na as nesutinku, esu lenke ir manau, kad pageidauja tas, kas nieko nesupranta. Nors pati nesu jokia profesionale, bet vis tiek matau, kur is tikruju yra efektai, o kur pigus elementai. Man tos sirdutes ir t.t. ziauri beskonybe doh.gif
Nepykit tie, kuriems patinka, cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 11, 15:31)
Na as nesutinku, esu lenke ir manau, kad pageidauja tas, kas nieko nesupranta. Nors pati nesu jokia profesionale, bet vis tiek matau,  kur is tikruju yra efektai, o kur pigus elementai. Man tos sirdutes ir t.t. ziauri beskonybe  doh.gif
Nepykit tie, kuriems patinka, cia tik mano nuomone.

oi tik nesupyk.. neturejau visu be isimties cia.. tiesiog gal nedarasiau zodelio DAUGUMA.. ne visos bet, tokiu daugiau nei lietuviu.. va kaip.. sory rei izeidziau.. nenorejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 12 11, 14:38)
oi tik nesupyk.. neturejau visu be isimties cia.. tiesiog gal nedarasiau zodelio DAUGUMA.. ne visos bet, tokiu daugiau nei lietuviu.. va kaip.. sory rei izeidziau.. nenorejau blush2.gif

Na as visai nepykstu smile.gif , tiesiog idomu, kodel tu tokios nuomones??? Gal turi labai daug pazistamu lenku ir rusu ir matei ju vestuvinius fimus? Nes, jeigu tokia nuomone, turetum turet daug pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 12, 14:02)
Na as visai nepykstu smile.gif , tiesiog idomu, kodel tu tokios nuomones??? Gal turi labai daug pazistamu lenku ir rusu ir matei ju vestuvinius fimus? Nes, jeigu tokia nuomone, turetum turet daug pavyzdziu  smile.gif

truputi susijus esu su sia sritim tai va toki pastebejima ir padariau
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 10, 23:12)

Mes patys uzsisakem manofilmas, o, kai paziurejau ta video, galvoju gal reikejo Fresco rinkris, jie buvo mano sarasiuke, bet jau patingejom pas juos vaziuot, uszsisakem manofilmas, bet gal nereikes gailetis, jie gi irgi visai neblogi  smile.gif

Nemanau, kad teks gailetis, manau turetu viskas buti supper smile.gif Fresco as irgi zinau, taciau man ju darbai nelabai patinka, jie labai persaldus ir per daug ten visokiu suletinimu. Siaip jie daro gerai, bet as patenkinta manofilmas darbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Operatorius5 @ 2007 12 10, 20:24)
www.filmuojame.visiems.lt, Geras, taupus ir protingas pasirinkimas  smile.gif

jauciu dar patirties nera ir kameriuke buitine...
kiek vestuviu esate filameve? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintreja: 13 gruodžio 2007 - 14:13
QUOTE(gintreja @ 2007 12 13, 15:12)
jauciu dar patirties nera ir kameriuke buitine...
kiek vestuviu esate filameve?  g.gif

Gal suklydo rasydami kameros modeli? smile.gif
Atsakyti