Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(skgreta @ 2007 11 15, 22:49)
Mus filmavo ir fotografavo vyras su zmona: Nastute ir Rimvydas Lukoseviciai. Gal jau jie ir pabrango nezinau. Galima samdyti ir atskirai, nebutinai kartu. Filmavo viena diena pabuvo kazkur iki 2 val.O fotografas kai atveze antra diena nuotruakas tai dar pafotografavo ir antra diena. Jei reikes galesiu atsiust ir kontaktus.

Gal gali atsiust nr i AZ 4u.gif smile.gif
Atsakyti
o jie turi kokius puslapius,kur butu galima paziuret ju darbus?
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 11 15, 22:58)
Gal gali atsiust nr i AZ  4u.gif  smile.gif

aciu uz kontaktus, skgreta 4u.gif
reiks pasiskambint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manofilmas.lt @ 2007 11 15, 13:54)
Na, kad butu aiskiau galiu pasakyti, kad Malina cia kaina Jums buvo pateikta dar pries kainu pakeitima naujam sezonui, del to Jums gavosi daug pigiau.

Tai tada kitiems metams 4000lt???
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 11 16, 01:05)
Tai tada kitiems metams 4000lt???

Siaip, kai as del kaions teiravausi, tai ji yra ne 4000. Kaina 2400+montazas, montazas yra mazdag nuo 700 - 1000. Tai maximum bus 3400
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 15, 23:42)
o jie turi kokius puslapius,kur butu galima paziuret ju darbus?

ne jie neturi. Bent neturejo iki musu vestuviu, nezinau gal dabar kazka ir susikure.
As ju darbus pirmiausiai pamaciau pas viena pazistama ir man labai patiko. Ir nenusivyliau smile.gif . Man patinka kad fotografas nenaudoja standartiniu nuotrauku. As pas juos gal praverciau 10 albumu, ir ne vienos nuotraukos nebuvo tokios kokios yra pas mus. Filmas irgi skiriasi nuo to kuri maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 16, 12:43)
Siaip, kai as del kaions teiravausi, tai ji yra ne 4000. Kaina 2400+montazas, montazas yra mazdag nuo 700 - 1000. Tai maximum bus 3400

Aciu 4u.gif , nes man kaip ir ne visos dienos reikia. As norejau nuo ceremonijos iki kokiu 8 vakaro. na reikes man jiems parasyti laiska ir viska issaiskinti.
Atsakyti
musu vestuves filmuos giedrius kadisa ir tikrai nesigailiu savo pasirinkimu, vien del to kad jis yra nuostabus zmogus, visu antra su juo galima tartis koki flma noretume gauti tai taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 11 16, 17:30)
musu vestuves filmuos giedrius kadisa ir tikrai nesigailiu savo pasirinkimu, vien del to kad jis yra nuostabus zmogus, visu antra su juo galima tartis koki flma noretume gauti tai taip ir bus.

O kiek jis kainuoja?
Atsakyti
o mes jau issirinkom ir filmuotoja ir fotografa (du kolegos) is FIXUS. Kai paziurejom koki jie filma padare, tai daugiau nei neieskojom.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 11 16, 19:41)
O kiek jis kainuoja?

2000 lt
Atsakyti
Na va mes uzsisakem manofilmas.lt, tikiuosi neteks gailetis smile.gif , dabar liko fotografa susirast huh.gif
Atsakyti