Gal galt kas rekomenduoti filmuotoja, kurio darbu likote patenkinti,ir uz kuri sia vasara mokejote iki 1000lt. As is kauno.
aciu
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 23, 11:11)
lijo, brukstelk tada del visa ko jo kontaktus man i az
gavai?
QUOTE(kardio @ 2006 09 23, 22:29)
Gal galt kas rekomenduoti filmuotoja, kurio darbu likote patenkinti,ir uz kuri sia vasara mokejote iki 1000lt. As is kauno.
aciu
aciu
o ar šią temą paskaitinėjai ? čia pilna pasiūlymų
Sveikos, gal galite pasidalinti nuomonemis apie Papievi Giedriu is Gargzdu, atsimenu kazkurioje temoje buvo apie Papievius daug ivairiu diskusiju, taciau perverciau, perskaiciau ir nieko neberandu...
Aciu
Papildyta:
Nezinau ar varda teisingai parasiau... Ten kaip suprantu yra sunus ir tevas, tai mane domina atsilliepimai apie sunu..
Aciu
Papildyta:
Nezinau ar varda teisingai parasiau... Ten kaip suprantu yra sunus ir tevas, tai mane domina atsilliepimai apie sunu..
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 24, 00:36)
Sveikos, gal galite pasidalinti nuomonemis apie Papievi Giedriu is Gargzdu, atsimenu kazkurioje temoje buvo apie Papievius daug ivairiu diskusiju, taciau perverciau, perskaiciau ir nieko neberandu...
Aciu
Papildyta:
Aciu
Papildyta:
vestuviu fotografu srityje pasiskaityk.
o siaip tie Papieviai neprognozuojami , uzsakysi sunu, ir turesi tevą, o tevas tai tragedija, cia Rudaake tau tiek papasakotu.... Jie patys nemontuoja kaip cia kazkas rase. Tai tas "kazkas" sumontuoja su filmuotojo komentarais ir t.t. Is to ka as zinau apie Giedrių tai gali buti taip. sugalvos jums grizus svesti, isvaziuoti parsivaryti savo masina, ir dings valandai. 12.00 neispejes is vis dings is vestuviu. arba baznycioje per priesaika kalbes mobiliu. I pastabas kad reiktu filmuot reaguos arogantiskai, sakydamas imkt kamera ir filmuokites patys. Mano nuomone, jei kas esate uzsisake Giedriu tai pinigus mokekite tik tada kai pamatysite rezultata, Velgi cituojant Rudaake "gerai, kad saviskiai papildomai fotografavo ir filmavo, tai si ta turime is savo vestuviu". Nors buvo viena nuomone ginanti ji, gal ir pats save gyne, kas cia besupaisys.
O siaip nerekomenduoju. Yra ir geresniu.
Cia viena forumiete kalbejo apie juos, negalima jais pasitiketi, tai manau nevertetu ju samdyti
Niu va, man irgi kazkaip pasiskaicius apie Papievius cia nekokia nuomone, taciau jie yra vienu giminaiciu pazistami, tai kai uzsimineme apie vestuves kitai vasarai, sako jau filmuotojus, fotografuotojus zinom, galit nesijaudinti..
del fotografavimo, tai as jau esu Inesai pasiskambinus, ji uzsirase musu data.... Noriu jos ir viskas
Tai va, dabar del tu filmuotoju sukam galva...
del fotografavimo, tai as jau esu Inesai pasiskambinus, ji uzsirase musu data.... Noriu jos ir viskas
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 24, 12:44)
Niu va, man irgi kazkaip pasiskaicius apie Papievius cia nekokia nuomone, taciau jie yra vienu giminaiciu pazistami, tai kai uzsimineme apie vestuves kitai vasarai, sako jau filmuotojus, fotografuotojus zinom, galit nesijaudinti..
Dėl tų Papievių aš irgi pasiskaičiau, kad jie nelabai visokių fintų pridirba, ir viską sugadina o iš kokio miesto esi?
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 24, 12:44)
taciau jie yra vienu giminaiciu pazistami, tai kai uzsimineme apie vestuves kitai vasarai, sako jau filmuotojus, fotografuotojus zinom, galit nesijaudinti..
Oi neduok giminaiciams jokiems, reguliuti savo vestuviu, ka samdyt. Tai giminaiciai ir tegul kvieciasi Papievius i savo sventes.
Jei nori rinktis, butinai susitik su filmuotoju, ir prasyk kad parodytu jo paties filmuotas vestuves, tik taip suprasi ir atsirinksi tau patinkanti stiliu.
Šiame forume yra pakankamai rekomenduota, geru, pigesniu ir brangesniu.
QUOTE(tumpine @ 2006 09 24, 13:35)
Oi neduok giminaiciams jokiems, reguliuti savo vestuviu, ka samdyt. Tai giminaiciai ir tegul kvieciasi Papievius i savo sventes.
Jei nori rinktis, butinai susitik su filmuotoju, ir prasyk kad parodytu jo paties filmuotas vestuves, tik taip suprasi ir atsirinksi tau patinkanti stiliu.
100 proc. sutinku reikia geriau pačiam 1 kartą pamatyti, nei 100 išgirsti
Ats. katanelei as is Klaipedos
gal kas zino apie J.Trepkeviciu. Yra jo puslapis internete fotogidas.lt Buciau dekinga uz info.
QUOTE(lijo @ 2006 09 23, 23:58)
Ne tik paskaitinejau,bet ir atidziai perskaiciau,bet kartais gerai vis pakartoti poreikius ir tikslus...gal gali duoti savo operatoriaus kontaktus Su tavo rekomenduota fotografe nepasiseke,nes tai datai ji neregistruoja:verysad: