o as tos nuomones,kad pirma ziurime i darbus,o po to i kainas.o be to juk bent jau as kaip isivaizduoju filuoti yra sudetingesnis darbas?ir technika brangiau kainuoja?o gal as klystu,bijau gincytis.
Mes irgi jau issirinkom filmuotojus. Visas darbas mums kainuos 1850 lt. Kai rinkomes kazkaip i kaina ir nelabai ziurejom, svarbiausia buvo rasti rezultata atitinkanti musu skoni ir toki radom, o ir kaina labai dziugina. Bendrai paemus tai tiek fotografa tiek filmuotoja radom per pus pigesnius nei tikejomes, vadinasi dar imanoma rasti gabiu ir nebrangininku paslaugu teikeju
pukita999 cia ne i tema,bet koki fotografa issirinkot?nes as vis dar paieskose.
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 16:11)
pukita999 cia ne i tema,bet koki fotografa issirinkot?nes as vis dar paieskose.
Mes uzsisakem Albert Pocej Jo darbai bent jau man tai nerealus.... Jis daro tokias nuotraukas apie kokias as ir svajojau, plius jis dar dirba del vardo todel dar ateinancia vasara jo kaina nedidele... Jeigu nori galiu atsiusti jo darbu pavyzdziu
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 14, 03:32)
Mes uzsisakem Albert Pocej Jo darbai bent jau man tai nerealus.... Jis daro tokias nuotraukas apie kokias as ir svajojau, plius jis dar dirba del vardo todel dar ateinancia vasara jo kaina nedidele... Jeigu nori galiu atsiusti jo darbu pavyzdziu
ziurejau jo kelias nuotraukas,bet butu idomu pamatyt daugiau,=jei nesunku atsiusk.aciu.
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 11:45)
4000lt,rasiau as ir mano filmas,bet kaina berods nedaug skiresi,o man labiau partiko orklio darbai,tai pasirinkau juos.o kai atvaziavo i namus parodyt darbu,abejoniu neliko.
Mano filmas kiek girdejau apie 2500 litu praso
Papildyta:
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 13:18)
35 min pats parodomasis filmukas ,o paskui dar kompakte su meniu buna visokie nepateke kadrai ir t.t. o 35 minutes man atrodo labai geras laikas,nes tikrai ziurint vestuvinius filmus pradedam prasukinet.
Manau 35min pats tas
QUOTE(meskytia @ 2007 11 13, 14:50)
as manau, kad verciau uz fotografa brangiau moketi nei uz filma...
O as tos nuomones, kad ir tas, ir tas turi buti gerai , aisku gal nuotraukos ir svarbiau, bet ir nesinoretu ,kad video butu nekoks, kad po to butu nemalonu ziuret ir galvot: bliamba ka cia tas fimiotojas padare, ...
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 11:45)
4000lt,rasiau as ir mano filmas,bet kaina berods nedaug skiresi,o man labiau partiko orklio darbai,tai pasirinkau juos.o kai atvaziavo i namus parodyt darbu,abejoniu neliko.
Na sakyciau kiek brangoka moketi tiek uz filmavima, bet ju darbai verti to
QUOTE(Malina @ 2007 11 15, 00:46)
Na sakyciau kiek brangoka moketi tiek uz filmavima, bet ju darbai verti to
nu aciu labai uz palaikyma,kad ne blogiausia varianta issirinkau.
Papildyta:
mano filmas ikainiai :
Paketas "VISA DIENA"
- Filmuojama nuo jaunųjų išlydėtuvių iki 24h (papildoma valanda 100 Lt)
- Du operatoriai
- DVD sukūrimas (meniu, spalvotas disko ir disko dežutės viršeliai)
Kaina: 2400 Lt*
*Kainos nurodytos be montažo, kad galėtumėte pasirinkti montažo sudėtingumą už Jums priimtiną kainą (teiraukitės telefonu arba e-mail)
tai 2400 vien tik uz filmavima.sakau,kad gaunasi panasiai su orklio.gal kam pavyko susitart pigiau?
QUOTE(meskytia @ 2007 11 13, 14:50)
as manau, kad verciau uz fotografa brangiau moketi nei uz filma...
Mergilikės, ką Jūs kalbat? Foto svarbiau už filmą? Niekada taip nerą buvę, nekliedėkit ir savo pamastymais neklaidinkit kitų jaunamarčių... Laikui bėgat Jūs savo vertybes pakeisit. 180 laipsnių. Visos, nereikės laukt ir 20 m. Iš to kas suplanuotą Jūsų vestuvėms, 70 proc jau antra dieną tiesiogine prasme nuleidžiama į unitazą, arba išgaruoja nežinoma kryptim. Tiem kam gražiausioji vestuvių diena praėjo, patvirtins, - kas buvo prieš savaite - nebeprisimena, lyg sapnas, lyg būtų po amnezijos prabudę. , Net anspaudas pase, ir tas neamžinas. Netikit?...Būna ir taip.....
Viskas kas lieką po vestuviu - filmas ir nuotraukos. Viskas. Daugiau Jums nelemtą nieko turėti.
O dabar prisiminkite, kiekviena savo šeimos istorijas. Daugelio tėvų namuose yra senelio ir močiutės vestuvinė nuotrauka. Bet isivaizduokite Jus turite Jų vestuvių filmą, senelis jaunas, mitrus, o jei dar filmas garsinis, senelis su močiute, ir autentiškas garsas. Būtų fantastika. Man teko perrašyti filmą vestuvinį 4 min trukmės, 1938 m. filmuotą Kaune, begarsi. . Moteris kuri turi savo jau a. a. senelius tame filme didžiuojasi tuom, kad jos tevų tevai prieš 70 m. pamastė, kas gali buti ateinačioms kartoms svarbu. Ir tas 4 minučių filmukas yra tos šeimos relikvija jau nebevertinama pinigais, tai neikainojama. Yra žinoma ir nuotrauka, gražiose rėmeliose, garbingoj vietoj. Bet šioje istorijoje, kad ir kiek strėlių laužytu į mane šiuolaikiniai fotografai, - deja ta nuotrauka ne pirmoje vietoje pagal svarbą. Kinas-turi didesnę išliekamąją vertę. Vienareikšmiškai. Ir ne mano čia sugalvota. Gal net nereikia ko gero čia ir lyginti. Į blogesnius geresnius. Kiekvienas darbas turi savo specifiką . Bet laiko sanaudos padaryti gerą filmą didesnės nei paruošti fotografijas. Iranga gerokai brangesnė. Jei jau samdote (kaip Jūs norėtumėte ir teigiate GERĄ) fotografa ir filmuotoją, antrasis bus ženkliai brangesnis. O jei jusų vestuvių biudžeto vietoj prioritetai sumaišyti, netikslas man jus įtikinėti, kaip reikia daryti ar agituoti. Juk ir geri žieminiai batai gali kainuoti keturženklę sumą, bet galite pirkti ir iš Maximos už 19,99. Ir tie ir tie vadinsis batais. Pasirinkti, Jūs turite iš ko. Net ir šiame forume aptariami filmų kūrėjai, tai savo srities profesionalai ir žinovai. Skinantys konkursuose laurus. O kiek dar nepaminėtų. Nėra geriausių - yra tie kurie jums patinka.
Ir dar.... teko girdėti apie porą kuri norėjo gero filmo ir nuotraukų, beje pageidavo ir gerų muzikantų, tai vestuvių biudžetą padalino pusiau ir 1/2 skyre filmui, foto ir muzikantams. Antra puse baliui, apdarams. Ir čia paminėti už filmą 4000 Lt. yra tik ....... na sakykim net ne vidurkis.
Čia ne bulves perkate kurios rinkoje kainuoja 1,5 Lt. Tiek Vilniuj tiek Klaipėdoj. Jus perkate autorinį darbą kuriame Jūsų šeimos istorijos dalis. Autoriniai darbai - pigūs nebūna. Pas amatininkus taip - ženkliai pigiau. Priežastis - pigi įranga, mažos laiko sąnaudos. Ekonomikoje yra kinietiškas fenomenas. Norite pigiau, prašau.... tik ar labai džiaugsitės. Atminkite filmas ant pačių pigiausių medžiagų. Įrašytas Į patį pigiausią DVD diską. pažiūresite 2 kartus ir.......kažko nebežiūrisi? Na ne du, 10 kartų. Tiesa Jums padarys kopiją kuri irgi po 2-3 perašymų irgi "alles". O toms kas nemato skirtumo tarp fotografo kurio kaina 300 ir
3000 žinokit - Jusų pasirinkimas už 300 Lt yra Jūsų. Ir nieks net nesiruošia ginčytis kad išsirinkote ne patį geriausią. Laikas sustatys Jums pačioms viską į savo vietas.
Parašiau vien dėl to metus stebint šį forumą (reikia gi žinoti ką mano užsakovai) lengvai prradėjo erzinti jaunamartės kurios diskutuoja aukštom materijom, o iš esmes savo gražiausia šventėje užsiciklina, ne ant to kaip man atrodyti nepakartojamai ir pasidaryti sau šventę, bet kaip netrūktų silkės ant stalo. Ka tokiom ir beįrodysi. Į diskusijas net negalvoju veltis. Sėkmės beieškančiom..... pagal savo supratimą ir galimybes.
QUOTE(E-E- @ 2007 11 15, 12:58)
Viskas kas lieką po vestuviu - filmas ir nuotraukos. Viskas. Daugiau Jums nelemtą nieko turėti.
O dabar prisiminkite, kiekviena savo šeimos istorijas. Daugelio tėvų namuose yra senelio ir močiutės vestuvinė nuotrauka. Bet isivaizduokite Jus turite Jų vestuvių filmą, senelis jaunas, mitrus, o jei dar filmas garsinis, senelis su močiute, ir autentiškas garsas. Būtų fantastika. Man teko perrašyti filmą vestuvinį 4 min trukmės, 1938 m. filmuotą Kaune, begarsi. .
O dabar prisiminkite, kiekviena savo šeimos istorijas. Daugelio tėvų namuose yra senelio ir močiutės vestuvinė nuotrauka. Bet isivaizduokite Jus turite Jų vestuvių filmą, senelis jaunas, mitrus, o jei dar filmas garsinis, senelis su močiute, ir autentiškas garsas. Būtų fantastika. Man teko perrašyti filmą vestuvinį 4 min trukmės, 1938 m. filmuotą Kaune, begarsi. .
Nerealu....isivaizduoju kokia verte toj sheimoj turi tas 4min filmukas
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 15, 10:10)
nu aciu labai uz palaikyma,kad ne blogiausia varianta issirinkau.
Papildyta:
mano filmas ikainiai :
Paketas "VISA DIENA"
- Du operatoriai
*Kainos nurodytos be montažo, kad galėtumėte pasirinkti montažo sudėtingumą už Jums priimtiną kainą (teiraukitės telefonu arba e-mail)
tai 2400 vien tik uz filmavima.sakau,kad gaunasi panasiai su orklio.gal kam pavyko susitart pigiau?
Papildyta:
mano filmas ikainiai :
Paketas "VISA DIENA"
- Du operatoriai
Na as klausiau tik nuo ceremonijos iki 12 vakaro, tai sake apie 2500 su montazu