Cia taip pat straipsniukas apie ispudzius is Vestuviniu filmu festivalio 2007
Manau, su laiku turetu buti i neta patalpinti ir patys nugaletoju filmukai.
Na smagu matyti tarp nugaletoju linksniuojamu sioje temoje vardu - ir Salvijus, ir Ricardas (manofilmas). Sveikinimai nugaletojams!
QUOTE(uItra @ 2007 11 12, 15:54)
Cia taip pat straipsniukas apie ispudzius is Vestuviniu filmu festivalio 2007
Na smagu matyti tarp nugaletoju linksniuojamu sioje temoje vardu - ir Salvijus, ir Ricardas (manofilmas). Sveikinimai nugaletojams!
Labai idomu butu juos pamatyti. Atsimenu, praeitu metu filmus sudejo
QUOTE(Joa @ 2007 11 12, 15:05)
Istikruju tai superinis filmas. is to ka maciau tas istrauskas is laimetojo istikruju aukstas lygis. Sekmes laimetojui.!
uzsisakiau as jau irgi saavo filmuko kurejus,po ilgu ieskojimu vis del to pasirinkau ORKLI .nu man ju filmai nerealus.tikiuosi neteks nusivilti.
Labas rytas,
Gal galetumete pasakyti, kokia vidutine operatoriaus paslaugu kaina (VLN)?
NORMALIU?? (visom prasmem)
Gal galetumete koki parekomenduoti...
Gal galetumete pasakyti, kokia vidutine operatoriaus paslaugu kaina (VLN)?
NORMALIU?? (visom prasmem)
Gal galetumete koki parekomenduoti...
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 03:02)
uzsisakiau as jau irgi saavo filmuko kurejus,po ilgu ieskojimu vis del to pasirinkau ORKLI .nu man ju filmai nerealus.tikiuosi neteks nusivilti.
O kokia ju interneto svetaine?
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 10:32)
Man irgi jie labai patinka. Bet kazkodel linkstu prie www.manofilmas.lt
O kokia ju kainele kitiems metams?
4000lt,rasiau as ir mano filmas,bet kaina berods nedaug skiresi,o man labiau partiko orklio darbai,tai pasirinkau juos.o kai atvaziavo i namus parodyt darbu,abejoniu neliko.
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 12:45)
4000lt,rasiau as ir mano filmas,bet kaina berods nedaug skiresi,o man labiau partiko orklio darbai,tai pasirinkau juos.o kai atvaziavo i namus parodyt darbu,abejoniu neliko.
Oho kaip brangu , tai kiek tikites isleisti filmuotojui ir fotografui?
Be to perskaiciau, kad pas Orklis filmas 35 min, kazkaip mazoka, noretusi, kad apie50 - 60 min. butu Moket 4000 uz 35 min, na ka as zinau. O pas manofilmas irgi tik 35 min?
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 13, 13:47)
Oho kaip brangu , tai kiek tikites isleisti filmuotojui ir fotografui?
Be to perskaiciau, kad pas Orklis filmas 35 min, kazkaip mazoka, noretusi, kad apie50 - 60 min. butu Moket 4000 uz 35 min, na ka as zinau. O pas manofilmas irgi tik 35 min?
35 min pats parodomasis filmukas ,o paskui dar kompakte su meniu buna visokie nepateke kadrai ir t.t. o 35 minutes man atrodo labai geras laikas,nes tikrai ziurint vestuvinius filmus pradedam prasukinet.
o del fotografo tai nezinau,nes dar kolkas neissirinkau to pacio pacio.. o jei man patinkantis fotografas kainuos 500lt,kodel gi ne?,juk ne pagal kaina renkames,tiesiog tai ka jis daro tau turi tikti.aisku visada norisi sutaupyti,bet po 10metu nenoriu gailetis,kad neissirinkau butent to,kas man buvo prie sirdies,juk viso to nepakartosi .
as manau, kad verciau uz fotografa brangiau moketi nei uz filma...