Gal kam teko girdeti apie Antona is Vilniaus. Jisai filmuoja ir fotografuoja su zmona, jo puslapiukas www.fotopower.lt
Jei kam teko susidurti, parasykite prasau savo komnetarus
[quote=Malina,, 12:51]
O dėl medžiagos reikia tartis, mes tarėmės iš anksto ir pirkom kasetes iš jų...
[/quote]
O jie ne i DVD raso?
[/quote]
Tai gi DVD įeina į kainą, net jų puslapyje parašyta...
Mes papildomai nusipirkom kasetes į kurias jie filmavo, gal kada senatvėj neturėsim ką veikti savo kokį filmą susimontuosime, o be to į filmą nesudeda visko ką prifilmavo, po daugel metų bus malonu pasižiūrėti net ir žalią medžiagą...
O dėl medžiagos reikia tartis, mes tarėmės iš anksto ir pirkom kasetes iš jų...
[/quote]
O jie ne i DVD raso?
[/quote]
Tai gi DVD įeina į kainą, net jų puslapyje parašyta...
Mes papildomai nusipirkom kasetes į kurias jie filmavo, gal kada senatvėj neturėsim ką veikti savo kokį filmą susimontuosime, o be to į filmą nesudeda visko ką prifilmavo, po daugel metų bus malonu pasižiūrėti net ir žalią medžiagą...
[/quote]
Va butent as irgi tos medziagos noreciau, nes kai skambinua, sake, kad jie neduoda Bet manau, jei juos samdysime susitarsime kaip nors
[/quote]
Va butent as irgi tos medziagos noreciau, nes kai skambinua, sake, kad jie neduoda Bet manau, jei juos samdysime susitarsime kaip nors
QUOTE(-Delta- @ 2007 06 03, 21:17)
Jei Klaipedoje ar jos apylinkese reikia filmuotojo, galiu suveikt koordinates
Filmukai dazniausia buna su priesistore, gali buti su uzgarsinimu, laidos principu ir t.t.
Filmukai dazniausia buna su priesistore, gali buti su uzgarsinimu, laidos principu ir t.t.
parasyk kokius tik turi kontaktus
QUOTE(prudencija @ 2007 10 31, 00:44)
Aleksas iš Jonavos filmavo mano draugės vestuves šią vasarą. Jaunieji liko labai patenkinti, man irgi filmas neprailgo. Paprastas, tylus žmogelis, bet minčių tikrai turi gerų, lakstė visą dieną savęs ir jaunųjų negailėdamas . Manau, kad jo darbas vertas dėmesio. Kiek žinau, tai jis pats nemontuoja filmų, mano matytą filmą montavo Laura iš Kauno.
Aciu ,jau galvojau niekas nesusiduret,dabar ramiau bus
QUOTE(Bammbo @ 2007 11 01, 13:46)
Aciu ,jau galvojau niekas nesusiduret,dabar ramiau bus
Nėra už ką.
Gal žinai, kiek pas jį filmas kitam sezonui kainuos?
Dar vieni draugai ruošiasi tuoktis
QUOTE(prudencija @ 2007 11 01, 19:05)
Nėra už ką.
Kiekas zinau tai su montazu nuo 1200 iki 1500 gali buti,nes sake priklauso nuo montazo ir filmuotos medziagos. bet siaip tai geriausiai tartis patiems asmeniskai. jis vistiek geriau paaiskintu
QUOTE(Ugniuks @ 2007 10 24, 10:03)
Su dviem operatoriais ir montazu 2400Lt. Labai nebrangiai palyginus. Jau vien buvo idomu stebeti ju filmavima, kaip kokie kaskadininkai is masinu islinde vaziuojancius mus nufilmavo, mes dar langa atsidarem, tai labai fainai ir siaip, nemateme kad sedetu kuris nors, visada filmuodavo. Uz tuos pinigelius tikrai saziningai ir daug dirbo. O poto dar montazas labai gerai padarytas. . Visai nesigailejom, kad sumokejom tiek.
cia dviem dienom ar vienai kaina tokia?
Na, o as ieskau operatoriaus, kuris mums viska kokybiskai ir graziai nufilmuotu svente, o visa medziaga "zalia" ir nemontuotu atiduotu mums.
Savo vestuvini filma susikursiu pati. Nesigirsiu, bet as irgi turiu gyslele ir pomegi montuoti video. Kiek esu darbu padariusi - aplinkiniai liko patenkinti.
Tad pasidarysiu kaip man patinka, ir kaip noriu.
Gerai, kazkuri cia sake, jog po kiek laiko noresis pasiziureti visa "zalia" medziaga. VAt butent as irgi ta noriu tureti. O ne 1 val filma. Is visos dienos.
Tad tokie mano keliami reikalavimai video.
Savo vestuvini filma susikursiu pati. Nesigirsiu, bet as irgi turiu gyslele ir pomegi montuoti video. Kiek esu darbu padariusi - aplinkiniai liko patenkinti.
Tad pasidarysiu kaip man patinka, ir kaip noriu.
Gerai, kazkuri cia sake, jog po kiek laiko noresis pasiziureti visa "zalia" medziaga. VAt butent as irgi ta noriu tureti. O ne 1 val filma. Is visos dienos.
Tad tokie mano keliami reikalavimai video.