Ugniux kiek sumokejai jei ne paslaptis ?
Su dviem operatoriais ir montazu 2400Lt. Labai nebrangiai palyginus. Jau vien buvo idomu stebeti ju filmavima, kaip kokie kaskadininkai is masinu islinde vaziuojancius mus nufilmavo, mes dar langa atsidarem, tai labai fainai ir siaip, nemateme kad sedetu kuris nors, visada filmuodavo. Uz tuos pinigelius tikrai saziningai ir daug dirbo. O poto dar montazas labai gerai padarytas. . Visai nesigailejom, kad sumokejom tiek.
QUOTE(maziulele @ 2007 10 16, 20:44)
As taip pat galiu savo filmuotoja rekomenduoti Darbas atliktas puikiai, filmas padarytas nerealiai grazus, visi isimintiniausi vaizdai ir puikiai parinkta muzika
Toki filma ir isivaizdavau
Jis is Kretingos, dirba Kretingos televizijoje Kontaktai i AZ
Toki filma ir isivaizdavau
Jis is Kretingos, dirba Kretingos televizijoje Kontaktai i AZ
ar būtų galima ir man jo kontaktus gauti
dėkui
QUOTE(Natėja @ 2007 10 24, 13:17)
O kiek jisai kainavo Jums, ar i Vilniu vaziuoja?
QUOTE(Ugniuks @ 2007 10 25, 20:16)
Matem mes to Kretingiecio darbus, nepykit bet provincijos lygis. Ir jau is mados isejo senai. ieskokit jaunesniu ir kuribingesniu
nu mes ta pati su vyru pagalvojom kai perziurejom (atsiprasau Maziulele), bet pradedu itarti, kad jis tiesiog duoda perziurai senus savo filmukus, nes manau jei jau kitos liko patenkintos, tai gal jis dabar kazkiek kitaip montuoja? a velnias zino bet tai ka jis duoda perziureti, tai suzaveti gali toli grazu ne visus.
o mes jau sutarem su filmuotoju Dainium (DVDainius ) labai aptiko tai ka matem, todel ner ko kitu ir ieskot
QUOTE(-Delta- @ 2007 10 22, 23:35)
cia kieno darytas?
QUOTE(Ugniuks @ 2007 10 25, 21:16)
Matem mes to Kretingiecio darbus, nepykit bet provincijos lygis. Ir jau is mados isejo senai. ieskokit jaunesniu ir kuribingesniu
nu jeigu patika visokios nesamones, jaunieji isplaukiantys is geliu, gulbiu, tais aisku, tada jo nesisamdytigeriau, nes to nerasite tikrai
ps.s o ka tu vadini jaunesniais (12-mecius ir dar kurybingus )
as ziurejau siu metu darbus, ir man patiko
QUOTE(CACIS @ 2007 10 26, 10:33)
nu mes ta pati su vyru pagalvojom kai perziurejom (atsiprasau Maziulele)
as nepykstu, bet jau bent likau 100 proc. patenkinta savo filmuku (negu jus )
QUOTE(mng @ , 22:43)
sveikos merginos,
mane domina kieno vestuves filmavo ricardas su tomu (MANOFILMAS), kada buvo jusu vestuves ir kada gavot filma.aciu uz atsakymus.
siaip apie juos turiu l. gera nuomone montazas nerealus.
mane domina kieno vestuves filmavo ricardas su tomu (MANOFILMAS), kada buvo jusu vestuves ir kada gavot filma.aciu uz atsakymus.
siaip apie juos turiu l. gera nuomone montazas nerealus.
Mūsų vestuves jie filmavo kadangi mes neskubinom tai filmo laukėm truputi ilgiau nei du mėnesius, o mano draugei, kuri po vestuvių išvažiavo į Airiją - tai padarė per dvi savaites, bet jie specialiai dėl to tarėsi...
Galiu tik pridurti - rezultatas vertas laukimo
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 10 29, 21:16)
Mūsų vestuves jie filmavo kadangi mes neskubinom tai filmo laukėm truputi ilgiau nei du mėnesius, o mano draugei, kuri po vestuvių išvažiavo į Airiją - tai padarė per dvi savaites, bet jie specialiai dėl to tarėsi...
O jums leido pasirinkti muzika ir ar atidave visa filmuota medziaga?