Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Ugniux kiek sumokejai jei ne paslaptis 4u.gif ?
Atsakyti

Su dviem operatoriais ir montazu 2400Lt. Labai nebrangiai palyginus. Jau vien buvo idomu stebeti ju filmavima, kaip kokie kaskadininkai is masinu islinde vaziuojancius mus nufilmavo, mes dar langa atsidarem, tai labai fainai ir siaip, nemateme kad sedetu kuris nors, visada filmuodavo. Uz tuos pinigelius tikrai saziningai ir daug dirbo. O poto dar montazas labai gerai padarytas. 4u.gif . Visai nesigailejom, kad sumokejom tiek. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 16, 20:44)
As taip pat galiu savo filmuotoja rekomenduoti thumbup.gif Darbas atliktas puikiai, filmas padarytas nerealiai grazus, visi isimintiniausi vaizdai wub.gif ir puikiai parinkta muzika thumbup.gif

Toki filma ir isivaizdavau wub.gif

Jis is Kretingos, dirba Kretingos televizijoje 4u.gif Kontaktai i AZ 4u.gif

ar būtų galima ir man jo kontaktus gauti ax.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2007 10 24, 13:17)
ar būtų galima ir man jo kontaktus gauti  ax.gif

dėkui  4u.gif

O kiek jisai kainavo Jums, ar i Vilniu vaziuoja?
Atsakyti
Matem mes to Kretingiecio darbus, nepykit bet provincijos lygis. Ir jau is mados isejo senai. ieskokit jaunesniu ir kuribingesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniuks @ 2007 10 25, 20:16)
Matem mes to Kretingiecio darbus, nepykit bet provincijos lygis. Ir jau is mados isejo senai.  ieskokit jaunesniu ir kuribingesniu  ax.gif

nu mes ta pati su vyru pagalvojom kai perziurejom (atsiprasau Maziulele), bet pradedu itarti, kad jis tiesiog duoda perziurai senus savo filmukus, nes manau jei jau kitos liko patenkintos, tai gal jis dabar kazkiek kitaip montuoja? a velnias zino g.gif bet tai ka jis duoda perziureti, tai suzaveti gali toli grazu ne visus.
Atsakyti
o mes jau sutarem su filmuotoju Dainium (DVDainius ) smile.gif labai aptiko tai ka matem, todel ner ko kitu ir ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2007 10 22, 23:35)
trumpas vestuvinio filmuko pavyzdukas:

http://www.sendspace.com/file/63t6xw

cia kieno darytas?
Atsakyti
QUOTE(Ugniuks @ 2007 10 25, 21:16)
Matem mes to Kretingiecio darbus, nepykit bet provincijos lygis. Ir jau is mados isejo senai.  ieskokit jaunesniu ir kuribingesniu  ax.gif

nu jeigu patika visokios nesamones, jaunieji isplaukiantys is geliu, gulbiu, tais aisku, tada jo nesisamdytigeriau, nes to nerasite tikrai lotuliukas.gif

ps.s o ka tu vadini jaunesniais (12-mecius ir dar kurybingus blink.gif doh.gif lotuliukas.gif )

as ziurejau siu metu darbus, ir man patiko 4u.gif

QUOTE(CACIS @ 2007 10 26, 10:33)
nu mes ta pati su vyru pagalvojom kai perziurejom (atsiprasau Maziulele)

as nepykstu, bet jau bent likau 100 proc. patenkinta savo filmuku (negu jus blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 28 spalio 2007 - 18:52
sveikos merginos,
mane domina kieno vestuves filmavo ricardas su tomu (MANOFILMAS), kada buvo jusu vestuves ir kada gavot filma.aciu uz atsakymus.
siaip apie juos turiu l. gera nuomone montazas nerealus.
Atsakyti
QUOTE(mng @ , 22:43)
sveikos merginos,
mane domina kieno vestuves filmavo ricardas su tomu (MANOFILMAS), kada buvo jusu vestuves ir kada gavot filma.aciu uz atsakymus.
siaip apie juos turiu l. gera nuomone montazas nerealus.

Mūsų vestuves jie filmavo thumbup.gif kadangi mes neskubinom tai filmo laukėm truputi ilgiau nei du mėnesius, o mano draugei, kuri po vestuvių išvažiavo į Airiją - tai padarė per dvi savaites, bet jie specialiai dėl to tarėsi...
Galiu tik pridurti - rezultatas vertas laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 10 29, 21:16)
Mūsų vestuves jie filmavo  thumbup.gif kadangi mes neskubinom tai filmo laukėm truputi ilgiau nei du mėnesius, o mano draugei, kuri po vestuvių išvažiavo į Airiją - tai padarė per dvi savaites, bet jie specialiai dėl to tarėsi...
Galiu tik pridurti - rezultatas vertas laukimo  wub.gif

O jums leido pasirinkti muzika ir ar atidave visa filmuota medziaga?
Atsakyti