QUOTE(CACIS @ 2007 10 20, 10:52)
visi iki vieno pasigedo tai vienos ar kitos situacijos,
tai gal tiesiog zmogus negalejo nufilmuot visko, nes filmavo su viena kamera, o geri kadrai buvo pakankamai skirtingose vietose. tiesiog fiziskai zmogus nesugebejo?
Papildyta:
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 10 20, 11:37)
Manau priklauso ne tik nuo to, ką nori matyti, bet ir nuo to kaip suorganizuotos pačios vestuvės. Jei užsisakiusiūjų vestuvės tik oficiali ceremonija ir elementari vakarienė be jokių atrakcijų, tai žinoma viskas bus užfiksuota ir gražiai pateikta. Tačiau jei vestuvėse buvo gausu įvairių renginukų, žaidimų ar šeip komiškų situacijų, kai buvo joms labai rimtai ruoštasi ir įdėta daug triūso, kas žinoma jauniesiems kelia labai teigiamas emocijas ir prisiminimus ir jų nerandi filme....
Mano komentaras neliečia konkrečiai šio operatoriaus, yra tik bendras pasiūlymas - pateikite operatoriams bent bendrą, vestuvių scenarijų ir pasakykite ką pageidaujate matyti. Be viso to vienas operatorius nera pajegus uzfiksuoti visus gerus momentus, o jei dar noredami sutaupyti issirenkate operatoriu ir fotografa viename, tai neverta tiketis gero filmo ir geru foto kadru.
Aš pati buvau vienose vestuvėse svočia, buvau daug prisiruošusi, tai operatoriui pateikiau vestuvių scenariju ir susitariau, kad jei pradėdu kažkokį žaidimą ar kalbą, ar dar ką nors, tai susilinkčioju ar susimirkčioju su juo. Rezultatas buvo tikrai puikus, jaunieji nepasigedo nei vieno jiems svarbaus įvykio
Mano komentaras neliečia konkrečiai šio operatoriaus, yra tik bendras pasiūlymas - pateikite operatoriams bent bendrą, vestuvių scenarijų ir pasakykite ką pageidaujate matyti. Be viso to vienas operatorius nera pajegus uzfiksuoti visus gerus momentus, o jei dar noredami sutaupyti issirenkate operatoriu ir fotografa viename, tai neverta tiketis gero filmo ir geru foto kadru.
Aš pati buvau vienose vestuvėse svočia, buvau daug prisiruošusi, tai operatoriui pateikiau vestuvių scenariju ir susitariau, kad jei pradėdu kažkokį žaidimą ar kalbą, ar dar ką nors, tai susilinkčioju ar susimirkčioju su juo. Rezultatas buvo tikrai puikus, jaunieji nepasigedo nei vieno jiems svarbaus įvykio
va tiksliai pastebeta ir patarta
Papildyta:
QUOTE(DVDainius @ 2007 10 21, 00:32)
Kas liecia firmos "ORKLI" darbu (Tai yra subtiliai mano nuomone) zirejau JU klipus, pagal data paskutinis lygtai buvo 2005 metu.. (Mano nuomone, jeigu taip ir toliau dirbs, tai toli NE eis). Ziurint i siuos ir ateinancius metus, Studija :ORKLIS: turetau pteikt Daugiau stulbinanciu rezultatu i savo svetaine.
As ne profas , as tik mokausi.
As ne profas , as tik mokausi.
o tavo darbus butu galima kur nors isvysti internete?