Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(CACIS @ 2007 10 20, 10:52)
visi iki vieno pasigedo tai vienos ar kitos situacijos,

tai gal tiesiog zmogus negalejo nufilmuot visko, nes filmavo su viena kamera, o geri kadrai buvo pakankamai skirtingose vietose. tiesiog fiziskai zmogus nesugebejo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 10 20, 11:37)
Manau priklauso ne tik nuo to, ką nori matyti, bet ir nuo to kaip suorganizuotos pačios vestuvės. Jei užsisakiusiūjų vestuvės tik oficiali ceremonija ir elementari vakarienė be jokių atrakcijų, tai žinoma viskas bus užfiksuota ir gražiai pateikta. Tačiau jei vestuvėse buvo gausu įvairių renginukų, žaidimų ar šeip komiškų situacijų, kai buvo joms labai rimtai ruoštasi ir įdėta daug triūso, kas žinoma jauniesiems  kelia labai teigiamas emocijas ir prisiminimus ir jų nerandi filme....
Mano komentaras neliečia konkrečiai šio operatoriaus, yra tik bendras pasiūlymas - pateikite operatoriams bent bendrą, vestuvių scenarijų ir pasakykite ką pageidaujate matyti. Be viso to vienas operatorius nera pajegus uzfiksuoti visus gerus momentus, o jei dar noredami sutaupyti issirenkate operatoriu ir fotografa viename, tai neverta tiketis gero filmo ir geru foto kadru.
Aš pati buvau vienose vestuvėse svočia, buvau daug prisiruošusi, tai operatoriui pateikiau vestuvių scenariju ir susitariau, kad jei pradėdu kažkokį žaidimą ar kalbą, ar dar ką nors, tai susilinkčioju ar susimirkčioju su juo. Rezultatas buvo tikrai puikus, jaunieji nepasigedo nei vieno jiems svarbaus įvykio smile.gif

va tiksliai pastebeta ir patarta drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DVDainius @ 2007 10 21, 00:32)
Kas liecia firmos "ORKLI" darbu (Tai yra subtiliai mano nuomone) zirejau JU klipus, pagal data paskutinis lygtai  buvo 2005 metu.. (Mano nuomone, jeigu taip ir toliau dirbs, tai toli NE eis). Ziurint i siuos ir ateinancius metus,  Studija :ORKLIS: turetau pteikt Daugiau stulbinanciu rezultatu i savo svetaine.
As ne profas , as tik mokausi.

o tavo darbus butu galima kur nors isvysti internete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 10 21, 15:28)
o tavo darbus butu galima kur nors isvysti internete? ax.gif

Pora psl atgal buvo nuoroda i Dainiaus darbus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 10 22, 00:33)
Pora psl atgal buvo nuoroda i Dainiaus darbus  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuka jau maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DVDainius @ 2007 10 20, 21:40)
4000 Lt. doh.gif  doh.gif
Uz tokius pinigus filmas turetu but !!!!!! net neisivaizduoju kokio lygo. gal net ne lygio o kaskas radikaliai kas pakeistu vestuviu filmo savoka kai tokio.
PVZ. Amerikoja vestuviu filmavimas kainuoja nuo 1500 USD. Bet ten visai kitaip tas veiksmas vyksta. Pas juos tai priimtina, pries vestuvinis filmavimas, rezisura, scenarijus ir t.t. galu gale pasiruosimas filmui. Vienas garsiausiu vestuviu filmuotoju amerikoja David Perry, ziurin jo darbus man paciam sirdis suvirpa , o  ka jau sneket apie jaunuju poras. Manau kad tokia suma moket Lietuvoje(bent jau atimiausius pora metu yra plesimas) uz vestuves turi pateik LABAI iskirtini rezultata.
Atsiprau Tu kurie nesutinka su mano nuomone blush2.gif

aisku nepigu, bet ar galima lyginti vieno operatoriaus darba su keliu profesionaliu zmoniu komanda, dirbanciu su 2-3 PROFESIONALIOM kamerom (kiek tokios kainuoja turbut tamstai nereiketu sakyti smile.gif)? ar galima lyginti broko ismetyma ir tiesiog filmuotos medziagos sutrumpinima iki 1-1,5 val su trumpametraziniu, nuotaikingu filmuku, nuo kurio nesinori atplesti akiu? ar galima lyginti pigiuos spec. efektus su sudetingu montazu? ir dar daug daug niuansu kuo skiriasi vienas nuo kito, pigus nuo brangaus....
Galu gale tai jau kurybinis darbas, o ne amatas. Yra tokia kaina ir tiek, cia ne bulves gi ant prekystalio sveria, kuriu kaina visu daugmaz vienoda.. . Jei zmogus mato ju darbuose tai, apie ka svajoja, turi tam lesu - tikiu, kad atsiras perkanciu ju produkta. Deja, kol kas Lietuvoje dar vienetai, kas sugeba kazka panasaus kurti.
Sekmes visiems ir linkiu daug kurybiniu ideju ir entuziazmo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 22 spalio 2007 - 11:25
buten kad as kiek praziurejau filmuku,tai orklio daryti filmai geriausi,bet labai noretusi rasti kazka analogisko ir pigiau.bet tai tikriausiai neimanoma.
Atsakyti
As susizavejau www.manofilmas.lt darbais. Bet truputi brangoka, tai galvoju ar tikrai verta nemazus pinigus moketi uz vestuvini filma?
Atsakyti
uzsisakem Giedriu (www.flmavimas.lt) gal kas buvo uzsisakes jo paslauga? ar patiko filmas? 4u.gif
Atsakyti
„Manofilmas“ daryti filmai labai profesionaliai nufilmuoti, originalus montažas, be to labai puikus aptarnavimas... Aš manau, kad tikrai mano vestuvių filmas vertas sumokėtų pinigų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 10 22, 21:18)
uzsisakem Giedriu (www.flmavimas.lt) gal kas buvo uzsisakes jo paslauga? ar patiko filmas? 4u.gif

As buvau smile.gif Patiko labai, nuo pradzios iki pabaigos, neturiu jokiu priekaistu
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 10 22, 21:19)
„Manofilmas“ daryti filmai labai profesionaliai nufilmuoti,  originalus montažas, be to labai puikus aptarnavimas... Aš manau, kad tikrai mano vestuvių filmas vertas sumokėtų pinigų.  thumbup.gif

Malonu girdeti toki gera tasiliepima smile.gif
Atsakyti
trumpas vestuvinio filmuko pavyzdukas:

http://www.sendspace.com/file/63t6xw
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 22, 21:28)
As susizavejau www.manofilmas.lt darbais. Bet truputi brangoka, tai galvoju ar tikrai verta nemazus pinigus moketi uz vestuvini filma?

o kokia ju kaina kitiems metams?
Atsakyti