Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

o kas nors galetu imest bent pradzia vestuviu filmuko? butu labai idomu paziuret.. na, bent 5 minuteles
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 10 18, 10:09)
o kas nors galetu imest bent pradzia vestuviu filmuko? butu labai idomu paziuret.. na, bent 5 minuteles

o kaip is filmo iskirpt tas 5 minutes, su mielu noru parodyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 18, 20:51)
o kaip is filmo iskirpt tas 5 minutes, su mielu noru parodyciau 4u.gif

na imanoma bet kazin ar tau sugebesiu paaiskint.. g.gif
Atsakyti
Bandziau ieksot, bet nepavyko, gal kas gali pasakyt kiek kainuoja DVDainiaus paslaugos filmavimo..darbai jo man patiko labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2007 10 18, 21:43)
Bandziau ieksot, bet nepavyko, gal kas gali pasakyt kiek kainuoja DVDainiaus paslaugos filmavimo..darbai jo man patiko labai labai  4u.gif

Jei neklystu 1500 Lt smile.gif
Atsakyti
Aha jau ir as suzinojau smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 09 09, 20:29)
na,Cacis ,isgazdinai tu mane,nes mes kaip tik Sauliu ir uzsisakem kitiems metams unsure.gif Buvau girdejus apie ji geru atsiliepimu,o dabar tu pasakai,kad filmas buvo nekoks verysad.gif
Truputi sunerimau

na ka as galiu pasakyt, mes tikrai likom labai nepatenkinti Sauliaus darbu, ir kas keisciausia, ne tik mes, bet ir sveciai ziuredami filmuka, komentuodavo "kodel nera to, ar ano?" mes jau kai pati pirma karta ziurejom savo filma, pagalvojom, kad kazkaip sudinai viskas cia padaryta, bet iki pat galo kol neperziurejom filmo, vis tikejomes, kad galutinis rezultatas bus geras, deje taip nebuvo. Daug vietu tiesiog "nukandziota" arba nenufilmuota. As ji taip pat rinkausi pagal rekomendacijas, o pasiule ji man ir telefona dave fotografe Jurate Ciakiene, del to visiskai buvau rami, kad tas Saulius profas savo sriti. Susitikom su juo, paziurejom darbus, tiek kiek jis parode, viskas atrode is ties grazu, del to ilgai nebesiblaskem ir pasirinkom ji, maza to, iki savo vestuviu taip pat gyriau ji (ko dabar siaubingai gailiuosi) SM forume, kad radau tikrai gera filmuotoja, kad jo darbai perziurai labai patiko, ir per mane bent jau dvi nuotakos ji taip pat pasirinko. Jos liko patenkintos jo darbu, o mes su vyru ne, taip, kad cia nuo zmogaus matyt priklauso, ka jis isivaizduoja ir ka nori matyti savo vestuviu filme.
O filmas ne to kad ne koks, o visai prastas ir visai nebijau to pasakyti. Musu filmas grazus gali pasirodyti tik tiems zmonems, kurie nedalyvavo vestuvese ir visko gyvai nemate, o tie kas dalyvavo ir po to ziurejo su mumis tai visi iki vieno pasigedo tai vienos ar kitos situacijos, nors beveik su visais draugais ziurejom filma atskirai, nesugebejom rasti visiem tinkama laika kad kartu susiest ir perziuret, tai va. Ir jei mum nepatiko Sauliaus filmas, tai dar nereiskia, kad ir tau nepatiks. Jei jau ziurejai jo darbus, bendravai su juo ir tau patiko tai ka matei, tai gal neapsirikai? nesitikejom mes nieko ypatingo is jo, jei kam nors gali taip pasirodyti, tiesiog norejom, kad svarbiausi momentai butu uzfiksuoti, o to pasigedom, vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ , 10:52)
<...> Jos liko patenkintos jo darbu, o mes su vyru ne, taip, kad cia nuo zmogaus matyt priklauso, ka jis isivaizduoja ir ka nori matyti savo vestuviu filme <...>

Manau priklauso ne tik nuo to, ką nori matyti, bet ir nuo to kaip suorganizuotos pačios vestuvės. Jei užsisakiusiūjų vestuvės tik oficiali ceremonija ir elementari vakarienė be jokių atrakcijų, tai žinoma viskas bus užfiksuota ir gražiai pateikta. Tačiau jei vestuvėse buvo gausu įvairių renginukų, žaidimų ar šeip komiškų situacijų, kai buvo joms labai rimtai ruoštasi ir įdėta daug triūso, kas žinoma jauniesiems kelia labai teigiamas emocijas ir prisiminimus ir jų nerandi filme....
Mano komentaras neliečia konkrečiai šio operatoriaus, yra tik bendras pasiūlymas - pateikite operatoriams bent bendrą, vestuvių scenarijų ir pasakykite ką pageidaujate matyti. Be viso to vienas operatorius nera pajegus uzfiksuoti visus gerus momentus, o jei dar noredami sutaupyti issirenkate operatoriu ir fotografa viename, tai neverta tiketis gero filmo ir geru foto kadru.
Aš pati buvau vienose vestuvėse svočia, buvau daug prisiruošusi, tai operatoriui pateikiau vestuvių scenariju ir susitariau, kad jei pradėdu kažkokį žaidimą ar kalbą, ar dar ką nors, tai susilinkčioju ar susimirkčioju su juo. Rezultatas buvo tikrai puikus, jaunieji nepasigedo nei vieno jiems svarbaus įvykio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 10 20, 09:37)
pateikite operatoriams bent bendrą, vestuvių scenarijų ir pasakykite ką pageidaujate matyti. Be viso to vienas operatorius nera pajegus uzfiksuoti visus gerus momentus, o jei dar noredami sutaupyti issirenkate operatoriu ir fotografa viename, tai neverta tiketis gero filmo ir geru foto kadru.

tai tame ir esme, kad viskas buvo aptarta, bet jam tai buvo ne motais, dare taip kaip norejo, o tai ka buvom aptare "pamirso" arba tiesiog nekreipe demesio ir viskas. Taupyti neketinom ir net pasirinko brangesni varianta, operatoriu buvom rade ir uz 800 lt. bet pasirinkom brangesni, tikedamiesi profesionalesnio darbo. Bet ne piniguose esme, o galutiniame darbe.
Atsakyti
gal kas kreipesi delkitu metu vestuviu i orkli?negi tikrai kitiems metams 4000lt? gavau soka,kad taip viskas brangsta mastau.gif
Atsakyti
4000 Lt. doh.gif doh.gif
Uz tokius pinigus filmas turetu but !!!!!! net neisivaizduoju kokio lygo. gal net ne lygio o kaskas radikaliai kas pakeistu vestuviu filmo savoka kai tokio.
PVZ. Amerikoja vestuviu filmavimas kainuoja nuo 1500 USD. Bet ten visai kitaip tas veiksmas vyksta. Pas juos tai priimtina, pries vestuvinis filmavimas, rezisura, scenarijus ir t.t. galu gale pasiruosimas filmui. Vienas garsiausiu vestuviu filmuotoju amerikoja David Perry, ziurin jo darbus man paciam sirdis suvirpa , o ka jau sneket apie jaunuju poras. Manau kad tokia suma moket Lietuvoje(bent jau atimiausius pora metu yra plesimas) uz vestuves turi pateik LABAI iskirtini rezultata.
Atsiprau Tu kurie nesutinka su mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Kas liecia firmos "ORKLI" darbu (Tai yra subtiliai mano nuomone) zirejau JU klipus, pagal data paskutinis lygtai buvo 2005 metu.. (Mano nuomone, jeigu taip ir toliau dirbs, tai toli NE eis). Ziurint i siuos ir ateinancius metus, Studija :ORKLIS: turetau pteikt Daugiau stulbinanciu rezultatu i savo svetaine.

As ne profas , as tik mokausi.
Atsakyti