Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(klajune @ 2006 09 18, 15:39)
o man labai patiko jo montažas  thumbup.gif O kad nedingtų svarbūs momentai- pasiėmėm ir nemontuotą juostą. + iš anksto aptarėm kaip turėtų atrodyt, kokią muziką dėl ir pn. Man tiko  smile.gif

Dar dėl muzikantų- radau skundai.lt:

Sveiki! Norėjau pasidalinti įspūdžiais apie kai kuriuos žmones, dirbančius vestuvių versle. Liepos mėnesį Kaune buvo mano draugų vestuvės ir jie pasisamdė fotografą ir filmuotoją, vyrą ir žmoną, pavarde Maliukevičiai. Na, jau pirmas žvilgsnis į juos sukėlė tam tikrą nepasitikėjimą, moteriškė ant peties užsimetusi senovišką kamerą, vyrukas ant kaklo pasikabinęs senuką „Zenitą“... Bet vistiek tikėjomės, kad jie bus savo reikalo žinovai, taigi ir su tokia technika išgaus gerą rezultatą. Rezultatas buvo stulbinantis...

Nuotraukos neryškios, kiek paplaukusios, fotografuota bet kaip, vietomis kreivas horizontas, kitur nuotraukoje matyti po porą užsimerkusių svečių (tai nieko keisto, nes fotografas, matyt, taupydamas juosteles, nedarė dublių, t.y. fotkino tik po kartą).

Na, bet nuotraukos, kaip įsitikinome vėliau, buvo geros, palyginti su filmu. Dar tokio siaubo neteko matyti: drebantis ir trūkčiojantis vaizdas, padriki kadrai, neryškus garsas. Montažo nedaryta jokio, nors pagal idėją ir užmokestį, jis turėjo būti padarytas. Tiesiog sudėta viskas, kaip nufilmuota, chaotiškai, ir štai jums filmas. Ties, keliose vietose įdėtas diktorės skaitomas tekstas. Prieš kokį 10 metų tai buvo labai populiaru ir senose vestuvių kasetėse teko tai matyti... Būtent, kad prieš 10 metų, o ne dabar... Dar tie veikėjai išdrįso meluoti, kad montažas darytas Lietuvos televizijoje! Kas bent elementariai susidūręs su videomedžiagos apdirbimu, žino, kas tai yra montažas. To šiukšlyno ir chaoso montažu tikrai nepavadinsi… Žodžiu, žodis “šūdas” būtų per geras, norint apibūdinti rezultatą. Tai štai, mieli esami ir būsimi jaunavedžiai, nesamdykite Gražinos ir Gedimino Maliukevičių (jų tel. nr. 8686 37725).. Nebent labai trokštate, kad jie jums sugadintų visus gražiausios jūsų šventės prisiminimus....

gerai kad papasakojai, galbut dar kazka apsaugojai nuo siu zmoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktuolis @ 2006 08 25, 18:40)
Nenufilmavo ar neįdėjo? Nes tokiu atveju reikia tiesiog draugiškai pasiūlyti permontuoti wink.gif Ir pinigus mokėti tik tada, kai rezultatas tenkina.

Tas svarbusis momentas, jei gerai pamenu nesenai buvusią diskusiją - tai, kad bažnyčioje žiedas netilpo jaunikiui ant piršto ir jaunieji ilgai vargo kol jį užmovė. Giedrius tai nufilmavo bet neįmontavo to muistymosi, pamanęs kad niekam nesinorės matyti filme tokio, na, beveik nesusipratimo.
Kiek man yra tekę matyt dirbančių operatorių - Giedrius tikrai vienas geriausių ir dirba tikrai atsakingai bei profesionaliai.
Atsakyti
o man labai patiko jo montažas  thumbup.gif O kad nedingtų svarbūs momentai- pasiėmėm ir nemontuotą juostą. + iš anksto aptarėm kaip turėtų atrodyt, kokią muziką dėl ir pn. Man tiko  smile.gif

va - labai puikus sprendimas thumbup.gif ir operatoriui lengviau orientuotis... mes buvom sudarę preliminarų muzikos sąrašą, ko norėtumėm, o ko ne, kad žmogus įsivaizduotų mūsų muzikinį skonį tongue.gif galima sakyti, kad to sąrašo net neprireikė biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki! Norėjau pasidalinti įspūdžiais apie kai kuriuos žmones, dirbančius vestuvių versle. Liepos mėnesį Kaune buvo mano draugų vestuvės ir jie pasisamdė fotografą ir filmuotoją, vyrą ir žmoną, pavarde Maliukevičiai. Na, jau pirmas žvilgsnis į juos sukėlė tam tikrą nepasitikėjimą, moteriškė ant peties užsimetusi senovišką kamerą, vyrukas ant kaklo pasikabinęs senuką „Zenitą“... Bet vistiek tikėjomės, kad jie bus savo reikalo žinovai, taigi ir su tokia technika išgaus gerą rezultatą. Rezultatas buvo stulbinantis...

Nuotraukos neryškios, kiek paplaukusios, fotografuota bet kaip, vietomis kreivas horizontas, kitur nuotraukoje matyti po porą užsimerkusių svečių (tai nieko keisto, nes fotografas, matyt, taupydamas juosteles, nedarė dublių, t.y. fotkino tik po kartą).

Na, bet nuotraukos, kaip įsitikinome vėliau, buvo geros, palyginti su filmu. Dar tokio siaubo neteko matyti: drebantis ir trūkčiojantis vaizdas, padriki kadrai, neryškus garsas. Montažo nedaryta jokio, nors pagal idėją ir užmokestį, jis turėjo būti padarytas. Tiesiog sudėta viskas, kaip nufilmuota, chaotiškai, ir štai jums filmas. Ties, keliose vietose įdėtas diktorės skaitomas tekstas. Prieš kokį 10 metų tai buvo labai populiaru ir senose vestuvių kasetėse teko tai matyti... Būtent, kad prieš 10 metų, o ne dabar... Dar tie veikėjai išdrįso meluoti, kad montažas darytas Lietuvos televizijoje! Kas bent elementariai susidūręs su videomedžiagos apdirbimu, žino, kas tai yra montažas. To šiukšlyno ir chaoso montažu tikrai nepavadinsi… Žodžiu, žodis “šūdas” būtų per geras, norint apibūdinti rezultatą. Tai štai, mieli esami ir būsimi jaunavedžiai, nesamdykite Gražinos ir Gedimino Maliukevičių (jų tel. nr. 8686 37725).. Nebent labai trokštate, kad jie jums sugadintų visus gražiausios jūsų šventės prisiminimus....
[/quote]

radau čia tokį skundą, apie fotografuotoją ir filmuotoją. Jau ir seniau norėjau Jum parašyti ir persppėti apie jų darbą, nes truputi juos geriau pažįstų... unsure.gif Atsargiai su jais, nes jie tikrai vosokių kuriozų pridirba... Vienai mūsų pažįstamai sugadino pusę vestuvinių nuotraukų, nesugebėjo net atsiprašyti, nors yra jos bendradarbė ir gražiai nusišypsojo g.gif kažkokia tragedija... kitiems folmuotą medžiagą sugadino, baisu žinokit ten, tad būkit atsargios ir patariu, su jais atsargiau... jei nenorite susigadinti sau šventės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 09 19, 18:06)

Sveiki! Norėjau pasidalinti įspūdžiais apie kai kuriuos žmones, dirbančius vestuvių versle.

Labai apmaudu, kad tokie veikejai kaip buvo mineta, už musų pačių pinigus sugadina gražiausios dienos prisiminimus. Manau kad forume paskelbtos ju pavardes privers kitas ju nebekviesti. Nes tikrai yra zmoniu kurie ta darba dirba nuosirdziai.

As noreciau skirtingai nei buvo rasyta pasidziaugti filmuotoju.
Liepos 22 Rugpieniuose šventeme giminaites vestuves. Fotografas buvo is Klaipedos, prie Luksoros esancios fotostudijos. Nezinau vardo, toks ilgais plaukais gumele suristi. Nuotraukas atveze jau kita vestuviu diena sekmadieni. Tai jis ir rekomendavo ta filmuotoja.
Mano vyras tai laiko neturedamas, tai dar kas... tik vakar padare tos veseles filmo kopija. Vakare ziurejome. 2 kartus apie valandos trukmes filma ziurejau isiziojusi bigsmile.gif, Nu man budavo viskas aisku kai yra meniskos nuotraukos, bet as net neisivaizdavau kad gali buti meniski filmai, tokia negirdeta ir tokia grazi muzika, maciau kaip jauniesiems prisege tokius miniatiurinius mikrofoniukus garsas kalbanciu labai aiskus. Baznycioje filmuotojas buvo pasikvietes kolega su dar viena kamera. ir ziuirint filma toks jausmas kad jie abu buvo su sparnais bigsmile.gif. ir is palubiu yra nufilmuota kaip vaizdas ledžiasi. Zodziu as likau taip ir nesupratusi kaip ten kas yra padaroma. Bet ziurisi kai jau sumontuota fantastiskai. vos ne Holivudas!!! Ir nera jokio saldumo, ant tiek subtiliai parinkti momentai, kaifas.
Gamtoj filmuotojas pasake kad teks pavaidint, pagalvojau nesamone ant zoles su spilkom. Bet kai mus i ta spektakli itrauke, pamazu net didziausi niurgzliai noriai ir su entuziazmu vaidino. Dave ten vaidmenis: medis, upelis biggrin.gif , pauksciai. Prisizvengem iki zandikauliu skausmo. Jaunieji vaidino princa ir princese Lietuviu pasakos motyvais. Viskas vyko su jumoristiskais komentarais. Buvom uzimti gamtoj visa palyda, ir laikas neprailgo.

Rekomenduoju sita filmuotoja ir tikrai man negaila jam reklamos, bet as durne taip ir nepaprasiau jo vizitkes, tai net tel. net ir vardo nezinau todel jokiu kontaktu gaila bet neturiu. Bet per ta fotostudija manau ji galima surasti.

Ir nemanau kaip cia kazkas rase rekomenduodamos viena ar kita filmuotoja su prierasu geriausias, tokiu manau nebuna. Viskas subjektyvu. Ko gero ir mano atveju. Geriausių buti negali - yra tik tokie kurie mums labai patinka. Sekmes renkantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tumpine: 20 rugsėjo 2006 - 10:17
o ar dar liko zemeje tokiu operatoriu, kurie nufilmuotu, graziai sumontuotu ir jo kaina nesiektu 1000lt? g.gif atrodo pastaruoju metu, kad kainos ispustos dirbtinai, ne todel, kad brangsta priemones, reikalingos filmavimui ir montavimui, o todel kad daug kas tuokiasi, tai kodel ir nepasipelnius dvigubai... ieskom filmuotojo, tik negalim tukstancio moket doh.gif as nezinau, ar man cia jau nuleist rankas, ar dar bandyt ieskot skelbimu puslapiuose...
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 21, 21:20)
o ar dar liko zemeje tokiu operatoriu, kurie nufilmuotu, graziai sumontuotu ir jo kaina nesiektu 1000lt?  g.gif atrodo pastaruoju metu, kad kainos ispustos dirbtinai, ne todel, kad brangsta priemones, reikalingos filmavimui ir montavimui, o todel kad daug kas tuokiasi, tai kodel ir nepasipelnius dvigubai... ieskom filmuotojo, tik negalim tukstancio moket  doh.gif as nezinau, ar man cia jau nuleist rankas, ar dar bandyt ieskot skelbimu puslapiuose...

Na mes iš Alytaus radom ir kaina 1000 nesiekia blush2.gif O dėl montavimo, tai kiekvieną skirtingo stiliaus mėgsta...bet šiaip mūsiškis dirba gražiai ir švariai tiek filmavime tiek montavime:)
Atsakyti

idomu, kas tai per zmones, tie jusu vestuviu metrastininkai, zinote, daugiau kaip 20 metu dirbu si darba Kaune, bet tokiu vardu ir pavardziu negirdejes, svarbu kokiu budu ir per ka juos radote. Del diktores teksto, kuris jau girdimas virs 10 metu vestuviu filmuose, tai yra greiciausiai perrasyta audio is Vlado.D. montuotu filmu ir cia ne vieni sie "metrastininkai" tai yra padare (tiksliau : pavogę)
Papildyta:
QUOTE(T L @ 2006 09 18, 23:09)
Tas svarbusis momentas, jei gerai pamenu nesenai buvusią diskusiją - tai, kad bažnyčioje žiedas netilpo jaunikiui ant piršto ir jaunieji ilgai vargo kol jį užmovė. Giedrius tai nufilmavo bet neįmontavo to muistymosi, pamanęs kad niekam nesinorės matyti filme tokio, na, beveik nesusipratimo.
Kiek man yra tekę matyt dirbančių operatorių - Giedrius tikrai vienas geriausių ir dirba tikrai atsakingai bei profesionaliai.

T L , o as manyciau, kad vestuviu filmas visgi yra prisiminimas ilgam, irgi kaip dokumentinis. Filmuotojas galbut galetu ismesti estetiskai nepriimtinus momentus, bet atsiklausti "aktoriu" reiketu.
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2006 09 22, 09:05)
Na mes iš Alytaus radom ir kaina 1000 nesiekia blush2.gif  O dėl montavimo, tai kiekvieną skirtingo stiliaus mėgsta...bet šiaip mūsiškis dirba gražiai ir švariai tiek filmavime tiek montavime:)

gal gali truputi placiau? kokia jo kaina, ar patenkinti likot, ir kontaktus gal galetum parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 21, 21:20)
o ar dar liko zemeje tokiu operatoriu, kurie nufilmuotu, graziai sumontuotu ir jo kaina nesiektu 1000lt?

maniškis 800-900 Lt ima rolleyes.gif likom labai patenkinti, visi kas žiūri, siūlo prizą duot už montažą tongue.gif jei reikia vyruko su geru jumoro jausmu ir teisingu požiūriu į gyvenimą, galiu rekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 22, 23:00)
maniškis 800-900 Lt ima rolleyes.gif likom labai patenkinti, visi kas žiūri, siūlo prizą duot už montažą  tongue.gif jei reikia vyruko su geru jumoro jausmu ir teisingu požiūriu į gyvenimą, galiu rekomenduoti  mirksiukas.gif

na, mums butu labai gerai is kauno ar bent kauno rajono, nes is klaipedos tai reikes uz benzina moketi ir gausis tas 1000 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 22, 23:02)
na, mums butu labai gerai is kauno ar bent kauno rajono, nes is klaipedos tai reikes uz benzina moketi ir gausis tas 1000 lt  doh.gif

jis iš Vilniaus smile.gif tai tarkis, gal už 800-900 su visa kelione būtų g.gif aš papildomai nemokėjau
Atsakyti