Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(remisita @ 2007 06 20, 02:13)
gal zinote per kiek laiko mazdaug filma visa sutvarko ir atiduoda i rankas jau?ar imanoma kad padarytu per pusantros savaites rugsejo menesi? g.gif

tikrai imanoma . mums padate dar greičiau thumbup.gif . reikia tik pasakyti prieš užsisakant.
Atsakyti
smile.gif+2007 06 20, 10:52-->
QUOTE(smile smile.gif @ 2007 06 20, 10:52)
tikrai imanoma . mums padate dar greičiau  thumbup.gif . reikia tik pasakyti prieš užsisakant.

niu kaip gerai ntada thumbup.gif nes mes nenorim kad musu filma ziuretu be musu kasnors,ir dar pirmesni uz mus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 20, 02:13)
gal zinote per kiek laiko mazdaug filma visa sutvarko ir atiduoda i rankas jau?ar imanoma kad padarytu per pusantros savaites rugsejo menesi? g.gif

manau viskas imanoma mirksiukas.gif tiesiog turbut reikia is naksto tartis ax.gif aisku uz papildoma mokesti kiek suprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 06 20, 22:32)
manau viskas imanoma  mirksiukas.gif  tiesiog turbut reikia is naksto tartis  ax.gif  aisku uz papildoma mokesti kiek suprantu  biggrin.gif

na tikiuos tas papildomas mokestis tik kad nebus puse sumos doh.gif biggrin.gif bet cia manau ne problema..man butina gauti filmuka greiciausiai uz visus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orebi @ 2007 06 03, 20:53)
gal kas esate girdeje apie Ricarda Miliusi ir Toma Banisauska?

Esu girdejusi, skaiciusi ir ne tik, mes juos savo vestuvems samdomes biggrin.gif
Esu nerealiai tuo patenkinta ir manau, kad mums pasiseke, kad tokia diena ir jie buvo laisvi smile.gif
Beto, kiek maciau ju darbus, tai jie nuostabus. Butent tokie, koki savo vestuvini filma ir isivaizdavau.
Zodziu, tai "isbaigti" filmai. Reikia pamatyti ir iskart suprasi - lyyygis lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(muksiukas @ 2007 06 21, 18:28)
Esu girdejusi, skaiciusi ir ne tik, mes juos savo vestuvems samdomes  biggrin.gif
Esu nerealiai tuo patenkinta ir manau, kad mums pasiseke, kad tokia diena ir jie buvo laisvi smile.gif
Beto, kiek maciau ju darbus, tai jie nuostabus. Butent tokie, koki savo vestuvini filma ir isivaizdavau.
Zodziu, tai "isbaigti" filmai. Reikia pamatyti ir iskart suprasi - lyyygis  lotuliukas.gif

musu vestuves jau praejo. tomas ir ricardas fantastiski. mane stebino ju pasiaukojimas, kad gautu kai kuriuos kadrus. labai labai dziaugiuosi jais. jie patys paciausi. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2007 06 25, 14:55)
thumbup.gif
musu vestuves jau praejo.  tomas ir ricardas fantastiski. mane stebino ju pasiaukojimas, kad gautu kai kuriuos kadrus. labai labai dziaugiuosi jais. jie patys paciausi. wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

smile.gif pasiaukojimas? mirksiukas.gif gerai skamba.
idomu, del ko jie taip aukojosi smile.gif
Zinai, kai zmones ismano savo darba, turi polinki i toki darba ir svarbiausia - "myli" tai ka daro, todel ir gaunas GERAI smile.gif
Labai tikiuosi, kad ir as po savo vestuviu galesiu pasakyti - jie buvo nuostabus mirksiukas.gif
Beje, o kiek laiko tvarke filma?
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 06 25, 16:49)
smile.gif  pasiaukojimas?  mirksiukas.gif  gerai skamba.
idomu, del ko jie taip aukojosi smile.gif
Zinai, kai zmones ismano savo darba, turi polinki i toki darba ir svarbiausia - "myli" tai ka daro, todel ir gaunas GERAI smile.gif
Labai tikiuosi, kad ir as po savo vestuviu galesiu pasakyti - jie buvo nuostabus  mirksiukas.gif
Beje, o kiek laiko tvarke filma?

kad vestuves buvo si savaitgali, tai dar vis tvarko biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, atsilaisvino vienas filmuotojas rugpjucio 11 d. Kai ieskojau filmuotoju buvau ji pasirinkus, pasirode paprastas ir saziningas zmogus, ismanantis savo darba. Buvo truputi mums brangokas. Dabar iseina taip, kad musu vestuves gales filmuot musu draugas, tai sita filmuotoja ,,paleidom". Sakau gal kam prireiks jo kontaktu- Jonas Ivaskevicius 8-687 5 3888 (Kaunas), is musu prase 800 (filmavimas ir montavimas).
Atsakyti
mus filmavo Giedrius Kadisa, likom tikrai labai patenkinti, darem kelias perziuras, taremes, kaip mes norim, kad filmukas atrodytu, tikrai mums skyre daug demesio ir laiko, tada rezultatai buvo super smile.gif
beje, siaip jis turejo kelias uzsienieciu vestuves, kurias filmavo, tai jiems filmuka per keleta dienu padare, kad galetu is karto issivesti, taip kad manau, tik reikia su filmuotojais tartis, tikrai padarytu ir greit
Atsakyti
[SIZE=1][FONT=Times] Sveiki! ja senokai uzsiregistravau forume, bet nekaip nepsrisiruosiau prisijungti prie visu:) o dabar va - reikia. rolleyes.gif

Papildyta:
Gal kas zinote daugiau apie filmuotoja OLEGAS ir Co? pasiskaiciau ankstesnius forumus ir suabejojau, ar viskas su filmavimu bus taip kaip buvo pazadeta. Gal kas turejo su juo reikalu, mielai perskaityciau atsiliepimus
Atsakyti
Tai kam tau rinktis, to kas nepatikima? Pasiimk zinomus patikimus ir problemu neturesi... As taip nerizikuociau rolleyes.gif
Atsakyti