Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(linksmuke81 @ 2007 05 06, 18:54)
SIAUBAS.  doh.gif
Negi niekas nemire is nuobodulio, kol viska perziurejo? Dar suprantu, kai 2-ju valandu (jau net nekalbu apie TRIS) filma gali lengvai perziureti jaunieji, bet sveciai? Tevai? Mirciau, jei kas verstvu ziureti tokia ilga guma.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne, kaip norit, bet mano manymu vestuviu filmas turi trukti MAKSIMALIAI 20 minuciu. Ir tai yra daug.

Man nereikia, kad butu visi momentai uzdokumentuoti, man reikia kad jis butu grazus, romantiskas, kad matytusi, kad esami jauni ir laimingi, ir ta diena yra nuostabi. Visos ilgos kalbos, o ypac sokiai banketo metu VISISKAI cia nereikalingi.

Cia aisku tiktai mano nuomone.  thumbup.gif

pritariu tau, na gal ne 20 min, kokias 45...tuo atveju, jei labai sau patikciau lotuliukas.gif o siaip kankyne apskritai kitu filmus ziureti...
Atsakyti
Tai bet filmas ne sveciams skirtas, o jauniesiems. Aisku tokiems, kaip jus irgi yra padarytas intro filmukas gal apie 10 min.

Kai filma ziures po keliu metu, tikrai bus idomu ir net trys val.

Kitu filmus ziureti, tikra nuobodybe, bet savo, manau, kad tkrai ne.

Kiekvienas savaip supranta sventes reiksme ir svarba, savo gyvenime. Galima ir 5 min klipuka susukti is visu vestuviu, bet koks tikslas tada samdyti brangius filmuotojus/montuotojus, kad paskui tik klipuka tureti, tai asmenine kamera uztektu pasifilmuot...

Nebriskit i pievas... Mirk is juoko "20 min" vestuviu filmas, turbut po kokiu 10-15 metu apsiverktum i ta 20min, beziuredama. doh.gif

Nu bet cia irgi, tik mano nuomone mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 05 06, 23:43)
Tai bet filmas ne sveciams skirtas, o jauniesiems. Aisku tokiems, kaip jus irgi yra padarytas intro filmukas gal apie 10 min.

Kai filma ziures po keliu metu, tikrai bus idomu ir net trys val.

Kitu filmus ziureti, tikra nuobodybe, bet savo, manau, kad tkrai ne.

Kiekvienas savaip supranta sventes reiksme ir svarba, savo gyvenime. Galima ir 5 min klipuka susukti is visu vestuviu, bet koks tikslas tada samdyti brangius filmuotojus/montuotojus, kad paskui tik klipuka tureti, tai asmenine kamera uztektu pasifilmuot...

Nebriskit i pievas... Mirk is juoko "20 min" vestuviu filmas, turbut po kokiu 10-15 metu apsiverktum i ta 20min, beziuredama.  doh.gif

Nu bet cia irgi, tik mano nuomone  mirksiukas.gif

na kodel mirk is juoko, as apie save kalbu, filmo trukme juk nerodo vestuviu reiksmes ir svarbos dydzio, nors jeigu jau apie tai kalbant, tai man svarbiau foto, tiesiog zinau, kad jas ziuresiu n kartu, o filmuka tai schmoll.gif aisku bus ypac faina paziuret po kokiu 10 metu, del to ir samdom operatoriu, bet kiek esam patys prifilmave ivykiu svarbiu ir nelabai yra tokiu kuriu dar ir neperziureje, kazkaip neprisiruosiam...Na ir dar tai, kad nezinau ka ten 3 valandas pas mus galetu filmuoti, turiu omeny 3 val montuotos medziagos, labai daug...
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 05 04, 16:20)
Merginos, ka tik radau NUOSTABIAUSIUS vestuvinius filmuku pavyzdzius, kokius tik maciau savo gyvenime.  wub.gif  wub.gif  Sedejau ir vos neverkiau is to neispasakyto grozio ir apmaudo, kad pas mus Lietuvoj nefilmuoja tokiu stebuklu. cray.gif

Butinau persisiuskit ir paziurekit, jie yra mazuciai:
http://www.artisland.../wedding-11.wmv
http://www.artisland.../wedding-12.wmv

Cia yra rusu filmuotojo darbai. Buciau laiminga ir nepagaileciau dideliu pinigu, jei tik kas nors is musu lietuvisku filmuotoju galetu nufilmuoti TOKI filma! wub.gif wub.gif wub.gif

tikrai nuostabus, grazu ziureti. Gal kuri zinote koks atlikejas atlieka antro klipuko daina? smile.gif
Atsakyti
Nu cia musu nuomones tikrai labai skiriasi, net neverta diskutuoti...

Mes filma praziurejom 1.5 val., net nepastebejom, kaip laikas prabego. Labai priklauso, kaip jis sumontuotas. Padaryta daug klipu, o po kiekvieno klipo seka, koks nors ivykis pagal eiliskuma: rotuse, baznycia, atvykimas i baliu ir pan. Tikrai malonu buvo ziureti, o antros dienos ivykiai is vis sumontuoti su linksmom muzikelem.

Na zodziu, gi kiekvienam savo... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 05 07, 11:58)

Mes filma praziurejom 1.5 val., net nepastebejom, kaip laikas prabego. Labai priklauso, kaip jis sumontuotas. Padaryta daug klipu, o po kiekvieno klipo seka, koks nors ivykis pagal eiliskuma: rotuse, baznycia, atvykimas i baliu ir pan. Tikrai malonu buvo ziureti, o antros dienos ivykiai is vis sumontuoti su linksmom muzikelem.

Na zodziu, gi kiekvienam savo...  4u.gif

patiems sutinku malou ziureti, bet kiti tai mirtu is nuobudulio mirksiukas.gif

kiekviena darom pagal savo skoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 05 07, 10:58)

Na zodziu, gi kiekvienam savo...  4u.gif

tai zinoma kiekvienam savo 4u.gif nesiginciju del to. Bet kokiu atveju pas mus nebus daug veiksmo, mazos vestuves, viena diena, tik baznycia, gamta ir pietus...Kitas reikalas kai svenciama 2 dienas, tradicijos ir panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 05 06, 19:54)
SIAUBAS.  doh.gif
Negi niekas nemire is nuobodulio, kol viska perziurejo? Dar suprantu, kai 2-ju valandu (jau net nekalbu apie TRIS) filma gali lengvai perziureti jaunieji, bet sveciai? Tevai? Mirciau, jei kas verstvu ziureti tokia ilga guma.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne, kaip norit, bet mano manymu vestuviu filmas turi trukti MAKSIMALIAI 20 minuciu. Ir tai yra daug.

Man nereikia, kad butu visi momentai uzdokumentuoti, man reikia kad jis butu grazus, romantiskas, kad matytusi, kad esami jauni ir laimingi, ir ta diena yra nuostabi. Visos ilgos kalbos, o ypac sokiai banketo metu VISISKAI cia nereikalingi.

Cia aisku tiktai mano nuomone.  thumbup.gif

man tai keista, kad taip šnekat nei nemačiusios filmo g.gif pirma reiktų įsitikinti, ar jis yra nuobodus schmoll.gif mačiau Vaclovo darbus, pati jo paslaugomis naudojausi, ir nei kiek nenusivyliau, filmas nuostabus ir nei kiek nenuobodus. Pirma reikia įvertinti, o po to kalbėti...
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 05 07, 15:36)
man tai keista, kad taip šnekat nei nemačiusios filmo  g.gif pirma reiktų įsitikinti, ar jis yra nuobodus  schmoll.gif mačiau Vaclovo darbus, pati jo paslaugomis naudojausi, ir nei kiek nenusivyliau, filmas nuostabus ir nei kiek nenuobodus. Pirma reikia įvertinti, o po to   kalbėti...

sutinku, kad jauniesiems ir ju tevams idomus filmas bus bet kokiu atveju, nesvarbu Vaclovas ar Petras filmavo, as kalbu apie draugus, gimines kuriems rodysit ta filma, negi manot bus idomu jiems 3 valandas issedet schmoll.gif man net kino teatre pabostu tiek laiko. Ir ne apie Vaclovo darba ar kokybe kalbu, o apie trukme filmo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 07 gegužės 2007 - 20:38
QUOTE(Ingute*** @ 2007 05 07, 11:37)
tikrai nuostabus, grazu ziureti. Gal kuri zinote koks atlikejas atlieka antro klipuko daina? smile.gif

nu man 11 filmukas tai nuostabesnio nebuna o jau kaip suzaista su jaunosios suknele ah....mes to negausim , bet galima savam filmuotojui parodyt kad kazka panasaus pabandytu padaryti 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visoms.
Labai idomi forumo tema.
daug info pasisemiau del saves. ta prasme jaunuju poreikiu operatoriui.
Esu pats operatorius ir montuotojas.
Bet mano dauguma paskutiniu darbu buvo surista ne su vestuvemis.
Bet teko filmuot ir jas.
Pazystu nemazai vestuviniu operatoriu. Maciau ju darbus.
Ir reziume gal butu toks, filmai praktiskai tokie patys, keiciasi tik veidai ir kur daugiau sirduciu ir panasiai.
Manau pasisamdzius operatoriu jus butinai turite apspres vestuviu scenariju. Kad operatorius zinotu kur but reikiamu momentu.
Patikekit zinau ka reiskia scenarijaus svarba.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2007 05 07, 11:37)

Sutinku, tikrai grazu. Tokio tipo klipus manau turetu daryt kiekvienas montuotojas, kaip Bonus video DVD diske. Bendrauju su nemazai rusu operatoriu ivairiuose forumose. Ir galiu pasakyt kad tikrai vyrai labai atsakingai ziuri i si darba. Beje gaunu nemazai info kas liecia programu ir ju panaudojimo, ko nepasakysi apie lietuvius. Filmavimo technika siuose klipuose tiesiog super.
Matosi kad naudojamas spec. laikiklis kamerai kad ji taip svelniai juda. Is rankos teoriskai imanoma taip nufilmuot, bet jau turi but labai tvirta ranka smile.gif
Atsakyti