Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Sveiki, nežianau ar pražiūrėjau ar neradau, todėllabai noriu paklausti: gal kam teko turėti reikalų su Vaciu Liatuku? Mačiau pora darbelių, bet dar nesu 100 proc. užtikrinta ax.gif
Atsakyti

Na ir karsta pas jus biggrin.gif Nesipykit... Paziurekit darbus paziurekit kas rekomenduoja ir bus viskas ok. Ir zinoma ka jie patys sneka.
Beje vakar snekejau su musu seimos operatorium, nes mano draugai ieskojo baliukui pafilmint tai pati skambinau ir suderinau del filmavimo.
Tai gal jie nesupyks, kad paskleisiu zinia, jog neitin uzsieme vasaros savaitgaliais...
Ricardas is manofilmas.lt prasiguode, kad jie pradejo labai velai priimineti uzsakymus, nes pries tai vietoj Ricardo filmuodavo kitas vaikinukas. Veliau sugalvojo sudaryti nauja komanda. Ilgai begalvodami sulauke pavasario ir pradejo priimineti uzsakymus tik nuo kovo berods. Todel daugelis zmoniu kurie jiesko operatoriu, paziuri ju pavyzdzius internete ir net neskambina, nes galvoja jog jie jau uzimti visai vasarai. Sake jog visi klientai atsitiktiniai, kurie paskambino tik pracekint. Pasak ju, nieks nepatikedavo, jog jie gali buti laisvi... Tai stai kaip buna. Taigi kam reikia geru operatoriu skambinkint jiems. Kiek as supratau, jie dar turi laisvu savaitgaliu. Nesiulau aklai, bet siulau susitikti ir pabendrauti ir paziureti ju darbus. Mes likom labai patenkinti nufilmuotom vestuvem. Ir dabar jau galiu sakyti jog turim savo seimos operatoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Saulytė" @ 2007 04 30, 17:15)
Sveiki, nežianau ar pražiūrėjau ar neradau, todėllabai noriu paklausti: gal kam teko turėti reikalų su Vaciu Liatuku? Mačiau pora darbelių, bet dar nesu 100 proc. užtikrinta  ax.gif

O is kur jis yra? Gal zinai telefona? Turejom reikala su vienu Vaciu, bet nezinau ar tas pats mirksiukas.gif . Mano zinomas Vacys gyvena Garliavoj Kaune, tas pats?
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 05 01, 15:46)
O is kur jis yra? Gal zinai telefona? Turejom reikala su vienu Vaciu, bet nezinau ar tas pats  mirksiukas.gif . Mano zinomas Vacys gyvena Garliavoj Kaune, tas pats?

Deje, mūsiškis yra iš Šilalės smile.gif Gal teko kažką netyčia girdėti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 05 01, 15:46)
O is kur jis yra? Gal zinai telefona? Turejom reikala su vienu Vaciu, bet nezinau ar tas pats  mirksiukas.gif . Mano zinomas Vacys gyvena Garliavoj Kaune, tas pats?

o kokie atsiliepimai apie ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 05 03, 20:46)
o kokie atsiliepimai apie ji?  g.gif

Siame forume galima rasyti tik gerus atsiliepimus, nes jei kas nors paraso blogus tuojau pat buna isbartas.... doh.gif
nepamirskit to jei jau susiruoset komentuoti...
verysad.gif
Atsakyti
Merginos, ka tik radau NUOSTABIAUSIUS vestuvinius filmuku pavyzdzius, kokius tik maciau savo gyvenime. wub.gif wub.gif Sedejau ir vos neverkiau is to neispasakyto grozio ir apmaudo, kad pas mus Lietuvoj nefilmuoja tokiu stebuklu. cray.gif

Butinau persisiuskit ir paziurekit, jie yra mazuciai:
http://www.artisland.../wedding-11.wmv
http://www.artisland.../wedding-12.wmv

Cia yra rusu filmuotojo darbai. Buciau laiminga ir nepagaileciau dideliu pinigu, jei tik kas nors is musu lietuvisku filmuotoju galetu nufilmuoti TOKI filma! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 05 04, 16:20)
Merginos, ka tik radau NUOSTABIAUSIUS vestuvinius filmuku pavyzdzius, kokius tik maciau savo gyvenime.  wub.gif  wub.gif  Sedejau ir vos neverkiau is to neispasakyto grozio ir apmaudo, kad pas mus Lietuvoj nefilmuoja tokiu stebuklu. cray.gif

Cia yra rusu filmuotojo darbai. Buciau laiminga ir nepagaileciau dideliu pinigu, jei tik kas nors is musu lietuvisku filmuotoju galetu nufilmuoti TOKI filma! wub.gif wub.gif wub.gif

taip cia labai neblogai padaryti klipai.
Tiesa maciau ir lietuvoje panasiai ir tikrai neblogiau filmuojanciu filmuotoju, beje sitame forume apie juos yra gana nemazai teigiamu atsiliepimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaipsvecias: 04 gegužės 2007 - 15:30
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 05 04, 16:20)
Merginos, ka tik radau NUOSTABIAUSIUS vestuvinius filmuku pavyzdzius, kokius tik maciau savo gyvenime.  wub.gif  wub.gif  Sedejau ir vos neverkiau is to neispasakyto grozio ir apmaudo, kad pas mus Lietuvoj nefilmuoja tokiu stebuklu. cray.gif

Man pirmo klipo kai kurie momentai irgi labai patiko...., gražu 4u.gif iš kart kilo noras savo filmą pasižiūrėt wub.gif Ir mano irgi gražus tongue.gif
Aš ilgokai ieškojau panašiai filmuojančių filmuotojų, žinoma visas filmas negali buti toks, nes yra ir visokių kalbų ir ceremonijų, kas niekad neatrodis kaip sumonuotas klipas, bet fotosesija, pasivaiksčiojimai ir kiti montuojami dalykai, mūsų filmuko thumbup.gif
dar syk įsitikinau, kad nesuklydau pasirinkdama. Didelis Ačiū manofilmas komandai
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 05 03, 16:46)
o kokie atsiliepimai apie ji?  g.gif

Taigi taip, rusu klipukai labai grazus, bet musu filmukas ne ka prastesnis, tikrai labai graziai sumontuotas, pridaryta klipu su jaunuju pasirinkta muzika, nu tikrai labai grazu ziureti wub.gif . Su jaunaja net momentais asarele ispaudem.

Beveik panasus montazas i situ. Siulau pasinaudoti Vacio paslaugom, manau tikrai neteks nusivilt, beje filmukas gavosi apie 3val mirksiukas.gif

Gaila negaliu is DVD ikelt nors trumpo klipuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 05 06, 14:28)
beje filmukas gavosi apie 3val  mirksiukas.gif

SIAUBAS. doh.gif
Negi niekas nemire is nuobodulio, kol viska perziurejo? Dar suprantu, kai 2-ju valandu (jau net nekalbu apie TRIS) filma gali lengvai perziureti jaunieji, bet sveciai? Tevai? Mirciau, jei kas verstvu ziureti tokia ilga guma. doh.gif doh.gif doh.gif

Ne, kaip norit, bet mano manymu vestuviu filmas turi trukti MAKSIMALIAI 20 minuciu. Ir tai yra daug.

Man nereikia, kad butu visi momentai uzdokumentuoti, man reikia kad jis butu grazus, romantiskas, kad matytusi, kad esami jauni ir laimingi, ir ta diena yra nuostabi. Visos ilgos kalbos, o ypac sokiai banketo metu VISISKAI cia nereikalingi.

Cia aisku tiktai mano nuomone. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 05 06, 19:54)
SIAUBAS.  doh.gif

sutinku drinks_cheers.gif mirciau ir as is nuobudulio doh.gif

mes parsysime kad max butu apie 1 val. biggrin.gif
Atsakyti