Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

nebuvau nusiteikusi filmavimui daug išleist, tai ieškojau kuo pigiau, o tas pigaiu pasirodė besąs 700-800 Lt doh.gif na bet kai kelis tokius filmukus pažiūrėjau, man kilo noras pačiai mokytis filmuot ir montuot, nes kokybė TRAGIŠKA doh.gif filmuota buitinėm kamerom, tamsu, migla kažkokia, garsas baisus - vėjai ūžia, na apie montažo ypatybes net nebešneku doh.gif
esu dėkinga apvaizdai už Julių wub.gif jis viršijo mano lūkesčius (buvau mačiusi 2 jo filmukus) - puikus jumoro jaumas, geras garso takelis, užfiksuoti svarbiausi įvykiai (net ir tai, ko nieks nematė tongue.gif )... žodž, kokybės ir jausmo derinys wub.gif verkiau iš juoko... ir iš graudulio vietom ax.gif NIU LABAI ESU DĖKINGA JAM

peržiūrėjau filmuką ir vėl savo šventę prisiminiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 04 14, 18:03)
nebuvau nusiteikusi filmavimui daug išleist, tai ieškojau kuo pigiau, o tas pigaiu pasirodė besąs 700-800 Lt  doh.gif na bet kai kelis tokius filmukus pažiūrėjau, man kilo noras pačiai mokytis filmuot ir montuot, nes kokybė TRAGIŠKA  doh.gif filmuota buitinėm kamerom, tamsu, migla kažkokia, garsas baisus - vėjai ūžia, na apie montažo ypatybes net nebešneku  doh.gif
esu dėkinga apvaizdai už Julių  wub.gif jis viršijo mano lūkesčius (buvau mačiusi 2 jo filmukus) - puikus jumoro jaumas, geras garso takelis, užfiksuoti svarbiausi įvykiai (net ir tai, ko nieks nematė  tongue.gif )... žodž, kokybės ir jausmo derinys  wub.gif verkiau iš juoko... ir iš graudulio vietom  ax.gif NIU LABAI ESU DĖKINGA JAM

peržiūrėjau filmuką ir vėl savo šventę prisiminiau  wub.gif

gal gali pasakyti kiek kainavo ?
Atsakyti
Sveikos mergaite... smile.gif

turiu klausimeli del filmuotoju?

kiek jus planuojate isleisti operatoriui? ar 1700 lt tai daug pagal "rinkos" kainas.......smile.gif

buvau nusiteikusi, kad operatoriaus pas mus is vis nebus.... bet va isgirdau apie ORKLI....... o jie pusdieniui ima apie 1700 lt (bent internete tokia kaina) ir dabar suku galva..... Cia daug ar normaliai????
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2007 04 17, 14:10)
Sveikos mergaite... smile.gif

turiu klausimeli del filmuotoju?

kiek jus planuojate isleisti operatoriui? ar 1700 lt tai daug pagal "rinkos" kainas.......smile.gif

buvau nusiteikusi, kad operatoriaus pas mus is vis nebus.... bet va isgirdau apie ORKLI....... o jie pusdieniui ima apie 1700 lt (bent internete tokia kaina) ir dabar suku galva..... Cia daug ar normaliai????

Man asmeniskai,kaina per didele blink.gif .mums 12 valandu 1500 kainuos
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2007 04 17, 17:10)
ar 1700 lt tai daug pagal "rinkos" kainas.......smile.gif
jie pusdieniui ima apie 1700 lt (bent internete tokia kaina) ir dabar suku galva..... Cia daug ar normaliai????

Aš ir manau, kad daugoka, dadėjus dar porą šimtų filmuoja, kad ir dvi dienas, o pusdieniui tikrai galima rasti kokybiškai ir pigiau...
Atsakyti
[quote=Idula,2007 04 03, 15:25]
[quote=sarune+,2007 03 11, 12:09]
na as drisciau papriestarauti tavo pasakymui kad nei vienas is ju neturi ka parodyti. man asmeniskai labai patiko salvijaus Stravinsko darbas as likau juo suzaveta ir butent taip panasiai issivaizduoju savo vestuviu filma(cia aisku mano asmenine nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu).
Ir aš norėčiau pamatyti savo filma verysad.gif Nuo musu vestuviu praejo jau 7 men, o filmo nera ir panasu, kad jau ir nebus... doh.gif cray.gif Ačiū Tau, Salvijau gun_bandana.gif O mes taip šiuo žmogum pasitikėjom cry.gif Gal čia ne i tema, bet pasiguodžiau verysad.gif
[/quote]
tai ar gavote savo vaizdajuoste? ar visdel to jau negausite?
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2007 04 18, 17:15)
tai ar gavote savo vaizdajuoste? ar visdel to jau negausite?

Dar deja neturime, bet jau pats skambino, sake turetu greit padaryt, tai lyg viltis isiziebe:)
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2007 04 18, 18:35)
Dar deja neturime, bet jau pats skambino, sake turetu greit padaryt, tai lyg viltis isiziebe:)

kosmaras kazkoks,idomu kas butu jei neapmoketum filmuotojo paslaugu 7 menesius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2007 04 18, 21:35)

labai idomu ar gausite savo filmuka. Tikiuosi kad viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2007 03 30, 10:59)
Sveikutes,

rekomenduoju Giedrių Kadišą +37061270803, Kaunas. Esam be galo patenkinti jo darbu  thumbup.gif  Giedrius isties yra savo darbo zinovas.  4u.gif

Grazios jums sventes!

musu svente taip pat iamzins sis filmuotojas ax.gif
Atsakyti

na matau ne man vienai nepsiseke su fimuotoju.

nors siaip galvojau nieko nerasyti, bet vis tik nusprendziau pasidalinti savo nesekme (nors kitiems tas filmuotojas gal ir patiko). Noreciau pabrezti, kad tai yra mano nuomone, kiuri gal ir subjektyvi, bet tiesiog likom su jaunikiu nelabai patenkinti.

Mus filmavo Giedrius kadisa, cia kalbedavo anksciau niku "operatorius". Sventes metu viskas lyg ir atrode normaliai, daug lakste Giedrius, berods filmavo, ilgai tikrai pabuvo...bet pamate montuota medziaga labai nustebom:= del siu priezasciu:
labai daug kur mes buvom filmuoti is labai arti, na netgi is taip atri, kad nelabai visa galva tilpom i ekrana. o as dar buvau aukstesne uz jauniki, tai jei jaunikis visas, mano virsugalvis nukirstas. ne mes vieni taip atri buvom pritraukti - musu liudininkai kaip sakydavo zodzius, taip pat buvdavo filmuoti is arti ir tiesiog kol pasakydavo zodzius jie vieni besimatydavo, kadre budavo tik jie ir nelabai aisku kam jie ten ka sneka...pjaunat torta nesimato nei pilno toro vaizdo nei musu.
na as suprantu kad filmuotojas norejo parodyti musu ir kitu vestuviu dalyviu emocijas - bet manau jos butu matesi ir is siek tiek toliau, na bent jau pilnai i kadra galvos galejo tilpt.
taip pat labai nustebom montuotoje medziagoje nepamate tam tikru momentu. kaip jau gal cia visos ir zinot, musu pulkas susitiko prie baznycios, ir paskui mus vede i baznycia..visa tai BUVO ISKIRPTA. tiesiog rodo islipu as ir su jaunikiu jau esame viduryje baznycios...
dar vienas momentas - man sunkiai sekes jaunikiui uzmaut zieda - taigi filmuotojas njusprende kad cia gal nelabai grazu ir iskirpo sia vieta blink.gif
filmuojant kaip tevai mus sutinkant su duona ir druska, matosi tik tevai ir liudininke, o mes pradedame matytis kaip imam duona ir tai jau puse nugaru nukirsta buvo.
na gal daigiau nesileisiu i smulkmenas tik noreciau patarti visoms kitoms:
1. isiaiskinkit filmuotojo darbo ypatybes (kad paskui nebutu staigmenos, kad busit filmuojami is labai arti)
2. vos ne ant lapo reiketu surasyti kiekviena jums svarbu vestuviu momenta, nes filmuotojas gali nusprest uz jus kad tai nelabai svarbu ir iskirt kaip jus maunat zieda jaunikiui;

klausit kodel to pati nepadriau, na lyg ir bandziau, siuliausiau atvaziuoti kelias dienas pries vestuves, bet lyg aptarus dienos programa su filmuotoju buvo pasakyta kad ner cia ka daugiau tart! buvom atvaziave pries montavima su savo muzika ir taip pat noru aptart montavima, bet atidavus CD isvaziavom.
na siaip nesizeninu 10 karta ir net nelabai zinojau ko ir kaip klaust, bet manau jei filmuotojas turi darbo specifika, jis turetu tai pristatyti klientui is anksto ir gal labiau isklausineti klientu kas jiems svarbu - o ne spresti uz juos.

na uz ka galiu pairt giedriu, tai uz jo firmini retro filmuka, kuris buvo idetas filmo pabaigoje. tikrai originalus kurinelis.

taigi as irgi kaip siamka, bandysiu ieskoti kito montuotojo ir perdaryti musu vestuviu filma. nors graudu tai, kad ir nemontuotos medziagos vos 2.5valandos. na palaima ta, kad kazkas is draugu dar filmavo, na nors ir ne preofesionaliai, bet bandysim dvi juostas sukombinuot i viena!

Cia buvo toks senas pasisakymas... Bet reikia tiketis kad ko gero buvo padarytos tam tikros isvados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaipsvecias @ 2007 04 23, 12:16)
Cia buvo toks senas pasisakymas... Bet reikia tiketis kad ko gero buvo padarytos tam tikros isvados smile.gif

tik nereikia...Skaiciau ir si pasisakyma ir Giedriaus paaiskinima, beje, gal ir jo pasisakyma idek? g.gif Apie ji radau daug geru atsiliepimu, kitaip nebuciau prasius filmuoti savo vestuves schmoll.gif
Atsakyti