Aha cia tas kuri daug kas labai kritikavo. Kadangi kritikavo perziurejau jo siulomus pavyzdzius.... Nezinau... patarciau nesirinkti....
Bet noriu priminti, kad cia skonio reikalas...
Vienam ir prisvile blynai skanu..., o kitam reikia gero patiekalo.....
QUOTE(siaipsvecias @ 2007 03 30, 16:38)
Aha cia tas kuri daug kas labai kritikavo. Kadangi kritikavo perziurejau jo siulomus pavyzdzius.... Nezinau... patarciau nesirinkti....
jei tai buvo replika i mano rekomendacija, tai tikrai nustebinai. Blynas ne tik kad neprisviles, bet ir subtilaus skonio. Nebent trokstate pompastikos per visus galus.
Yep, skonis kiekvieno skirtingas. Dziaugiuos, kad mano geras
sveikos pleputes gal kas asmeniskai gali parekomenduot filmuotoja..?? kad nereiketu is bandos rinktis,gal kas zino vilniuj??Buciau dekinga atsiliepusioms
QUOTE(bambyze @ 2007 03 30, 22:18)
jei tai buvo replika i mano rekomendacija, tai tikrai nustebinai. Blynas ne tik kad neprisviles, bet ir subtilaus skonio. Nebent trokstate pompastikos per visus galus.
Na as labai atsiprasau. Tikrai nemaniau kad tai bus priimta asmeniskai. Ta replika buvo prideta tik tam, kad jei jau kas nors ka nors renkasi, kad atidziai pasiziuretu ka....
Ir tikrai negaliu komentuoti jusu filmo, kadangi as jo nemaciau.
[quote=sarune+,2007 03 11, 12:09]
na as drisciau papriestarauti tavo pasakymui kad nei vienas is ju neturi ka parodyti. man asmeniskai labai patiko salvijaus Stravinsko darbas as likau juo suzaveta ir butent taip panasiai issivaizduoju savo vestuviu filma(cia aisku mano asmenine nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu).
Ir aš norėčiau pamatyti savo filma Nuo musu vestuviu praejo jau 7 men, o filmo nera ir panasu, kad jau ir nebus... Ačiū Tau, Salvijau O mes taip šiuo žmogum pasitikėjom Gal čia ne i tema, bet pasiguodžiau
na as drisciau papriestarauti tavo pasakymui kad nei vienas is ju neturi ka parodyti. man asmeniskai labai patiko salvijaus Stravinsko darbas as likau juo suzaveta ir butent taip panasiai issivaizduoju savo vestuviu filma(cia aisku mano asmenine nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu).
Ir aš norėčiau pamatyti savo filma Nuo musu vestuviu praejo jau 7 men, o filmo nera ir panasu, kad jau ir nebus... Ačiū Tau, Salvijau O mes taip šiuo žmogum pasitikėjom Gal čia ne i tema, bet pasiguodžiau
[quote=Idula,2007 04 03, 14:25]
[/quote]
Siaubas o Jūs Jam skambinot, prašėt, sakėt? Manau,kad taip, bet, kad taipilgai reiktų laukti, siaubas, nesuprantu
[/quote]
Siaubas o Jūs Jam skambinot, prašėt, sakėt? Manau,kad taip, bet, kad taipilgai reiktų laukti, siaubas, nesuprantu
Sveikos visos, kurios laukia graziausios savo gyvenimo šventes .
Štai skaitau foruma, ir taip pat noriu pasigirti savo vestuviu filmu. Ieškojome filmuotojo gana ilgai, bet rekomendavus draugams pabandeme (vardo dabar nepemenu) filmuotoja is Kauno. Visi kalba apie kainas kad ima apie 1200-1500 ir padaro , o mums kainavo 600, ir galiu pasakyti kad geresnio dabar net neisivaizduoju
Jei galima taip sakyti: tai ir verkeme , ir juokemes
Puikus filmas ir labai geras, jautrus filmuotojas pasitaike.
Nezinau ar adminai istrins mano pasisakyma, bet parasysiu jo telefono numeri 867620424.
Štai skaitau foruma, ir taip pat noriu pasigirti savo vestuviu filmu. Ieškojome filmuotojo gana ilgai, bet rekomendavus draugams pabandeme (vardo dabar nepemenu) filmuotoja is Kauno. Visi kalba apie kainas kad ima apie 1200-1500 ir padaro , o mums kainavo 600, ir galiu pasakyti kad geresnio dabar net neisivaizduoju
Jei galima taip sakyti: tai ir verkeme , ir juokemes
Puikus filmas ir labai geras, jautrus filmuotojas pasitaike.
Nezinau ar adminai istrins mano pasisakyma, bet parasysiu jo telefono numeri 867620424.
Sveikos, gal kad uzsisakete filmavima pas Vaclova (Kaunas)? Ar likot patenkintos?
[quote=katanelis,2007 04 03, 17:31]
[/quote
Ir sakem..ir skambinom ir prasem ir graziai ir piktai...niekas nepadeda...o daugiau nelabai galim ka padaryt, nei sutarties kokios turim, tik zodinis susitarimas
[/quote
Ir sakem..ir skambinom ir prasem ir graziai ir piktai...niekas nepadeda...o daugiau nelabai galim ka padaryt, nei sutarties kokios turim, tik zodinis susitarimas
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 04, 16:52)
Sveikos, gal kad uzsisakete filmavima pas Vaclova (Kaunas)? Ar likot patenkintos?
Apie Vaclovą nemažai jau buvo kalbėta anksčiau Šiaip mes užsakinėjome jo filmą. Tai likome labai patenkinti, ko tikėjomės, tą ir gavome. Patiko tai, kad muziką galėjom atsinešti savo mėgstamiausią, o ne tai, kad jis kišo kažkokią tai savo. Ir šiaip gerai filmukas pamontuotas. Tiesa, montavimas tai užtruko. Tuokemės 08.13 d., o filmą atsiėmėm 11.01 Na, bet jis sakė, kad turi daug "užsieniečių" (t.y. tų, kurie atvaro Lietuvoj vestuves atšvęsti ir paskui vėl į užsienį išvaro), tai jis pirmenybę teikė jiems. Aišku, būtumėm jį labiau spaudę, tai gal ir greičiau tą filmuką padarytų, bet mes ir be to tuo metu turėjome kitokių rūpesčių, tai net nebuvo prasmės jo skubinti. O šiaip kokybė tikrai patiko. Tik tiek, kad truputį prisitriochlino jis, ne visus pažadus ištęsėjo, na bet nieko baisaus neatsitiko
Labas visiems,gal kas esat girdeje apie video operatoriu Vigmanta is Kauno INIT kabelines televizijos?gal kam filmavo vestuves?Buciau labai dekinga uz atsakymus.Kai kalbejau su juo pasirode labai siltas zmogus,sake,kad filmuoja profesionaliai be jokiu sirduciu ir gelyciu,kad leidzia atsinesti savo dainas,sumontuoja ir dar atiduoda nemontuota medziaga,sako jei nepatiks galesi nunesti kitam montuotojui
O kodel tu sakai kad panasu, kad visai nebus???
Tai gal dar bus??
Ka sako pats filmuotojas Salvijus?
Tai gal dar bus??
Ka sako pats filmuotojas Salvijus?