o tas manofilmas ir vestuvininsfilmas kokiame mieste dirba, is kur tie operatoriai? beje kokios ju kainos?
QUOTE(kybirkstele @ 2007 03 09, 22:17)
o tas manofilmas ir vestuvininsfilmas kokiame mieste dirba, is kur tie operatoriai? beje kokios ju kainos?
http://www.vestuvinisfilmas.lt/ info apie juos
jaunosios paspauskit ant šios nuorodos, rasite kelių filmuotojų sumontuotus vestuvių filmus
http://www.didysisve...2006-filmai.htm
QUOTE(katanelis @ 2007 03 10, 14:45)
jaunosios paspauskit ant šios nuorodos, rasite kelių filmuotojų sumontuotus vestuvių filmus
Na . ką aš žinau, tikrai niekada nesirinkčiau nei vieno iš šių nominuotų operatorių, man labai nepatinka toks kičas... O be to buvau šiame vadiname geriausio vestuvinio filmo rinkimo konkurse (kadangi jis vyko prieš mano vestuves, tai tikėjausi ten rasti tikra profesionalių ir įdomių pavyzdžių) tai išėjau nesulaukus renginio pabaigos... Niekaip negaliu suprasti, kaip žmonės drįsta su savo darbais eiti į tokį renginį, kai neturi ką parodyt...
Tikiuosi šiais metais, jei vyks toks konkursas, tai jame dalyvaus tikri profesionalai, kurie turi ką parodyt...
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 03 10, 14:50)
Na
. ką aš žinau, tikrai niekada nesirinkčiau nei vieno iš šių nominuotų operatorių, man labai nepatinka toks kičas... O be to buvau šiame vadiname geriausio vestuvinio filmo rinkimo konkurse (kadangi jis vyko prieš mano vestuves, tai tikėjausi ten rasti tikra profesionalių ir įdomių pavyzdžių) tai išėjau nesulaukus renginio pabaigos... Niekaip negaliu suprasti, kaip žmonės drįsta su savo darbais eiti į tokį renginį, kai neturi ką parodyt...
Tikiuosi šiais metais, jei vyks toks konkursas, tai jame dalyvaus tikri profesionalai, kurie turi ką parodyt...
na as drisciau papriestarauti tavo pasakymui kad nei vienas is ju neturi ka parodyti. man asmeniskai labai patiko salvijaus Stravinsko darbas as likau juo suzaveta ir butent taip panasiai issivaizduoju savo vestuviu filma(cia aisku mano asmenine nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu). na o idomu ka tu vadini geru filmu?kas jame turi buti ?jei tau tai kicas tai reikaisi visos vestuves kicas, o jei neparezisyosi siek tiek tai jokio grozio nebus tiesiog nemanau kad nufilmuota sausai visa vestuviu eiga be jokiu klipuku ar muzikiniu romantiniu intarpu ar montazo gerai izuresis ?cia man klausimas?
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 11, 13:09)
na as drisciau papriestarauti tavo pasakymui kad nei vienas is ju neturi ka parodyti. man asmeniskai labai patiko salvijaus Stravinsko darbas as likau juo suzaveta ir butent taip panasiai issivaizduoju savo vestuviu filma(cia aisku mano asmenine nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu). na o idomu ka tu vadini geru filmu?kas jame turi buti ?jei tau tai kicas tai reikaisi visos vestuves kicas, o jei neparezisyosi siek tiek tai jokio grozio nebus tiesiog nemanau kad nufilmuota sausai visa vestuviu eiga be jokiu klipuku ar muzikiniu romantiniu intarpu ar montazo gerai izuresis ?cia man klausimas?
Aš taip pat išsakiau savo nuomonę apie pateiktus nominantus. Kodėl vadinu kiču šiuos filmus? Ir tuo pačiu Stravinsko? Todėl, kad jame nėra jokios montavimo logikos...Nenoriu įžeisti operatoriaus, bet tas ne vietoj spalvų pakeitimas (baltai juodi kadrai) visiškai nelogiški, jie turėtų atspindėti kažkokius prisiminimus, arba kažką reikšti.... Be to erzina akivaizdi jaunųjų vaidyba, taip pat didžioji dauguma pateiktų kadrų sulėtinti be jokios logikos, muzikos parinkimas ir priderinimas prie vaizdo taip pat nėra puikus.... Šis operatorius, lyginant su kitais dalyviais, žinoma vertas nominacijos už geriausia operatoriaus darbą, kadangi tikrai yra pagauta gerų kadrų, tačiau gaila, kad jie netinkamai sumontuoti....
Mano pačios vestuvės buvo pernai, ačiū Dievui, kad pavyko rasti tokius operatorius kurių darbas atitinka mano stilių ir yra arti mano įsivaizduojamo filmo idealo. Pirmiausias dalykas, kad muzikos parinkimas buvo suderintas su mumis, nenaudota nuvalkiota, visiems žinoma ir atsibodusi. Filme nėra nei vienos sekundės kur mes su vyru specialiai pozuotume operatoriui, filmas nenuobodus ir neištęstas, paprastas ir tuo pačiu labai gražus...
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 11, 12:09)
sutinku iš tikrųjų vestuvinį filmą yra tikrai sunku sumontuoti, taip manau, nes tokia šventė, tai ne filmas, kad kartotum belenkiek dublių antra visada reikia tartis su operatorium dėl norimo montažo. Man irgi patiko Salvijaus darbelis, nufilmuota jaunieji, muzika šauni tikrai gražu pažiūrėt. Tik va,kad kainos truputi pasikandžioja, bet už gražų dabrleį nei kiek negaila, juk visma gyvenimui aš džiaugiuosi mūsų vestuviniu filmu, labai gražu ir tik mes
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 03 11, 15:03)
Aš taip pat išsakiau savo nuomonę apie pateiktus nominantus. Kodėl vadinu kiču šiuos filmus? Ir tuo pačiu Stravinsko? Todėl, kad jame nėra jokios montavimo logikos...Nenoriu įžeisti operatoriaus, bet tas ne vietoj spalvų pakeitimas (baltai juodi kadrai) visiškai nelogiški, jie turėtų atspindėti kažkokius prisiminimus, arba kažką reikšti.... Be to erzina akivaizdi jaunųjų vaidyba, taip pat didžioji dauguma pateiktų kadrų sulėtinti be jokios logikos, muzikos parinkimas ir priderinimas prie vaizdo taip pat nėra puikus.... Šis operatorius, lyginant su kitais dalyviais, žinoma vertas nominacijos už geriausia operatoriaus darbą, kadangi tikrai yra pagauta gerų kadrų, tačiau gaila, kad jie netinkamai sumontuoti....
Mano pačios vestuvės buvo pernai, ačiū Dievui, kad pavyko rasti tokius operatorius kurių darbas atitinka mano stilių ir yra arti mano įsivaizduojamo filmo idealo. Pirmiausias dalykas, kad muzikos parinkimas buvo suderintas su mumis, nenaudota nuvalkiota, visiems žinoma ir atsibodusi. Filme nėra nei vienos sekundės kur mes su vyru specialiai pozuotume operatoriui, filmas nenuobodus ir neištęstas, paprastas ir tuo pačiu labai gražus...
na matai nuomone nuomonei nelygi. gal tu esi profesionale sioj srity tai tikrai nesigincysiu su tavimi taciau man kaip tik priesingai tau labai patiko parinkta muzika, kuri mano nuomone, idealiai atitinka visa vestuviu siuzeta - pabrezia kur yra itampa ramybe, atsipalaidavimas ir kiti momentai labai patiko suletinti kadrai bei kai kuriu vietu pagreitinimas nes tirai pabosta ziureti kiekviena sveikinima ir pan, bei spalvu zaismas taip pat sutelkia demesi i kazkuria akimirka. na matai kiek zmoniu tiek nuomoniu bet tikrai nesusirinkom gincytis o pasirinksim kiekviena sau labaiusiai tinkanti varianta
Ziuriu vyksta gincas. Kas yra kicas? galiu pacituoti trumpa apibrezima:
Kičas, pagal apibrėžimą, yra banalaus turinio ir stiliaus kūrinys.
Sąvoka atsirado XIX-XX a. sandūroje ir sietina su vokišku žodžiu verkitschen pusvelčiui parduoti. Iš pažiūros kičas labai gražus, kilnus ir moralus. Tačiau įsigilinus juste junti, kad jis persaldintas, nenatūralus, sentimentalus ir neoriginalus.
Manau dabar bus aiskiau kas yra kicas:)
Taigi zodziu pasiulyti vestuvinisfilmas ir DainiausM pavyzdziai dvelkia kiču. (cia mano subjektyvi nuomone)
Na bet as sutinku, vieni iesko originalumo, kiti pasitenkina pigiu sablonu.
Todel nenuostabu, kad "Minedai" Lietuvoj tampa zvaigzdemis:)
Ir tikrai neverta del to gincytis ........... Skonio reikalas
Sąvoka atsirado XIX-XX a. sandūroje ir sietina su vokišku žodžiu verkitschen pusvelčiui parduoti. Iš pažiūros kičas labai gražus, kilnus ir moralus. Tačiau įsigilinus juste junti, kad jis persaldintas, nenatūralus, sentimentalus ir neoriginalus.
Taigi zodziu pasiulyti vestuvinisfilmas ir DainiausM pavyzdziai dvelkia kiču. (cia mano subjektyvi nuomone)
QUOTE(siaipsvecias @ 2007 03 13, 15:13)
Ziuriu vyksta gincas. Kas yra kicas? galiu pacituoti trumpa apibrezima:
iš tikrųjų, skonio reikalas
Operatoriams reklamos šiame skyrelyje skelbti negalima, adminai ištrina.
Nebent buvusieji jaunieji parašo apie savo patirtį. Man filmavo manofilmas.lt, jų puslapyje yra pavyzdžiai.
Nebent buvusieji jaunieji parašo apie savo patirtį. Man filmavo manofilmas.lt, jų puslapyje yra pavyzdžiai.
na tikrai del skonio nesigincijama , labai graziai apibudino vienas pasnekovas kas yra kicas - taip sutinku gal but ir kicas Stravinsko darbas bet labai jau geras kicas mano akimis , nes man tai kicas prastas kai vestuves nufilmuotos banaliai, filmas trunkantis 2 valandas ar dar ilgiau, pilnas lekstu kalbu, kurias klausant tikrai ziovulys ima. taip kad vienu ar kitu atveju tai yra asmeninis pasirinkimas ir skonis taciau kol kas originaliu filmuotoju darbu (vestuviu) nedvelkianciu bent siokiu tokiu kicu Lietuvoje neteko matyti.o mano akimis mineto operatoriaus darbas kiek teko matyti tikrai originaliausias bei kokybes ir kainos santykis optimaliausias todel ir pasirinkau ji savo vestuvems ir tikrai daugiau nesigincysiu nes kompromiso vistiek nerasime taip kad gyvenkime draugiskai