Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 14, 11:21)
kiek kainavo?

Jeigu neklystu, ~2500 lt. Gal ir ne maziausiai, bet uztat niekas net panasiai nesiule uz mazesne suma. Cia suma uz filma, uz visa neapdirbta filma (na, kur viskas filmuota istisai) ir dar kazkiek kopiju. Cia buvo DVD. Ir pats kompaktas padarytas taip graziai, salia filmo yra papildomos dalys, kurios nebuvo itrauktos i filma, pvz. tokia viena gana seksuali dalis, kuriostikrai filme nenoeciau matyt, bet abu su vyru smagiai pakikenam:))
Nezinau, paziurek pas juos saite ir pamatysi. Nes as tai tikrai labai labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms,
kadangi ir aš užsuku periodiškai pasiskaitinėtišitą skyrelį, nors vestuves taip pat atšokau vasarą, noriu parašyti ir savo nuomonę apie filmuotojus.
Čia kazkas rekomendavo studija Orklis, tai nulėkiau į jų puslapį pasižiūrėti ka gi aš praradau... Ogi nieko, o apsidžizugiau kad teisingai pasirinkau.
Prieš vestuves apžiūrėjau daugelio čia minėtų ir kitų internete besiskelbenčių filmuotojų pavyzdžius na, o issirinkau mano nuomuone labai šiuolaikiškus manofilmas.lt filmuotojus. Drąsiai galiu rekomenduoti. Kelios mano draugės jau juos pasisamdė ir tikiu , kad neteks prieš jas raudonuoti.
P.S. Ir jei dar prireiktų filmuotojo paslaugu daugiau nieko nebeieškosiu... smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kokia firma filmuoja 3 kameromis ir duoda garantiją.
Atsakyti
QUOTE(Vestuvyte2008 @ 2007 02 17, 21:45)

labas, manau gali pabandyt tartis su manofilmas kiek žinau jie pastoviai filmuoja dviese, bet manau galėtų ir tryse filmuot, o o jų montažas, kiek teko matyt, gal kokius 5 filmus jų cielus mačiau, nes kaip anksčiau rašiau pati juso samdžiausi ir kelios draugės mano, tai super, visi filmai savotiškai kitokie ir labai įdomūs, visiškai neprailgsta ir neatrodo, kad jau kažkur tai esi mačius...
taigi gali pabandyt į jų tinklalapį užsukt, ten yra kontaktai.... tik aš mąstau kam tau trys operatoriai, manau ir du gali padaryti labai gerai...
Atsakyti
cia kazkuri panike klause kiek mokam uz Salvijaus Stravinsko paslaugas tai mums kaina pasiule 1200 ax.gif ir sutikom is karto thumbup.gif
Atsakyti
As galvojau, kad tokiu net nera norinciu. mastau.gif Trys kameros oho blink.gif Zinoma, kokybe bus supper ir nieko nepraleis. Cia visas flmas smile.gif As manyciau, jog reikia tikru pofu. Na turetu buti kas nors is TV operatoriu. O siaip svarbiausiai tureti pinigu, o surasti tikrai neproblema. Idomu butu pamatyt tavo vestuvini filma, kai jis bus nufilmuotas trijomis kameromis. Sekmes!
Atsakyti
Idomu butu pamatyt tavo vestuvini filma, kai jis bus nufilmuotas trijomis kameromis. Sekmes!

Gal ir visai gera idėja trys kameros. Visi filmuoja, o filmą sumontuoja iki valandos, o visa limusi medžiaga originalas.

Atsakyti
Mus tai filmuos Valentinas Ryckovas. Buvome paziureti jo darbu, mums tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 02 19, 11:45)
labas, manau gali pabandyt tartis su manofilmas kiek žinau jie pastoviai filmuoja dviese, bet manau galėtų ir tryse filmuot, o o jų montažas, kiek teko matyt, gal kokius 5 filmus jų cielus mačiau, nes kaip anksčiau rašiau pati juso samdžiausi ir kelios draugės mano, tai super, visi filmai savotiškai kitokie ir labai įdomūs, visiškai neprailgsta ir neatrodo, kad jau kažkur tai esi mačius...
taigi gali pabandyt į jų tinklalapį užsukt, ten yra kontaktai.... tik aš mąstau kam tau trys operatoriai, manau ir du gali padaryti labai gerai...

Nium, mes irgi savo vestuviu filmavimui nusisamdeme operatorius is "manofilmas".
Vajeee, kaip mums ju darbai patiko. As irgi likau nerealiai suzaveta, o maniau, kad tokiu nuostabiu operatoriu ne su ziburiu LT nerasiu. Pasirodo... radau clap.gif
Taigi, tikrai siulau toms, kurios nenori nuobodziai tradicinio, filmuoto is vieno tasko ir prastu garsu filmo.
Atsakyti
oho kiek daug priestaringu nuomoniu !! Is savo patirties galiu pasakyti jog kai pasirenkate kompanija ar zmogu kuris jums gamins filma aptarkite stiliu, muzika..
O geriausiai raskite pavyzdi. Jog filmo kurejas zinotu kas Jums patinka.
Nes vieni nori daugiau dokumentikos kiti daugiau pagrazintu vaizdu, o treti nori pamatyti viska kas ivyko ta diena smile.gif
Tad kartais ir geriausi filmu kurejai nepataikis i Jusu skoni jei viska leisite spresti patiems.

Atsakyti
QUOTE(Vestuvyte2008 @ 2007 02 17, 20:45)

Paziurek i www.vestuvinisfilmas.lt
Jie filmuoja su trimis kameromis, jei reikia ir graso opertorius buna ir labai malonus zmones. Mes juos uzsisakem biggrin.gif
Jei nuvyksite i vieta parodys daug pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DainiusM @ 2007 03 08, 15:40)
oho kiek daug priestaringu nuomoniu !!  Is savo patirties galiu pasakyti jog kai pasirenkate kompanija ar zmogu kuris jums gamins filma aptarkite stiliu, muzika..
O geriausiai raskite pavyzdi. Jog filmo kurejas zinotu kas Jums patinka.
Nes vieni nori daugiau dokumentikos kiti daugiau pagrazintu vaizdu, o treti nori pamatyti viska kas ivyko ta diena smile.gif 
Tad kartais ir geriausi filmu kurejai nepataikis i Jusu skoni jei viska leisite spresti patiems.

Patarimai isties geras, nes tai tikra tiesa, jei nori gero filmo, neuztenka tik tikrai geru operatoriu, nes be ju juk irgi gero filmo is s... nesukursi, taigi, reikia tiksliai, arba bent jau daug maz tureti savo vestuvinio filmo vizija tam, kad geri operatoriai ir montuotojai sukurtu tinkama produkta smile.gif
Todel, svajokit, galvokit, sukit galvikes ir planuokit, nes daug kas tik nuo JUSU priklauso g.gif
Atsakyti