Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Nors mano vestuves jau senokai buvo..., bet kartais, is smalsumo, zvlgtelnu ir sita tema. Pastebejau tokias negeras tendencijas... Kadangi technika gerokai patobulejo ir atpigo, visi kas moka ir nemoka imasi filmavimo ir fotografavimo "meno".

Siulyciau, renkantis, gerai pasidometi kiek tariams filmuotojas rimtas, ka yra nuveikes sioj srityj, ir butinai pasiziureti pavyzdzius, aptarti kaip ir ka filmuos. Nes teko matyti tokiu "sedevru", kad net nezinau kaip ir pakomentuoti. smile.gif
Atsakyti
O, tai ka! kas tau filmavo. Man atrodo jog tokiu nera. Nes mano draugei filmino ir labai blogai nufilmino, nors reklama buvo labai ispudinga.
Atsakyti
Gal kieno nors vestuves sia vasara filmuos Salvijus Stravinskas? Kiek pinigu uzsiprase?
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2007 02 11, 16:51)
Gal kieno nors vestuves sia vasara filmuos Salvijus Stravinskas? Kiek pinigu uzsiprase?

kiek girdejau jis kazkur 1300 plius minus praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 02 11, 14:54)
kiek girdejau jis kazkur 1300 plius minus praso  g.gif

Is manes paprase 1500lt...nors jo numeri gavau is merginos, kuri uzsake ji pries savaite uz 1300...Tai nesupratau bajerio, bet pasimeciau telefonu ir nesugebejau nusidereti doh.gif
Atsakyti
Mums kamera kainuos 1500lt,nes jokio filmuotojo nesamdysime.Tiesiog pamastem,kad patys norim sukurti savo filmuka...Nes vienaip ar kitaip buna,kas tuose filmuose nepatinka.Tad draugas tikimes neapvils filmuodamas,o mes jau patys susimontuosime,kaip noresime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 11, 23:19)
Mums kamera kainuos 1500lt,nes jokio filmuotojo nesamdysime.Tiesiog pamastem,kad patys norim sukurti savo filmuka...Nes vienaip ar kitaip buna,kas tuose filmuose nepatinka.Tad draugas tikimes neapvils filmuodamas,o mes jau patys susimontuosime,kaip noresime wub.gif

o kokia laikmena kameros? Mini DV ar Mini DVD? g.gif
Papildyta:
QUOTE(everika @ 2007 02 01, 15:16)
labukas zinau labai gera filmuotoja jis mano drauges vestuves filmavo Rokas is Kauno Tel.868525444

O kada draugės vestuvės buvo? Gal žinai kiek jie mokėjo už filmą? g.gif
Atsakyti
Niu mes su Salvijumi susitareme uz 1300 lt. Ir tai galvoju kad ce brangiai gavosi g.gif
Atsakyti
Peremiau uzsakyma is kitos vedybu planuotojos ir labai praverstu nuomones apie videooperatoriu Igna Gramba 4u.gif
Atsakyti
Pažystamas irgi nusipirko kamera (tik uz 4000 lt) vietoj to kad samdyt filmuotoja. sutaupe 1300 ir pasidare super filma. dabar filmuoja renginukus ir vestuves kad islaikyti savo nepigu Hobi
Atsakyti
Nors as jau istekejau pries puse metu, taciau vis uzsuku i siuos puslapius, kazkaip gera cia:)) As turiu nuomone apie filmuotojus, apie kuriuos cia nera daug parasyta, bet mums jie patiko labiausiai is visu ir mes juos samdem.
Tai yra studija ORKLIS. Ju rodyti pavyzdziai tikrai buvo labai idomus, visai kitokie nei pas tuos 3 kuriuos dar ziurejom, bet MUSU filmas - tai fantastika! Kazkas nerealaus, neitiketino! thumbup.gif Jis trunka apie 30 min., jame nera jokiu nereikalingu kalbu ar vaizdu (kas ypatingai neidomiai ziurejosi pas tuos kitus 3 filmuotojus), bet buvo viskas kas buvo grazu, visi zmones, visi ivykiia - o svarbiausia - atspispindi ta nuotaika kokia as ir mano vyras jauteme visa ta diena. Tikrai rekomenduociau juos - galiu rasti telefona, bet zinau, kad jie turi savo saita. Ivesk google zodi ORKLIS ir turetum rasti. Nes man tai buvo jega! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 12, 14:33-->
QUOTE(smile smile.gif @ 2007 02 12, 14:33)
Pažystamas irgi nusipirko kamera (tik uz 4000 lt)  vietoj to kad samdyt filmuotoja. sutaupe 1300 ir pasidare super filma.  dabar filmuoja renginukus ir vestuves kad islaikyti savo nepigu Hobi

Tai jam ar hobis ar darbas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele75: 14 vasario 2007 - 17:29