Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

labuka meginos smile.gif
labai buciau dekinga jei kas nors pasufleruotumete koki gera fiilmuotoja, kuris butu is mazeikiu, telsiu ar siauliu.kontakciukai butu ne pro sali ir geri atsiliepimai biggrin.gif
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 12 19, 12:22)
na... tai jau turit filmuką? ar patiko  bigsmile.gif ?

Jooo, jau tuuurim, va svieziai iskeptas bigsmile.gif yess.gif nerealus filmas, nuostabus thumbup.gif ir dar taip pigiai isejo mums pagal dabartines kainas thumbup.gif
Rekomenduoju visoms operatoriu Salviju thumbup.gif laaabai patenkinti esam, vertejo laukti yahoo.gif dar nemaciau taip graziai sumontuotu vestuviu, nebereikalo jis prizininkas vestuviu operatoriu konkurse 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas dar zinot filmuotoju is Kauno, apart Salvijau, nes jis mano diena jau uzimtas..
oi, kaip reikia, labai prasau sad.gif
bet tokiu, kur jau tikrai rekomenduotumet..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaile: 18 sausio 2007 - 15:27
Sveikos visos, beplepancios apie svarbiausiu akimirku iamzinima smile.gif
As vat is savo patirties pasipasakosiu, kad ne visada tas labiausiai isreklamuotas operatorius yra geriausias pasirinkimas. Mum buvo taip su fotografe, kad uzsakem viena fotografe, o atvyko visai kitas zmogus, kurio darbas mum visai nepatiko, nes buvo sokama pagal jos scenariju, o ne atvirksciai. Taigi daznai galima papulti ant firmu, kurios turi N darbuotoju. Tai manyciau geriausia yra tartis su konkreciu asmeniu.
As asmeniskai buvau labai nustebinta, kai vyro bendradarbis mum sumaketavo asmeninius vaizdo irasus: padare super, muzika uzdejo tik ten kur neuzgoztu esmes, viska padare gana meniskai, ir svarbiausiai, kad neperkrove filmo nereikalingais vaizdo efektais. thumb_yello.gif
Perziureje jo irasus jau nusprendem ji uzsisakyti vaiko krikstynom, o svarbiausia, kad ir kaina nesikandzioja, ta prasme, kad ne tox "kosmosas" kaip daugelio operatoriu. Nes jam sis darbas, kaip suprantu, yra hobis, o ne pagrindinis verslas.
Tad patarciau atsargiai ziureti i garsias reklamas ir liaupses
angel_not.gif
Atsakyti
o ar yra filmuotoju-fotografu?
Atsakyti
QUOTE(Spurgiux @ 2007 01 19, 00:40)
o ar yra filmuotoju-fotografu?

Paitaiko. Gan dažnai net.
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 10 10, 16:31)
Butent toki filma gavome mes is savo filmuotojo apie ji parasiau Kauno nuotaku temoje.Jokiu animaciniu baiboku jokiu nukandziotu zodziu tiesiog grazus rimtas romantiskas filmas.sudeta viskas ko reikia bet neistemptas.visur gera muzika parinko kur reikia tyliau kur reikia pagreitinta kur kokius zaidimus gamtoj zaidem kad nesigirdetu kaip laudis ar nusikeikia netycia kol gauta uzduoti atlieka ar pamergytes  cypauja (labai gerai pacios zinot kad taip tikrai buna)viskas taip gerai perteikta filme kad net ir tie kurie nebuvo vestuvese pajuto kokia istikruju linksma diena buvo.Stai ka man reiskia GRAZIAI padarytas filmas  thumbup.gif

Niukse, gal galima butu sio filmuotojo kontaktus i az? ax.gif
Atsakyti
Aciu, jau nereikia - turiu smile.gif
Atsakyti
Beje, gal kas nors ka girdejo apie operatoriu is Kauno Alfonsa Petruskeviciu?? Pas ji vienos dienos filmavimas 1000lt.
Atsakyti
O gal kas nors turit kokiu nors atsiliepimu apie filmuotoja Dainiu (pavarde berods Rudys) is Vilniaus?
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
SPURGIUX pasiskambink siuo telefonu 869939197,.jeigu nepasikeites nr. jis ir filmuoja ir fotografuoja.
Atsakyti
QUOTE(ingaile @ 2007 01 18, 16:26)
gal kas dar zinot filmuotoju is Kauno, apart Salvijau, nes jis mano diena jau uzimtas..
oi, kaip reikia, labai prasau sad.gif
bet tokiu, kur jau tikrai rekomenduotumet..

labukas zinau labai gera filmuotoja jis mano drauges vestuves filmavo Rokas is Kauno Tel.868525444
Atsakyti