...o plius ir vertimas visus tevus pirkt CD bei knygeles, net jei tevai muzikai-profesionalai - na tai irgi panasu i bizni.
Niekas neverčia tų knygelių pirkti - tai yra programa - kaip mokykloje, nes Jūs ir lankote mokyklą su visais jos atributais - knygelėmis, kompaktais, sąsiuviniais. patikėkit maniškis to kompakto nepaleidžia iš rankų, o knygelės veikėjai mylimi be proto... Man tik dar kartą tenka nusistebėti, kad džiaugiatės kitų mokyklėlių veikimu lyg iš oro: šiandien veiksime kažką, o ką veiksite rytoj? Ką sugalvosim... Ar gali toks tipo profesionalus ugdymas duoti naudos - pati tada su savo lelium ir dainuokit - nereikės niekur eiti o ir komercijos neteks uostyt.
Niekas neverčia tų knygelių pirkti - tai yra programa - kaip mokykloje, nes Jūs ir lankote mokyklą su visais jos atributais - knygelėmis, kompaktais, sąsiuviniais. patikėkit maniškis to kompakto nepaleidžia iš rankų, o knygelės veikėjai mylimi be proto... Man tik dar kartą tenka nusistebėti, kad džiaugiatės kitų mokyklėlių veikimu lyg iš oro: šiandien veiksime kažką, o ką veiksite rytoj? Ką sugalvosim... Ar gali toks tipo profesionalus ugdymas duoti naudos - pati tada su savo lelium ir dainuokit - nereikės niekur eiti o ir komercijos neteks uostyt.
Labai klysti - jos dirba ne is oro o leliai myli daugeli knyguciu ir CD - tereikia puikiai pateikti. O namie dainuoti irgi privalumas - ta jau senai darome
Nereikia pykti, o tai labai jau tendencingai tavo zinutes skamba - visi mes zmones, visi renkames savo kelius, visi turim savo nuomone - daugiau tolerancijos nepakenktu ir tamstai
Dar karta perskaiciau tavo zinute ir dar karta nusistebejau - is kur tiek pykcio? CD liepia pirkt - savo akim maciau ir galiu tai patvirtint - pasirinkimo nelieka..........Profesionalus ugdymas? Oi..........cia jau kita tema - o Yamaha - tarp kitko - visu pirma ugdo ne profesionalus, o muzikos myletojus
Nesutinku su Tavim, mielas Spragtuk... Kur tu matai plėšikavimą - kad sumoki už komplektą priemonių, kuriomis Tavo vaikas naudosis ištisus metus - klausysis 2CD, vartys knygelę ir dainuos iš jos daineles, skaitys eilėraščius. o į darbelių sąsiuvinį atliks užduotis ir pamokėlėje ir namuose... Laikui prabėgus tokį sąsiuvinuką bus malonu atsiversti ir jaunas dieneles prisiminti Dėl popieriaus spalvoto keista girdėti, nes mūsų mokyklėlėje mokytoja viską atsineša pati - ne tik spalvotą popierių, bet ir klijus, ir gamtinę medžiagą darbeliams - o praėjusiais metais visuomet vaišindavo vaikus meduoliais, žolelių arbata ir kitais mielais skanėstais... Viskas, galvoji iš to stojamojo mokesčio? vargu...
Nereikia pykti, o tai labai jau tendencingai tavo zinutes skamba
Tendencingos - nemanau, tiesiog Jūs moterys labai emocionalios... Va, va... pas mus 44 lt, o pas - 45, o pas mus taip, o pas juos kitaip... pasiklauskit savo mokyklėlėje, kodėl tos kainų skirtumas ir gausite atsakymą. Taigi tokia mano nuomonė, dabar gal jau švelnesnė dėl kainų skirtumo - o dėl kelių, kuriuos renkamės - sutinku, kad kiekvienam savo, taigi Sėkmės kuo dideliausios
Na emocionalus tai tu, o ne mes - moteriskes Bet kazkaip leisiu sau suabejot - 11 zinuciu forume - 6 sioje temoje kazkas cia ne taip Nepyk..........tik keisti ir nepagrysti argumentai kartais vercia diskutuoti. Galu gale kiekvienas gali reklamuoti savo preke, taciau i kritika reikia atsakyti ne pykciu, o noru issiaiskinti O del musu mokytojos reikalavimo viska atsinest - pvz rytojui - spalvota popieriu, zirkles ir flamasterius - patikek - taip yra ir panasu kad bus, o del arbateles tai visai abejoju - uzsiemimai vyksta darzelio sporto saleje
Ačiū mazule2 už išsamų atsakymą - per daug neišgąsdinai , gal vistik pabandysim lankyt, nes mano mergaitei labai patiko, tik laukiam kada susidarys kita grupė, nes mums netiko laikas,dabar nuo spalio žadėjo. Bėda ta, kad mes jau lankom vieną mokyklėlę, ir tenka rinktis tarp dviejų, abi lankyt kaip ir brangoka, be to dukra renkasi Yamaha, o aš vis bijau apsirikt Beje, Karlsonai, kad į komplektą "Mažyliai ir muzika" įeina 2 diskai negirdėjau, rodė tik vieną CD, vieną pratybų knygelę vaikams ir vieną tėvams - be to man tai brangu atrodo tuo atveju, jeigu pradėsim lankyt ir nepatiks ar dėl kitų priežasčių tektų nebelankyti
Na ir diskusija įsiliepsnojo...Aš irgi šiuo metu pasirinkimo stadijoje, bet vis kažkaip tyliai pasvarstau:) ir toliau visas mintis pasilaikysiu sau, o parašysiu tik vieną - viskas visose mokyklėlėse ir mokyklose priklauso nuo mokytojo asmenybės ir nuo tėvelių ir mokytojo noro dirbti kartu. Jei vaikas tas daineles dainuos ar knygelę matys tik vieną kartą per savaitę pamokėlėje - vargu ar iš to bus naudos. Indruze, į komplektą ,,Mažyliai ir muzika'' tikrai įeina 2 CD (jie sudėti vienoje dežutėje) - viename daineles, o kitame - klasikinės ir pramoginės muzikos kūriniai, kurie naudojami per pamokėles. Sėkmės visiems besirenkantiems ir būkime pakantesni visoms nuomonėms:)
KVL labai graziai ir teisingai parase Mamytes - supraskit mane teisingai - as nesu nusistacius pries jusu mokyklele - ji tikrai sauni, taciau apziurejau ne tik ja, bet ir kitas, susipazinau su ju programom, aplinka ir pedagogais ir pasirinkau Mane stebina tik kai kuriu personu nuolatinis noras pabrezti, kad reikia lankyti tik Yamaha, o visos kitos - saviveikla ar pan..........
Mano pasirinkima visu pirma nuleme si nuostata - rinkausi ne pagal varda, o pagal mokykleleje dirbancius zmones - ir atrodo radau Tikiu, kad tokiu galima rasti ir Yamahoj, taciau mums siuo atveju nepasiseke
Ir kodel klausyti ir lavinintis namie su vaikuciu jau negerai? mes turim du megiamus CD, maze ju nuolat klausosi ir viska kartoja, soka.......tad galima ir taip tobulet - tai puiki alternatyva neturincioms galimybes lankyt mokykleliu
INDRUZE - smagu, kad tavo mergytei patinka si mokyklele, o va manoji dar mazesne, o gal ir siaip individualiste is prigimties - jai nepatinka kartu sokti, kartu ropot, kartu eit "truakinuku" - ji viska daro viena, o prievarta verst nesinori........kai kiti tai daro, ji sedi ir nori kazkokios veiklos Va taip.....
Nutarėm ir mes lankyti šią mokyklėlę. Telšiuose. Parodomąją pamokėlę pražiopsojau. Vakar nuėjom i pamokėlę, kurią vadovė organizuoja savo iniciatyva, negaudama už tai pinigų. Susirinko 1.5-7m. vaikai. Vadovė sakė, kad tai pop choro repeticija. Dainuoja vyresni, o mažiukai pratinami prie kolektyvo, scenos, kurioje jie striksena, linguoja. Vadovė prašė mamų į procesą nesikišti, bet užsiėmimo gale man teko tai padaryti, nes maniškis beveik visą laiką lakstė, rėkavo, barškino instrumentus, norėjo bendrauti su tėvais. Žodžiu, gadino visą pamoką. Kai ėmė tarškinti žaliuzes, pamačiau, kad reikia imtis veiksmų. Aišku buvo nepatenkintas. Lankysime grupę, kurioje 6 1.5-3 metų vaikai. Dar vienas užsiėmimas per savaitę- tos pop choro repeticijos. Antradienį mums bus pirmas kartas. Tikiuosi, kad mūsiškiui patiks. Kaina- 50Lt ir 45Lt knygelė.
"Netektis yra ne tai, ką turėjai ir praradai, o tai, ko niekuomet neturėjai" (iš Talmudo)
Is ties kiekvienas renkasi pats....ir pasirenka geriausia savo vaikui.... Juk mamoms tai ir svarbiausia,kad vaikas jaustusi gerai. galiu tik apie savaji parasyti.Mano kaikui labai patinka eiti i Yamaha.Mes jau anri metai Mazyliai ir muzika programoj.Man paciai neiprasta ziureti i savaji kaika,kaip ten verziasi.Ima knygele,kompakta irgi nesasi i mokykla. O del tos veiklos....manau,kad siaip ar taip turetu tvarka kiekvienoj pamokoj buti.Jei bendro lavinimo mokykloj leistu daryti ka nori ir kada nori,tai 9-10klasej tikrai mokytojus siuntines".....".....ir tevai taip pat bus ne autoritetai.Vaikas negali suvokti sistemos,jei ji nerodoma ir nuolatos nekartojama.Tai ir vadinama sistema.Pati issiziojus stebiu pamokas ir bandau atgaminti kas buvo anoj kitaip.Mokytoja keicia pamokos dalis kaip vaikai ja veda.Ir netgi buve atveju,kai ana pamoka pasake,kad bus apie spagecius dainele,o vaikai eme prasyti apie lietu....mokytoja lanksciai sureagavo.Taciau sugebejo ir spagecius padainuoti.... As turbut jau pasikartosiu,kad mano vaikis pradzioj isvis "dzina" vare,taciau man labai patiko tiek mokytoja,tiek pamokos,nes tikrai kokybiskos. Mokytojos puikus balsas,visada atlieka viska gyvai,net per didziausius koncertus,labai israiskinga ir mano manymu,puiki psichologe,nes randa su tevais bendra kalba.Ji negaili savo laiko ir kiekviena karta kai klausdavau atrasdavo begales budu pabandymams,ka daryti su saviskiu,jei mano mazgiui viskas "dzin". Vis delto didele dalis priklauso nuo to,ko tu pats nori. Nesu is tu mamu,kurios laukia kol vaikas atsiskleis pats ir pasakys"mama,noriu to ar ano".As ji bandau sudominti.Manau,kad lankysiu ten ir toliau visas programas,kitamet pereisim groti. O del komercijos.Keista,kad neivertinat daugeli dalyku.Ar esat susidure su privaciom mokyklom??Privaciais klubais??ten niekas jokiu jusu imoku negrazina,net jei susimokejot uz menesi,o ne karto neatejot.Biznyje nera nuolaidu,nes patalpu nuoma,lizingai,licenzijos....jas verslininkams reikia moketi tas pacias kas menesi,nesvarbu,kad ju negavo si menesi.jei kas gerai pasidomejot,Yamahos metodika licenzijuota,tad manau mokytojai taip pat reikia licenzija moketi.O is knygu biznio nepasidarysi.Net jei ir Kaune 45lt.juk atsiuntimas neveltui. o del vardo galima daug cia pasvarstyti.As tikiu dideliais vardais.Kaip ir Mersas yra visiems laikams mersas.Nes tokia firma savo vardo niekada nesuters.Taip ir Yamaha manau laiko kol kas savo varda labai aukstai.Bet cia mano gili nuomone. Niekas ir neliepia eiti tik i Yamaha.Bandykit.Jus gi auginat savo vaikus. Mano sprendimas yra labai argumentuotas tiek paciai sau,tiek pries vaika.
mes ir lankome Ymahos muzikos mokyklele Utenoje ir kol kas visai patenkinti esam tik kažkaip čia su kainom įdomiai gaunasi, pasirodo Utenoje pigiausia, tačiau nemanau, kad praščiausia, nes dirba labai nuoširdi ir kiekvienai pamokai pasiruošusi vadovė