Labas vakaras, mamytes!
Perskaiciau, kad yra norinciu lankyti JUSTINISKESE.
Galiu tiksliai pasakyti, kad dabar YAMAHA MUZIKOS MOKYKLA yra ir JUSTINISKESE
O kur ji yra???Kokiu laiku ten galima eiti?
i | Visi organizaciniai pasisakymai " o tu kada eisi?", "o jus buvote?", "o mes ruošiamės kita mėnesį lankyti" yra trinami. Paliekama tik svarbiausia informacija, atsiliepimai apie pamokėles. Kitaip norintiems paskaityti apie šią mokyklą, reikės skaityti 15 psl. Ir taip matosi, kad neskaito, nes tel nr. ir adresų pasiteiravimas kartojasi kiekvienam puslapyje. Taigi prašau panašius organizacinius klausimus spręsti per AŽ. |
Aš irgi mastau su saviškiu nueiti į Yamahą... Labai maniškis suklūsta išgirdęs bet kokią muziką, ir pašoka ir padainuoja kartais Na jei aš negalėčiau (darbo metu) tai aukle leisčiau, nors aišku pati labiau norėčiau Justiniškėse ir mums būtų patogu, jeigu Šeškinėj dar neveikia. Man būtų gerai nuo 18 val, bet kažin ar nedirbančioms mamoms tiks toks laikas
Kaip gerai,kad cia galima pasidalinti apie savo vaikus,kurie lanko sia mokyklele.Maniskis lankosi pas astuonkoji "Mazyliai ir muzika" programa.Lankom nuo spalio kazkur...tai jis pasisveikinimo su astuonkoju dainele kai isgirsta taip pasikeicia vaikas...Kai pirmakart pamate astuonkoji,labai buvo nedrasus ir kazkodel bijojo jo,po to buvo pamoku,kai jis tiesiog nedalyvaudavo pamokoj,tiesiog po sale vaikstinedavo....bet mokytoja labai mus ramino,kad taip gali buti ir tai labai normalu....Labai su juo privargdavau,jau galvojau viska mesti.Taciau labai daug bendravom po pamoku su mokytoja,ieskojom kartu budu.Labai jai esu dekinga,nes po to,palaipsniui, is tiesu kazkaip taip pasitaise viskas....Emem namuose i knygutes klijuoti,daryti darbelius...Tai tos daineles is knygeles igavo tokia neikainuojama verte...Isivaizduojat,einam miegoti su knygele....i knygeles karalyste...dainuodami uzmingam.O kai ateina sveciai,tai sunesa visus turimus zaislus ir megdzioja mokytoja,net rankoves pasiraitoja kaip musu mokytoja ir tada prasideda dainos,non stop'u...O kai visi ima ploti,tai tada isvis neimanoma...Pradeda po kiekvienos dainos lenktis...ir dekoti...
Esu be galo patenkinta mama,nes matau kaip vaikui tai svarbu,kiek jis ismoko per ta trumpa laika,koks pasidare zingeidus muzikai ir aplinkiniam pasauliui.O ir man tos pamokeles kaip atgaiva.Nors ir po darbo ateinu,lyg ir pavargus,taciau ten pasikraunu,norisi su vaiku uzsiimti...duoti kuo daugiau.
Mes lankom Pasilaiciuose.Ar yra kas is cia lankanciu ten?Butu idomu susitikti,o gal net su kuo nors ir susitinkam pamokelese,tik nezinome...
Esu be galo patenkinta mama,nes matau kaip vaikui tai svarbu,kiek jis ismoko per ta trumpa laika,koks pasidare zingeidus muzikai ir aplinkiniam pasauliui.O ir man tos pamokeles kaip atgaiva.Nors ir po darbo ateinu,lyg ir pavargus,taciau ten pasikraunu,norisi su vaiku uzsiimti...duoti kuo daugiau.
Mes lankom Pasilaiciuose.Ar yra kas is cia lankanciu ten?Butu idomu susitikti,o gal net su kuo nors ir susitinkam pamokelese,tik nezinome...
Jei Indeja nesupyks,tai as paklausiau pirma,kadangi vakar buvo pamoka mokyklelej, apie Kaisiadoris ir Elektrenus.Kaisiadoryse kol kas nera mokykleles.O Elektrenuose dirba nuostabi mokytoja Neringa Lapinskiene,pasirodo,vaikisku daineliu kompozitore....
Mamos,ar turite sios mokytojos dainu knygele "Virs vaivorykstes",beje,cia jau antroji jos knygele,pirmos niekaip negaliu niekur gauti ....super,o vaikams kaip patinka...
Mamos,ar turite sios mokytojos dainu knygele "Virs vaivorykstes",beje,cia jau antroji jos knygele,pirmos niekaip negaliu niekur gauti ....super,o vaikams kaip patinka...
Nu maniskis cia nustebino....
Toks piplys...o....
Zodziu namuose spalvinom astuonkoji...Nuspalvines sako:"Cia mokytojai nunesiu"...Nuvare i pamoka ir padovanojo mokytojai.Cia buvo pradzioj pamokos...o po atsisveikinimo su astuonkoju,paprase,kad mokytoja atiduotu ta piesinuka..Sako:"kita pamoka mano astuonkojis irgi ateis"....
Zvengem su mokytoja negyvai
Toks piplys...o....
Zodziu namuose spalvinom astuonkoji...Nuspalvines sako:"Cia mokytojai nunesiu"...Nuvare i pamoka ir padovanojo mokytojai.Cia buvo pradzioj pamokos...o po atsisveikinimo su astuonkoju,paprase,kad mokytoja atiduotu ta piesinuka..Sako:"kita pamoka mano astuonkojis irgi ateis"....
Zvengem su mokytoja negyvai
Esu NUSIVYLUSI Nesuprantu, bet tokių nesusipratusių, abejingų ir ironiškų mamų veidų nesitikėjau pamatyti Kalbinau ir kviečiau sutiktas mamytes lankyti su mažais vaikeliais užsiėmimus. Bet nė viena nesutiko Atseit, kam reikia tokius mažulėlius ir t.t. ir pan. Per brangu... 35 Lt. mėnesiui Na nežinau, išlaikau savo vaikelį aš viena ir tfu tfu tfu, pakanka mums tų pinigėlių bent jau kol kas. Galų gale, tokiam kaime kaip Elektrėnai, nėra jų kur ir išleisti Ir kaip paaiškint tėveliams, kad vaikeliui ne tik maistelio ir gražių drabužėlių reikia
Mes lankeme mokyklėlę 1,5 m. Pradėjome nuo 2 (dėja, Klaipėdoje tada priimdavo tik tokio amziaus vaikučius). Nikitai buvo labai smagu, noriai dalyvavo, dainavo, šoko, bandė groti, jam labai sekėsi, net kitos mamos stebėdavosi... Ir staiga vieną dieną kategoriškai atsisakė dirbti Tiesiog darė viską atvirkščiai, ne tik pats nedalyvavo,bet ir kitus blaškė. Arba kai visi dainuoja, jis ožiuojasi, o paskui reikalauja pakartot dainelę dėl jo. Ten labai faina mokytoja Edita, taikėsi prie jo, bet gi jis grupėje ne vienas... Nustojome lankyti, bet labai mėgstame pdainuoti daineles iš disko, o ir klasikines melodijas iš kito disko labai prie širdies. Jei kitąmet nepanorės lankyti, bent diskus ir knigutę tikrai nusipirksim
Mes jau buvome keturiuose užsiėmimuose Klaipėdos yamahos mokyklėlėj. Mudviem labai patiko , tik tiek kad kitą mėnesį vadovė atostogaus, tai liksim be pamokėlių. Bet nuo rudens vėl būtinai lankysim. Klaipėdoj susidomėjimas nedidelis, mes vieną kartą turėjom individualų užsiėmimą, kitą kartą vėl būtume turėję individualiai padirbėt , jei nebūtume atsivedę patys kompanijos pažiūrėti pirmą kartą. Dukrytei pusantrų metukų.
Sveikos mamytes!
Visi atostogauja ir niekas neraso.Bet jau atostogos i pabaiga,tad nutariau pasidziaugti kartu su jumis! Maniskei jau 3 metukai! Visada buvo smalsu ar ta informacija, kuria ji gavo budama kudikis (turiu galvoj daineles ir eilerascius) islys i pavirsiu ar ne? Ar tuos eilerascius,kuriuos ji tik klausesi ir negalejo istarti, pasakys,kai prades kalbeti.Ir ka jus galvojat...visa info atsigamina ir su kiekviena diena vis daugiau ir daugiau girdisi daineliu ir eilerasciu is jos mazu lupyciu! Aisku,man tai kaip su medum per sirdi. Tai siai dienai darau isvada,kad svarbu kuo dazniau su vaiku zaisti daineles ir eilerascius! Tai didelis malonumas!