Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

O as neapsisprendziu ar Suzuki ar Jamaha? Kaunietes auuuuuuu kas uz Jamaha?

Paagituokit prasau ax.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Yamaha,Yamaha,Yamaha 4u.gif

Kodel?Nes man Vilniuj patinka?O kaune manau taip pat patiks.Ar buvai nuejus bent i viena pamokele?Juk Yamahoj pirma pamoka nemokama....Nueik ir nera cia ko dvejoti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cnopka @ 2005 02 15, 20:39)
Yamaha,Yamaha,Yamaha 4u.gif

Kodel?Nes man Vilniuj patinka?O kaune manau taip pat patiks.Ar buvai nuejus bent i viena pamokele?Juk Yamahoj pirma pamoka nemokama....Nueik ir nera cia ko dvejoti... thumbup.gif

jau bandysiu antradieni nueit manau laikas biggrin.gif Sugundet visiskai blush2.gif
Atsakyti
Tai gal yra kokios naujos grupes ir Pasilaiciuose ar bet kokiam kitam rajone?Tik reikia mokytojai pasisakyti,kad labai netinka laikas,gal ka imanoma keisti.Jei nieko nesakot,tai mokytoja mano,jog is esmes netinka ta sistema,nenorit.....Mes tai pasisakem,kad norim tada ir tinka tada,vat ir rezultata gavom,tik truputi laukti reikejo... ax.gif o dabar mes visi laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, o gal galit pasiulyt kokios medziagos internete apie ju metodika (rusiskai ar lietuviskai)?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilka @ 2005 02 22, 15:49)

oi mes gi KAUNE  4u.gif

Šiandien mums bus pirmas kartas  biggrin.gif

Papasakok kaip sekesi. Maniskiui 1m8men, ir niekaip neprisiruošiam nueit. Jei bus gerų atsilipimų, gal greičiau sukrutėsim ax.gif , beje kur Kaune viskas vyksta? 4u.gif
Atsakyti
Kaune vyksta "ant " Kestucio - Vytauto gatviu kampo, tam pastate, lyg buvusi profsajunga. Tavo vaikutis jau lankytu vyresneliu grupe, nes su maziukas jam nebutu kur tobulet ir beabejo nebutu idomu. Pamokeles antradieniais 18 val,
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2005 02 28, 23:30)
Labas, paskaiciau ir as uzsimaniau  biggrin.gif , manajai beveik 9 menesiai.o ten visada jie priima ar surenka grupes ir poto po kazkiek laiko vel renka. Mes is kauno, gal zinot???

Mano supratimu ten tokios kaip grupes rinkimo nera, yra kaskart vis nauju zmoniu, vieni ateina pasiziureti, jei jiems patinka, tai lanko pamokeles( pirmas kartas nemokamas), jei nepatinka, nelanko. Paskutini karta buvo dvi mergytes, viena 4men, kita sesiu men, kiti vaikuciai iki metu, buna kartais ir vyresniu, nes sioj grupej priima iki 1.5 metu
Atsakyti

Sveikos mamytes! Vis skaitau ir randu,kad klausinejat kur randasi Yamahos mokyklele,bet niekur nerandu ka vaikelis jau ismoko toj mokyklelej.Kokie jusu pasiekimai? Mes tai kai isgirstam Robio pasisveikinimo dainele, tai apmirstam ir pasineriam i kazkoki fantaziju pasauli. Jauciu, kad vaikui labai svarbi sita muzikele, daug ka primena. Taip pat plojam su zaislu rankytem ir kojytem. Kai pasakau,kad vaziuojam i mokyklele, tai ir atsikelt is miegelio anksciau nera jokiu problemu. O kas pas jus gero? Pasidalinkit!
Atsakyti
Na, mes einam i sia mokyklele dar tik pora menesiu. Pradejau eiti del to, kad dukryte pabutu su vaikais kolektyve, mokytusi kazkiek sutelkti demesi, nebutu bailiuke blush2.gif Dabar dziaugiuosi tuo, kad as pati ismokau nemazai smagiu daineliu, kurias dainuoju ir namie, kai zaidziu su Ieva, o ji nurimsta ir klausosi, atpazista butent tas dainas, kurias dainuojam per pamokeles. Kazkokio stebuklo nelaukiau, bet pamokeles mano lukescius pateisino ir ketinam toliau jas lankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvilyte @ 2005 02 26, 09:03)
Papasakok kaip sekesi. Maniskiui 1m8men, ir niekaip neprisiruošiam nueit. Jei bus gerų atsilipimų, gal greičiau sukrutėsim ax.gif , beje kur Kaune viskas vyksta? 4u.gif

Na buvom mes pamokeleje, bet kažkaip į šią temą neužsukau, tai įspūdžius tik dabar parašysiu.
Na tai štai.
Nuvažiavom pasistatėm mašiną už "Amerika pirtyje". Užėjome į kultūros rūmus pasiklausėm, kur eiti pas budinčią ar pan. Nuėjom (buvom pirmi) tai pirma perskaičiau visą info ant durų, tada žiūriu ateina dvi mamos su lėliukais, pasirodo irgi pirmąkart. Vienos buvo mergytė tik keturių mėn, bet pamokėlėje labai šauniai laikėsi.
Tai va maniškis iš pradžių buvo apstulbęs, nu visai į save nepanašus : sėdėjo ramiai, tyliai, dairėsi, žodžiu buvo šalia manęs...
Nu o vėliau prasidėjo, jam gal atsibodo, tai vaikas savarankiškai pradėjo rodyti ką moka, ką sugeba. Žodžiu griovė visą tvarką kaip reikia, nuo dūšios, jautėsi lyderis tarp mažiukų, net vienai mergytei niu niu niu bandė rodyti, o kitą beglostydamas pravirgdė cry.gif . Aš ten po devyniais prakaitais jį gaudžiau ir bandžiau vis dar dalyvauti pamokėlėje. Nu labai pavargau.
Sakiau gal tai pirmas ir paskutinis kartas mums bus. Kolkas taip ir yra, bet žadu dar kartą bandyti. Tik dabar važiuosiu į rytinę grupę. Ji būna 12 val. Taip vadovė patarė. Sakė būna vos 3 - 4 vaikučiai, tai gal maniškis labiau susikauptų.
Noriu aš ten. Man labai patiko. Tikiu kad patiks ir Mantukui. Stengsiuosi būti kantri. blush2.gif

Atsakyti
Mamos būtinai pabandykit.
Pacituosiu kovo mėn. vieną iš "Tavo vaikas" žurnalo straipsnių:
" Ugdyti kūdikį muzika nėra priverstinis tėvų sprendimas padaryti vaiką genijumi, juk svarbiausia tėvams išauklėti ŽMOGŲ.
Psichologai, pediatrai, biologai stebėdami ir tyrinėdami vaikų augimo procesus užfiksavo, kad iki vaiko gimimo ir ankstyvojoje vaikystėje jo smegenyse vyksta kritiniai procesai bei yra ląstelių perteklius, ir jei šios ląstelės tam tikrais gyvenimo tarpsniais nesudaro ryšių, jos žūva ir jų nebegalima atgaivinti. Taigi jeigu vaikas nebuvo lavinamas muzika, ląstelės, skirtos klausos pojūčiui ugdyti, žus arba geriausiu atveju sustiprins kitą pojūtį, galbūt regos. Tačiau vėliau kompensuoti klausos pojūčio nebus įmanoma jokiomis pastangomis"

Štai šie žodžiai man padėjo apsispręsti. Gal padės ir JUMS mielosios smile.gif
Atsakyti