Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(aistiushka_ @ 2009 03 10, 12:36)
Gal yra lankanciu Vilniuje Kalvariju arna Masioto mokyklose? Labai domintu info apie ten dirbancias mokytojas ir aplinka  4u.gif Mes svarstome gal eiti i Mazylius ir muzika...  rolleyes.gif

mes lankome yamahos mokyklele zirmunuose Masioto mokykloje. Mokytoja Zaneta labai siltas zmogus, mokantis bendrauti su vaikais. Mums labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Uzsiregistravau bandomajai pamokelei snipiskese! gal galit pasakyti kur cia tiksliai jos vyksta? ir kokie atsiliepimai? ar geriau koki kita rajona pasirinkti ax.gif
Atsakyti
sveikos,

o gal kas žinote ar vyksta Baltupiuose tokie užsiemimai? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gimber @ 2009 04 16, 15:37)
sveikos,
o gal kas žinote ar vyksta Baltupiuose tokie užsiemimai? ačiū

taip ,vyksta Baltupiu vid. mokyklos patalpose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G.V. @ 2009 04 14, 12:02)
Labas mamytes. Uzsiregistravau bandomajai pamokelei snipiskese! gal galit pasakyti kur cia tiksliai jos vyksta? ir kokie atsiliepimai? ar geriau koki kita rajona pasirinkti  ax.gif

Gal Senvages mokykloje? g.gif Parasyk kur tiksliai vyko, kokios uzsiemimu valandos ir kokie ispudziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 26, 17:03)
Gal yra  čia lankančių Karoliniškėse Ryto m-kloje šią mokyklėlę ?norėčiau sužinoti kokie čia mokytojai ir aplamai kokia čia aplinka  smile.gif

Superinė mokytoja. Mes tai savo mergaitę specialiai iš lazdynų vežame pas ją.
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Gal žinote, ar vyksta Naujamiestyje užsiėmimai? Aš nevairuoju - tad mums sunku nuvažiuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduoliuke @ 2009 04 28, 08:45)
Sveikos mamytės  smile.gif
Gal žinote, ar vyksta Naujamiestyje užsiėmimai? Aš nevairuoju - tad mums sunku nuvažiuoti  verysad.gif

taip, tikrai vyksta uzsiemimia. L/d ,,Ausrele''.Gerosios Vilties g. 28
Atsakyti
Sūneliui pusantrų,nusprendžiau leist į šią mokyklėlę,bet nepagalvojau,kad vasaros atostogos gi visiems smile.gif Pasiskambinau,tai rugpjūčio 15 reik registruotis pirmajai, vadinamajai nemokamai, pamokėlei. Taip ir padarysim.Mes lankysim Antakalnyje,greičiausiai Pušaitėje. Gal kas lankot ten? esu gidėjusi,kad mokytoja LIna labai faina,gal žinot,ar dirba ji Pušaitėj? Būčiau dėkinga už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romena @ 2009 05 13, 14:04)
Sūneliui pusantrų,nusprendžiau leist į šią mokyklėlę,bet nepagalvojau,kad vasaros atostogos gi visiems smile.gif Pasiskambinau,tai rugpjūčio 15 reik registruotis pirmajai, vadinamajai nemokamai, pamokėlei. Taip ir padarysim.Mes lankysim Antakalnyje,greičiausiai Pušaitėje. Gal kas lankot ten? esu gidėjusi,kad mokytoja LIna labai faina,gal žinot,ar dirba ji Pušaitėj? Būčiau dėkinga už info smile.gif

Lina dirba Pušaitėje (Darželis, kur Bistryčios gatvėje). Lina - super super super!!!!
Atsakyti
Pernai lankėm Pilaitėje, o dabar Viršuliškėse (pas tą pačią mokytoją).

O kurioje vietoje Viršuliškėse?
Atsakyti
QUOTE(regija @ 2009 05 15, 14:20)
O kurioje vietoje Viršuliškėse?

Levo Karsavino vid. mokykloje, netoli Norfos ax.gif
Atsakyti