Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(liulia7 @ 2009 02 19, 19:11)
nesuprantu kodel cia taip yra  g.gif  g.gif  g.gif  mokykla ta pati, o salygos kitokios  g.gif Sakykit o kokiam mikrorajone lankote?

Netiesa, kad pamokėlė dingsta. Vienoje mokykloje bus atidirbama šį šeštadienį, o Antakalnio mokyklėlėje - kovo pradžioje.
Stojamasis mokestis - 20 Lt.
75 lt už mėnesį tikrai, manau, nėra daug. Juo labiau - per mėnesį būna ir 4, ir 5 pamokėlės.
"Strazdanėlių" mokyklėlėje - jei mėnesį būna 5 pamokos, reikia papildomai primokėti.
Va, pasakiau.. ax.gif
Atsakyti
Aš moku 80 lt., bet mano dukrai jau 6 m ir ji mokosi groti klavišiniais...
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 02 19, 22:43)
Netiesa, kad pamokėlė dingsta. Vienoje mokykloje bus atidirbama šį šeštadienį, o Antakalnio mokyklėlėje - kovo pradžioje.
75 lt už mėnesį tikrai, manau, nėra daug. Juo labiau - per mėnesį būna ir 4, ir 5 pamokėlės.
"Strazdanėlių" mokyklėlėje - jei mėnesį būna 5 pamokos, reikia papildomai primokėti.
Va, pasakiau..  ax.gif

Mes lankom Baltupiuose ir mums pamokeles dingsta jos niekur nera nukeliamos ir stojamasis mokestis 25 lt. Del to ir sakau kad nieko nesuprantu kodel taip viskas skirtingai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2009 02 20, 09:37)
Mes lankom Baltupiuose ir mums pamokeles dingsta jos niekur nera nukeliamos ir stojamasis mokestis 25 lt. Del to ir sakau kad nieko nesuprantu kodel taip viskas skirtingai  g.gif  g.gif  g.gif

O kada jus pradejot lankyti,gal pabrango? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 02 20, 12:42)
O kada jus pradejot lankyti,gal pabrango? g.gif

Nuo gruodzio menesio. Kas menesi 75 lt plius stojamasis 25 lt. Siaip man mokytoja tai labai patinka, tik Yamahos politikos neikertu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 02 19, 21:43)
Va, pasakiau..  ax.gif

Nu neeee.. Jei gaunasi 5-i pirmadieniai, tai pamokėlės būna 4-ios tik.
Va pvz vasarį gavos tik 3 pirmadieniai, o kovą bus 5-i, tai išsilygins.
Mūsų mokytoja visada perkelia pamokėlę į kitą dieną, jei tą pirmadienį ji negali vykti. Bet visuomet gaunasi taip kad 4-ios pamokėlės per mėn už 75Lt.
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2009 02 20, 06:37)
Mes lankom Baltupiuose ir mums pamokeles dingsta jos niekur nera nukeliamos ir stojamasis mokestis 25 lt. Del to ir sakau kad nieko nesuprantu kodel taip viskas skirtingai  g.gif  g.gif  g.gif

Sveikos, mes irgi lankom Baltupiuose "Robi" nuo rugsejo, bet kaina buvo 75 + stojimo mokestis 20 lt. O pamokeles t.p. pirmadieni (pas mokytoja Aliona) jei dingsta tai dingsta... niekas neatidirba ju.

P.S. Tiesa, kas man nepatinka baltupiuose tai, kad reikia leistis i rusi su vezimu... (vis pagalvoju ar negaletu mokyklele nors kokia "lenta" pritaisyti vezimams nustumti, nes visos mamytes su vezimais tamposi... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(gile:) @ 2009 02 20, 13:06)
P.S. Tiesa, kas man nepatinka baltupiuose tai, kad reikia leistis i rusi su vezimu... (vis pagalvoju ar negaletu mokyklele nors kokia "lenta" pritaisyti vezimams nustumti, nes visos mamytes su vezimais tamposi... doh.gif )

Pastaba truputį iš kitos operos: pirmo vaiko vežimas visada sunkiausias ir labai patogumų norisi, o paskui pripranti biggrin.gif
Atsakyti
oi atsiprasau visu mamyciu, man akiu uztemimas doh.gif doh.gif doh.gif stojamasisi 20 lt. Kas man cia ant akiu per plevele buvo, kokia geda. Dabar ziuriu sutarti, o ten juoda ant balto parasyta 20 lt Atsiprasau uz suklaidinima
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2009 02 21, 07:46)
oi atsiprasau visu mamyciu, man akiu uztemimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif stojamasisi 20 lt. Kas man cia ant akiu per plevele buvo, kokia geda. Dabar ziuriu sutarti, o ten juoda ant balto parasyta 20 lt Atsiprasau uz suklaidinima

Visko pasitaiko mirksiukas.gif O dėl "neatidirbamų" pamokėlių gerai būtų išsiaiškinti. Pirmadienį savo mokytojos paklausiu.
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 02 22, 10:23)
Visko pasitaiko  mirksiukas.gif O dėl "neatidirbamų" pamokėlių gerai būtų išsiaiškinti. Pirmadienį savo mokytojos paklausiu.

Būtinai išsiaiškink. Per mėnesį turi būti keturios pamokėlės.
Atsakyti
QUOTE(roman @ 2009 01 22, 20:54)
Galiu parduoti nauja neispokuota yamahos mokykleles diska su dainelem  smile.gif

Pirkciau yamahos mokykleles siuloma knygas mokytis sintezatoriumi, gali buti naudotos. Pirmaja knyga jau turime. Aciu
Atsakyti