Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Stebuklelis @ 2008 11 20, 01:09)
O mes vakar uzsiregistravom ir niekas dar mums nepskambino  unsure.gif  nekantriai laukiam, labai norim muzikuoti  rolleyes.gif  mazylei 8 men, o geriausi zaislai muzikinis bugnelis ir pianinas  rolleyes.gif

Neskubėkit taip , juk per tris savaites paskambina mirksiukas.gif Mes skambučio sulaukėm po dviejų savaičių ax.gif
Atsakyti
Apsisarvuosim kantrybe ir lauksim smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,uzsiregistravausi ir as,noriu kad lankytu ir mano bernuzelis tas smagias pamokeles,tai ziuresim ar patiks pirmoj,tik kad nesupratau as ten savaitgaliais viksta ar kada?ir dar idomu kokios kainos?ar lanko kas nors virsuliskese ar justiniskese?mes i ta grupe bandisim kur nuo 4 metu:-)
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2008 11 21, 12:12)
Sveikutes,uzsiregistravausi ir as,noriu kad lankytu ir mano bernuzelis tas smagias pamokeles,tai ziuresim ar patiks pirmoj,tik kad nesupratau as ten savaitgaliais viksta ar kada?ir dar idomu kokios kainos?ar lanko kas nors virsuliskese ar justiniskese?mes i ta grupe bandisim kur nuo 4 metu:-)

Lankom ir kaip tik reikia vaikų, nes esam tik dvi mergaitės. Mes lankom rusiškoje mokykloje priešais Norfą. Šiandien eisim 15.15
Jei norėtum, galėčiau duoti mokytojos telefoną.
Bet pažiūrėjau, kad jums dar nėra 4 m. Tai į mūsų grupę per mažas...
80 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 21 lapkričio 2008 - 12:38
Sveikutes! Gal yra lankanciu sia mokyklele Vilniuje, Zemynos pagr. m? Mano mazyliui 8 men,galvojame pradet ja lankyt,tai idomu butu isgirst jusu atsiliepimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2008 11 20, 00:09)
O mes vakar uzsiregistravom ir niekas dar mums nepskambino  unsure.gif  nekantriai laukiam, labai norim muzikuoti  rolleyes.gif  mazylei 8 men, o geriausi zaislai muzikinis bugnelis ir pianinas  rolleyes.gif

mums paskambino po savaites. Kai tik atsiranda vieta ir pageidaujamas laika, jie iskart ir skambina mirksiukas.gif

mes lankom zirmunuose 4u.gif
Atsakyti
mokytoja vaiva labai sauni ir profesionali atlikeja...jos kvalifikacija ner ko abejot..ji dirba fabijoniskiu mokykloj...gaila kad negalim pas ja lankyt,nes su dukryte neturim masinos...tad teks pasilaiciuose prie namu,sviliskiu g.kokie atsiliepimai?gal kas jau buvote?
Atsakyti
QUOTE(Kamichka @ 2008 12 09, 22:16)
Sveikutes! Gal yra lankanciu sia mokyklele Vilniuje, Zemynos pagr. m? Mano mazyliui 8 men,galvojame pradet ja lankyt,tai idomu butu isgirst jusu atsiliepimus.  ax.gif

mes siandien kaiptik buvom pirmoje pamokeleje, nu smagu thumbup.gif mano pupa aisku euforijoj buvo nuo vaiku kiekio thumbup.gif labai megsta ji kompanijas biggrin.gif palankysim, jei nebepatiks gi galima ir nebelankyti blush2.gif

beje ne zemynos pagr m. (ten kiek zinau su gitara moko ar kazkas panasaus), o zemynos 41, ziedo darzelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 14 sausio 2009 - 18:25
gal kas parasytu kontaktus mokytojos sviliskiu g.norim lankyti
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
labai daug rasoma apie YAMAHOS mokyklele, taciau niekur negaliu surasti oficialios info apie ja, kokiose Vilniaus m. rajonuose ji isikurusi, kas darbo laikas, pamokeliu tvarkarastis, telefonas, gal kas zino ju saita? arba telefona?
buciau labai dekinga uz bet kokia info:)
Atsakyti
QUOTE(Nusik @ 2009 01 16, 16:36)
Sveikos, mamytes,
labai daug rasoma apie YAMAHOS mokyklele, taciau niekur negaliu surasti oficialios info apie ja, kokiose Vilniaus m. rajonuose ji isikurusi, kas darbo laikas, pamokeliu tvarkarastis, telefonas, gal kas zino ju saita? arba telefona?
buciau labai dekinga uz bet kokia info:)

http://muzikosmokykla.lt/

Kiek žinau pamokelių tvarkaraštis priklauso nuo mokytojos, grupes ,pvz mūsų grupė pati išrinko diena, laika
Atsakyti
Labas,
Mes uzsiregistravom i mokyklele Pilaiteje. 4u.gif Gal kas lanko? Kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti