Programa vedama lietuviu kalba, daineles ir eilerasciai irgi lietuviski. Mokytoja gali nebent kazka isversti pamokos eigoj, trumpai paaiskinti ka veikti
QUOTE(olenka @ 2008 11 02, 17:25)
Programa vedama lietuviu kalba, daineles ir eilerasciai irgi lietuviski. Mokytoja gali nebent kazka isversti pamokos eigoj, trumpai paaiskinti ka veikti
As puikiai suprantu lietuviskai Noriu,kad dukryte pirmiausiai ismoktu gimtaja
QUOTE(Diuna @ 2008 11 03, 01:10)
As puikiai suprantu lietuviskai Noriu,kad dukryte pirmiausiai ismoktu gimtaja
zinokit vaikai puikiausiai gali ismokti abi kalbas vienu metu turiu pavyzdi - savo vaikus
ir mane sudomino si mokyklele. Pati vaikysteje lankaiu ir bureli muzikini o veliau ir muzikos mokykla baigiau. manau, muzinavimas, labai lavina vaikuti. "Yamaha" saite uzpildziau nemokamos parodomosios pamokos forma, lauksiu dabar atsakymo, nuvaziuosim paziuresim, jei vaikui patiks - butinai lankysim.
Buvom parodomojoj pamokoje Viršuliškėse. Labai patiko. Mano dukra švietė, kad jau mokė groti.
QUOTE(m@riene @ 2008 11 02, 00:34)
pradėjom ir mes lankyt, mums 8mėn tai mums labai patinka pramoga ir vaikui ir mamytėms
o kokiom valandom maždaug užsiėmimai vyksta?
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 12:18)
Žinau, kad Antakalnyje jie vyksta 11, 12:30 ir 15 val. (Kalbu apie Robį).
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 10:18)
Baltupiu mokykloje "Robio" pamokeles vyksta pirmadieniais nuo 16.45
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 13:18)
Labai skirtingai. Pildant tą formą nete reikia pasirinkti mokyklėlę ir pageidaujamą laiką, o vėliau jie siūlo pvz man vakar skambino, nes surinko visiškai naują grupę nauju laiku
Ir man paskambino, kai nauja grupė atsirado.
O mes vakar uzsiregistravom ir niekas dar mums nepskambino nekantriai laukiam, labai norim muzikuoti mazylei 8 men, o geriausi zaislai muzikinis bugnelis ir pianinas