Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

Sveikos,mamytes! Ar yra "YAMAHOJ" grupes rusakalbems vaikuciams?
Atsakyti
Programa vedama lietuviu kalba, daineles ir eilerasciai irgi lietuviski. Mokytoja gali nebent kazka isversti pamokos eigoj, trumpai paaiskinti ka veikti
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2008 11 02, 17:25)
Programa vedama lietuviu kalba, daineles ir eilerasciai irgi lietuviski. Mokytoja gali nebent kazka isversti pamokos eigoj, trumpai paaiskinti ka veikti

As puikiai suprantu lietuviskai smile.gif Noriu,kad dukryte pirmiausiai ismoktu gimtaja
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2008 11 03, 01:10)
As puikiai suprantu lietuviskai smile.gif Noriu,kad dukryte pirmiausiai ismoktu gimtaja

zinokit vaikai puikiausiai gali ismokti abi kalbas vienu metu thumbup.gif turiu pavyzdi - savo vaikus ax.gif
Atsakyti
ir mane sudomino si mokyklele. Pati vaikysteje lankaiu ir bureli muzikini o veliau ir muzikos mokykla baigiau. manau, muzinavimas, labai lavina vaikuti. "Yamaha" saite uzpildziau nemokamos parodomosios pamokos forma, lauksiu dabar atsakymo, nuvaziuosim paziuresim, jei vaikui patiks - butinai lankysim. smile.gif
Atsakyti
Buvom parodomojoj pamokoje Viršuliškėse. Labai patiko. Mano dukra švietė, kad jau mokė groti.
Atsakyti
QUOTE(m@riene @ 2008 11 02, 00:34)
pradėjom ir mes lankyt, mums 8mėn tai mums labai patinka  thumbup.gif pramoga ir vaikui ir mamytėms  ax.gif

o kokiom valandom maždaug užsiėmimai vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 12:18)

Žinau, kad Antakalnyje jie vyksta 11, 12:30 ir 15 val. (Kalbu apie Robį).
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 10:18)

Baltupiu mokykloje "Robio" pamokeles vyksta pirmadieniais nuo 16.45 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 13:18)

Labai skirtingai. Pildant tą formą nete reikia pasirinkti mokyklėlę ir pageidaujamą laiką, o vėliau jie siūlo ax.gif pvz man vakar skambino, nes surinko visiškai naują grupę nauju laiku ax.gif
Atsakyti
Ir man paskambino, kai nauja grupė atsirado.
Atsakyti
O mes vakar uzsiregistravom ir niekas dar mums nepskambino unsure.gif nekantriai laukiam, labai norim muzikuoti rolleyes.gif mazylei 8 men, o geriausi zaislai muzikinis bugnelis ir pianinas rolleyes.gif
Atsakyti