Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(gile:) @ 2008 10 17, 23:28)
Raso smile.gif mes pvz. nuo keturiu men. pradejom lankyti Ruoniuka Robi smile.gif 4u.gif

O kaip jums sekasi? ar painka? ar ka nors suprantat?
Atsakyti
QUOTE(Edzka @ 2008 10 20, 16:53)

Lankome ruoniuką Robį nuo 3 mėnesių. Dukrelė nesiskundžia. Pastebėjau, kad grįžusi iš pamokėlės ji pradeda labai guguoti, į daineles reaguoja šypsena. Mano nuomone - labai gerai suderintas masažas ir pirmasis muzikos mokymas, nuoširdi ir atsidavusi mokytoja.
Atsakyti
o gal kas lankote pasilaiciuose zemynos mokykloje arba sviliskiu gatveje. kur geresnes mokytojos?
Papildyta:
QUOTE(rytpolas @ 2008 10 22, 17:16)
o gal kas lankote pasilaiciuose zemynos mokykloje arba sviliskiu gatveje. kur geresnes mokytojos?

noretume lankyti yamahos pamokeles 2m. vaikams
Atsakyti
Mes pirma karta apsilankeme yamaha, kai atsidare mokyklele baltupiuose. Nuejome i robio klase, tai maniske ten nenusedejo vietoje ax.gif is visu viska atiminejo doh.gif
Turbut palauksim dar pora menesiuku ir bandysim eiti su vyresniais rolleyes.gif
Gal ten labiau susidomes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpis @ 2008 10 22, 18:53)
Mes pirma karta apsilankeme yamaha, kai atsidare mokyklele baltupiuose. Nuejome i robio klase, tai maniske ten nenusedejo vietoje ax.gif  is visu viska atiminejo doh.gif
Turbut palauksim dar pora menesiuku ir bandysim eiti su vyresniais rolleyes.gif
Gal ten labiau susidomes g.gif

Maniškė lygiai taip pat elgėsi pirmus du kartus. Bet po to apsiramino ir dabar stengiasi daryti taip kaip visi daro. Iš pradžių aš irgi nervinausi, mokytoja tai pamačiusi ramino, kad čia lyg ir normalu, kad vaikas nori pažinti aplinką. Tada nusiraminau ir pagalvojau, kad vistiek vaikas girdi muziką, kaip jam dainuoju. Nusipirkom kompaktą, tai dabar su maže kariaujam. Jei aš įsijungiu radiją, tai ji pribėga ir vėl savo kompaktą paleidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edzka @ 2008 10 20, 13:53)

Taip pirmas pamokeles dukryte labai stebejo vaikus ir mano balso tembro, nusipirkom kompakta ir dainuojame kartu dar namie tai efektas super thumbup.gif , niurzga zyzia paleidziu kompakta ir pradedu ismoktas mokykleleje daineles dainuoti jai tai ji guguoja bando pritarti ir pan. nuotaika pasitaiso smile.gif Paskutine pamokele jau bande paliesti Robi lotuliukas.gif seip tai manau tikrai muzika padeda vaikui pazinti pasauli, taip pat ir lavina klausa, lytejima (nes ruoniuke yra ir skareles , ir kamuoliukai, ir plunksneles, ir kastanjetes, ir timburinai smile.gif )
Vienu zodziu as esu uz sias pamokeles, o be to ir pati turiu muzikini issilavinima tai man ir paciai labai smagu padainuoti smile.gif
Atsakyti
gal kas galetu padet kur rast info apie mokykleles buveines? ta prasme kuriuose rajonuose vyksta uzsiemimai? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 10 22, 21:08)
gal kas galetu padet kur rast info apie mokykleles buveines? ta prasme kuriuose rajonuose vyksta uzsiemimai? dekui  4u.gif

Cia nuoroda:
http://muzikosmokykl.../kontaktai.html
Pasirinkti reikes Tau miesta, o po to rajona smile.gif 4u.gif

P.S Matau is paraso, kad Pylaiteje gyveni tai tuomet mestelk aki cia: http://muzikosmokykl...iln_pilait.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 22 spalio 2008 - 23:15
QUOTE(gile:) @ 2008 10 22, 23:12)
Cia nuoroda:
http://muzikosmokykl.../kontaktai.html
Pasirinkti reikes Tau miesta, o po to rajona smile.gif 4u.gif

P.S Matau is paraso, kad Pylaiteje gyveni tai tuomet mestelk aki cia: http://muzikosmokykl...iln_pilait.html

aciukas 4u.gif

gal kas lankot Pilaitej? kaip mokytojos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 10 24, 08:22)
aciukas  4u.gif

Ner uz ka, gero muzikavimo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,parašysiu ir aš apie mokyklėle Na mes buvome pora kartu - vaikui 1m7mėn tai išpradžiu bando daryti bet iki galo nusibosta jam bet šiaip patinka nes namie tik ta daina kur pamokėlėi grojo po 100kartu praso ijungti biggrin.gif ir šoka
Atsakyti
pradėjom ir mes lankyt, mums 8mėn tai mums labai patinka thumbup.gif pramoga ir vaikui ir mamytėms ax.gif
Atsakyti