Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Agne @ 2004 12 13, 16:16)
Sekmes, mums patiko smile.gif

Ir mums buvo labai smagu susitikti su jumis thumbup.gif Na ir kaip pamokele? Ar lankysite? Murzinyte rase, kad jai pasirode "labai monotoniškos 45 minutės" unsure.gif O kaip tau? rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip kas supranta monotonija smile.gif Kai as isejau slapia nugara, tai man ta pamokele pasirode netgi labai intensyvi. Ir kai pamaciau toooooki susidomejima jo akutese, tai nelankyti nebeiseis. Taip kad busim jusu klasiokai wink.gif Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
As tai labai nusivyliau, kai buvom parodoje, visur kišo lankstinukus apie šią mokyklėlę, kuriuose rajonuose jos veikia, po parodos paskambinau tai vadovei kuri neva turetų dirbti Šeškinėje gražiai pasikalbėjone ji užsirašė mano telefono numerį ir sakė, kad paskambins kai tiksliai žinos laiką tai dar ir šiandien nesulaukiu jos skambučio.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2004 12 17, 10:38)
As tai labai nusivyliau, kai buvom parodoje, visur kišo lankstinukus apie šią mokyklėlę, kuriuose rajonuose jos veikia, po parodos paskambinau tai vadovei kuri neva turetų dirbti Šeškinėje gražiai pasikalbėjone ji užsirašė mano telefono numerį ir sakė, kad paskambins kai tiksliai žinos laiką tai dar ir šiandien nesulaukiu jos skambučio.

Tavo vietoje pasiskambinciau darsyk wink.gif
Atsakyti
as taip pat siuo metu domiuosi muzikos mokyklelemis ir buvau girdejusi tik apie yamahos muzikos mokykleleč taciau supratau č kad ju yra ir daugiau. Mano maziukui dabar du menesiukaič tai nuo kada jau reikia uzsiregistruoti kad patekti i maziausiu grupeš Taip pat nesupratau ar ten vyksta ir kitokios pamokeles ar tik muzikos ? Kokiu dar mokykleliu yra ?
Atsakyti
Manau, jog nereikia zadeti jeigu nesiruosi skambinti, be to mes lankom mokyklele kurioje siuo metu atostogos, o kadangi mano mergina kaip ir "didele" jau supranta kas yra mokyklele tai, kad jai nebutu didelio streso norejau pabandyti i Yamaha.
Atsakyti
Maksai, man irgi nepaskambino nei pirmakart kai zadejo, nei antra kai parodoj uzsirase tel. sad.gif Del to nejuokais buvau supykusi, bet reikia nugalet savo ambicijas ir ateit bent i viena pamokele- ten tikrai labai graziai bendraujama su vaikiukais ir labai idomiu dalyku jie mokosi smile.gif
Atsakyti
Mūsų mergina Plungėj lanko antrus metus Yamahos mokyklėlę. Pernai važinėjo mokytoja iš Telšių, šiemet vietinė. Bet mokyklėlė liuks thumbup.gif
Mažė (4 metų) vis klausia, ar šiandien eisim?
Beje, šiandien buvo kalėdinis koncertas.
Manau programa Yamahoj visur vienoda. Mes jau mokomės su Aštunkoju.
Ir dar, ankstyvas muzikinis lavinimas padeda vaikui tobulėti visapusiškai. Čia mano asmeninė nuomonė, pagrįsta moksliniais tyrimais clap_1.gif
Atsakyti
As tai velgi esu baisiai nusivylusi ju organizuotumu sad.gif sad.gif Kadangi man pasake ateiti sausio 6d., o cia pasiskaiciau jog iki10d. jie atostogauja, galvoju visvien pasivaiksciodami nueisim paziuret kaip ten kas. Aisku pamokeles nebuvo, isileido kita moteris, ne Lina. Sako mokytoja Egipte cool.gif cool.gif O mums tai tikrai nieks nepranese, nors pati maciau kaip mokytoja rasesi i savo uzrasu knygute mano tel. nr. O sita moteris sau porino kokios pas juos pilnos grupes ir tt. Paklausiau kodel tada parodos metu sake jog grupes pustustes ir prizadejo zutbut paskambinti, bet nepaskambino? Tada ji sako- mes per paroda gal koki 100 zmoniu pririnkom ir nebeturim vietu, todel ir neskambinam blink.gif blink.gif Va jums ir priezastis kodel dauguma nesulaukia skambuciu sad.gif
Kazkaip dirba jie be jokios sistemos ir padrikai...
Atsakyti
QUOTE(Agne @ 2005 01 06, 21:00)
As tai velgi esu baisiai nusivylusi ju organizuotumu sad.gif  sad.gif

Taigi jau rasiau, kad iki sausio 10 d. atostogos... Vakar parasiau, kad pamokele bus 13d... Ko neparasiau - tai nesukonkretinau, kuri mokytoja ir kur atostogaus... Kazkaip pagalvojau, kad neturiu teises rasyti cia tokiu (mano nuomone gan privaciu) dalyku biggrin.gif

Jei as labai labai kazko noriu, tai pati ieskau, skambinu, domiuosi, klausiu, o ne laukiu, kol man paskambins, pasiulys, paprasys. Gal mano budas toks, kad negaliu, nemoku sedeti rankas sudejus, kol reikalai savaime susitvarkys, kol kazkas kazka uz mane padarys...
Atsakyti
Ugne, aciu, kad parasei, bet as vakar jau nebespejau perskaityti, kad pamoka bus tik 13d., o ant ju tikrai pykstu ne be pagrindo. Sakykim as neturiu interneto arba nezinau tokio gero puslapio kaip Supermama, o man pamoka aiskiai paskirta sausio 6d., tai ir einu 6d.! Manau kad tai ju rupestis ispeti visus apie visokius pasikeitimus. Kodel as turiu pries kiekviena karta eidama dometis vyks kas nors ar ne? O parodoj tau reikejo pasiklausyt kaip moteriske prisiekinejo jog si karta jau TIKRAI paskambins! As gi nezinau kada tiksliai formuojamos grupes, be to kam tada zadeti? As nesedziu ranku sudejusi, turiu darba, kitu reikalu, tai ir pasitiki kad taves nepamirs. Ai, nemoku paaiskint, tiek to...
Atsakyti
Mes lankome Karoliniskese, Gerbutaviciaus g-veje. As su dukryte pradejome nuo 3 menesiu. Mokytoja sake, kad jeigu jai patinka tai nebutina laukti 4 menesiu... Uzsiregistravom per paroda, nuejom i pirma pamokele ir mazajai labai patiko thumbup.gif yess.gif
Ir jau sausio 4 ejom i pamokele, nebuvo jokiu atostogu schmoll.gif

Mums tikrai patinka, tik musu 2.gif viena karta buna geros nuotaikos, kita karta ir pazyzia, bet manau vistiek pamokeles yra geras dalykas.
Atsakyti