Sveikutės. Girdėjau, kad atsidarė YAMAHOS mokyklėlė Jeruzalėje, gal kas lankot? Gal galėtumėt daugiau papasakoti kaip ten.
O mums tai visai patiko pamokele Tik vakarinis laikas nelabai tinkamas, nusiunteme uzklausa i Jeruzale del rytiniu grupiu. Butu smagu, jei kas ten jau einantys, parasytu atsiliepimus.
Mes vakar buvom Senvages vidurinej mokykloj,na pasakyciau,kad man nelabai patiko, as jau geriau su dukryte eiciau i Kidy gym (ten pasportuoja ir su vaikais pabendrauja).
O Yamaha mokyklelej nelabai idomu,daugiau viska mamos daro ir man biski nuobodoka buvo,nors grojo muzika,pagal ta muzika padainavom,manau,kad ir mano dukrytei nelabai buvo idomu.Tik knygute labai patiko...
O Yamaha mokyklelej nelabai idomu,daugiau viska mamos daro ir man biski nuobodoka buvo,nors grojo muzika,pagal ta muzika padainavom,manau,kad ir mano dukrytei nelabai buvo idomu.Tik knygute labai patiko...
QUOTE(laura1227 @ 2008 10 08, 20:35)
Mes vakar buvom Senvages vidurinej mokykloj,na pasakyciau,kad man nelabai patiko, as jau geriau su dukryte eiciau i Kidy gym (ten pasportuoja ir su vaikais pabendrauja).
Idomiai jus cia palyginot Kidigyme sportuojama, o muzikos mokykloje muzikuojama. tai visiskai skirtingi tikslai, darbo metodai ir priemones
QUOTE(Edzka @ 2008 10 13, 16:54)
Sveikos mamytes, mno pupai 5 menesiai, planuojame eiti i mokyklele P. Masioto mokykloje Zirmunuose. Gal kas lankote? Ar ten gerai? Kokia mokytoja geriausia?
O kokie uzsiemimai vykta tokiems maziems ? Internete jei nieko apie tai neraso.
rašo, rašo http://muzikosmokykl...imas/robis.html
QUOTE(Sara33 @ 2008 10 17, 17:48)
O kokie uzsiemimai vykta tokiems maziems ? Internete jei nieko apie tai neraso.
Raso mes pvz. nuo keturiu men. pradejom lankyti Ruoniuka Robi
Ieškau mamyčių, turinčių 4.5- 5.5 m. vaikučius, norinčius lankyti mokyklėlę Viršuliškėse. Mes kol kas dviese, o mokytoja puiki (lankėm pernai). Jau mokys truputį groti. Gal kas norit prisijungti?