uups,manau,daug kas priklauso ne nuo mokykleles,o nuo mokytojos,kaip ji nori ir sugeba dirbt su vaikais.turi rast aukso viduriuka
as cia skaiciau skaiciau ir sumasciau,kad irgi noretus pabandyt.kazkas rase,kad turi lankstinuka.ten tik apie vilniaus mokykleles rasyta,ar yra apie visas?kazkada girdejau,kad ir pas mus,jonisky,zada daryt,bet nezinau,ar padare.tad jei yra ir apie kitu miestu,gal galetumet parasyt info?buciau labai dekinga
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 21, 13:26) |
Mes labai norejom lankyti Yamaha mokyklele,bet kad mamytei per sunku,vis tik reikia tupt ir stos,nesiot ir panasiai,o vaikinas sveria 12 kg,tai nera paprasta. Bet uztat esam nusipirke Robio knygele ir diska . Vaikai klauso issizioje,soka,o kai baigiasi melodija,mazasis visada ploja ir nerimsta jei tuoj pat vel negroja. Labai smagu! |
nezinau, maniske irgi panasiai sveria, o as pati uz smulkiuju, bet kazkaip visai normaliai ten viskas praeina, gal tokiu dideliu jau nepametai taip kaip kitos, betgi galima ka kito sugalvot. Be to, nuo 1,5 m. - kita programele, joje vaikiukai jau savarankiskesni.
QUOTE (Ingulbuncius @ 2004 11 05, 14:54) | ||
nezinau, maniske irgi panasiai sveria, o as pati uz smulkiuju, bet kazkaip visai normaliai ten viskas praeina, gal tokiu dideliu jau nepametai taip kaip kitos, betgi galima ka kito sugalvot. Be to, nuo 1,5 m. - kita programele, joje vaikiukai jau savarankiskesni. |
Esant iprastai situacijai nieko sunkaus ir as nematyciau,bet kai mes ejome, as buvau septintam nestumo menesy,tai siek tiek pabijojau daug tupineti,ir tai mokkytoja sunkiausioj vietoj uz mane vaika nesiojo . Paskui vos namo parejau ir nusprendziau kad gal uzteks namie pasiklausyt. O dabar kai trecias jau namie,tai iseit muzikuot visai sudetinga pasidare
Sveikos mamos! Man labai gaila, kad apie pamokeles galit pasakyti tik tiek, kad vaika reikia nesioti ant ranku. Bet ar susimastet kiek naudos jam atnesat! Vaikams labai smagu kai juos pakilnoja. Pamastykit, ar namie daznai su jais paisdykaujat kilnojant, o juk tik taip ankstyvajam ugdyme vaikai NATURALIAI pajaucia muzikos tekejima. Kas svarbiau - ar naturalumas, ar kai mama "noredama" jam padeti stengiasi imituoti judesius per prievarta. Manau, kad visos mamos nori kuo daugiau suteikti vaikams malonumo, tad kai paprasys mokytoja juos paimti ant ranku, uzduoties metu paziurekit i vaiku veidus ir garantuoju, nuovargis praeis. Parasykit, ka apie tai manot.
Isties ir man tokia nuomone susidare,kad mokyklelej uzsiima kazkokia vos ne aerobika...Nauji patyrimai,atradimai...tai vaikui labai svarbu.Pirmasis zingsnis,pirmasis sąlytis su muzika.Nėra net abejonių,kad tai labai naudinga vaikui,vaiko vystymuisi ir muzikinės patirties kaupimui.
Susidarė įspūdis,kad labai nedaug mamų supranta kokią naudą duoda tos pamokėlės.
Vaikas auga ne mėnesiais ar metais,juk valandom.Nepastebėsit kaip greit vaikas užaugs.Bet ką aš čia,juk pačios tai puikiai žinot...Vaikas kaip atviras indas.Ir tiek,kiek jūs sugebėsit į jį įpilti ikimokykliniam amžiuj,tiek ir turėsite ateity.Juk po to mažai kas besikeičia.
gal kas kitaip mano,būtų be galo įdomu....
Susidarė įspūdis,kad labai nedaug mamų supranta kokią naudą duoda tos pamokėlės.
Vaikas auga ne mėnesiais ar metais,juk valandom.Nepastebėsit kaip greit vaikas užaugs.Bet ką aš čia,juk pačios tai puikiai žinot...Vaikas kaip atviras indas.Ir tiek,kiek jūs sugebėsit į jį įpilti ikimokykliniam amžiuj,tiek ir turėsite ateity.Juk po to mažai kas besikeičia.
gal kas kitaip mano,būtų be galo įdomu....
Sveikos mamos,
Su viskuom sutinku ir palaikau cnopka ir linissima.
Mes lankome Yamahos mokyklele jau 2 menesius. Mums is tiesu labai patinka. Kadangi nemoku dainuoti ir pasakoti ka nors is "kepures", tai mokyklele mums pats tas. Pradejome ja lankyti nuo 5 mėn. Is pradziu sekesi labai gerai - istverdavo visas pamokeles, nei verkdavo, nei zyzdavo, idemiai klausydavosi ir sypsodavosi, ka as ten bedaryciau - ar dainuociau, ar sokciau ir pan. O dabar jau ir visko buna, bet mes nenusimenam. Kad nauda yra tiek mamai, tiek kudikiui, tai cia faktas. Kiek kartu mane yra isgelbejusios daineles nuo visokiu nesekmiu, t.y. kai nenori vakare eiti miegoti, kai jau niekas jam nebeitinka - nei zaislai, nei tevelis, nei mamyte ir pan. Ne karta esu nuraminusi verkianti kudiki su ritmingu sokimu. O kudikiui - tai muzikine patirtis. Vis delto yra viskas neveltui apgalvota: melodijos, grazus eilerastukai ir t.t. Man lyg tai to vieno karto ir neuztektu, noretusi daugiau. Bet zadu isigyti CD ir Robio knygele tai gal ir pakaks, nes namuose galesiu su juo uzsiimti ir daugiau, nes visu zodziu neatsimenu. Dar vienas geras dalykas yra tas, kad tavo vaikas jau liejasi i kolektyva, mato kitus vaikucius, juos kopijuoja, tyrineja. Manau, jei nuosekliai ir toliau lankysim mokyklele ir del darzelio turetu buti maziau vargo.
Tik pas mus Siauliuose dar yra nenusistovejes kolektyvas, didele kaita. Mes jau veteranai, esam praleide tik 1 uzsiemima del slogos. Robio programa pas mus pradejo veikti tik nuo siu metu rugsejo menesio. Gal toks metas, kad daugiau vaikuciu serga, gal kam ir nepatiko, juk pradzia ne visuomet stulbinanti tiek mamytems, tiek mokytojai. Reikia idirbio. Tai tiek.
Su viskuom sutinku ir palaikau cnopka ir linissima.
Mes lankome Yamahos mokyklele jau 2 menesius. Mums is tiesu labai patinka. Kadangi nemoku dainuoti ir pasakoti ka nors is "kepures", tai mokyklele mums pats tas. Pradejome ja lankyti nuo 5 mėn. Is pradziu sekesi labai gerai - istverdavo visas pamokeles, nei verkdavo, nei zyzdavo, idemiai klausydavosi ir sypsodavosi, ka as ten bedaryciau - ar dainuociau, ar sokciau ir pan. O dabar jau ir visko buna, bet mes nenusimenam. Kad nauda yra tiek mamai, tiek kudikiui, tai cia faktas. Kiek kartu mane yra isgelbejusios daineles nuo visokiu nesekmiu, t.y. kai nenori vakare eiti miegoti, kai jau niekas jam nebeitinka - nei zaislai, nei tevelis, nei mamyte ir pan. Ne karta esu nuraminusi verkianti kudiki su ritmingu sokimu. O kudikiui - tai muzikine patirtis. Vis delto yra viskas neveltui apgalvota: melodijos, grazus eilerastukai ir t.t. Man lyg tai to vieno karto ir neuztektu, noretusi daugiau. Bet zadu isigyti CD ir Robio knygele tai gal ir pakaks, nes namuose galesiu su juo uzsiimti ir daugiau, nes visu zodziu neatsimenu. Dar vienas geras dalykas yra tas, kad tavo vaikas jau liejasi i kolektyva, mato kitus vaikucius, juos kopijuoja, tyrineja. Manau, jei nuosekliai ir toliau lankysim mokyklele ir del darzelio turetu buti maziau vargo.
Tik pas mus Siauliuose dar yra nenusistovejes kolektyvas, didele kaita. Mes jau veteranai, esam praleide tik 1 uzsiemima del slogos. Robio programa pas mus pradejo veikti tik nuo siu metu rugsejo menesio. Gal toks metas, kad daugiau vaikuciu serga, gal kam ir nepatiko, juk pradzia ne visuomet stulbinanti tiek mamytems, tiek mokytojai. Reikia idirbio. Tai tiek.
QUOTE (linissima @ 2004 11 06, 22:40) |
Sveikos mamos! Man labai gaila, kad apie pamokeles galit pasakyti tik tiek, kad vaika reikia nesioti ant ranku. Bet ar susimastet kiek naudos jam atnesat! Vaikams labai smagu kai juos pakilnoja. Pamastykit, ar namie daznai su jais paisdykaujat kilnojant, o juk tik taip ankstyvajam ugdyme vaikai NATURALIAI pajaucia muzikos tekejima. Kas svarbiau - ar naturalumas, ar kai mama "noredama" jam padeti stengiasi imituoti judesius per prievarta. Manau, kad visos mamos nori kuo daugiau suteikti vaikams malonumo, tad kai paprasys mokytoja juos paimti ant ranku, uzduoties metu paziurekit i vaiku veidus ir garantuoju, nuovargis praeis. Parasykit, ka apie tai manot. |
Visiskai pritariu, del to man ir pasirode keista Neglaites pozicija, bet dabar jau aisku, kad ji buvo viena labai svarbia aplinkybe nutylejusi. Na bet ne visos juk turi tokiu aplinkybiu .
O mes muzikele nepaprastai dziaugiames, sunku net ivertinti zodziais to nauda ir musu dekinguma Mokytojai .
Na ir uzsipuolet jus mane . As puikiai suprantu muzikos ir kitokio lavinimo nauda vaikui. Su pirmu vaiku jau nuo septyniu menesiu lankem Delfinuke Astos muzikos pamokeles,antraji ten vedem jau nuo penkiu menesiu,pamokelese dalyvavom visa seima-mamyte su vienu vaikeliu atbuna,poto kita pamokele kitam vaikeliui ir teveliui,taip muzikavom kol mamyte pradejo lauktis trecio ir tevelis i komandiruote ilgam laikui isvaziavo. Labai norejau nors viduriniji nuvest i Yamaha,nes didysis jau darzeli lanko,o mokyklele netoli namu,bet man buvo per sunku,o dabar kai dar vienas seimos narys atsirado,tai tapo neimanoma . Bet mes turim Robio knygele ir diska ir turim du diskus is 'Mazyliai ir muzika" programos. Klausom ir dainuojam beveik kiekviena diena ,pastebejau,kad maziausias lyg tai suklusta kai groja si muzikele,nors jam tik dvi savaites ryt sueis,va koks saunuolis
Nauda negincijama,tik kad kazkas ne taip suprato mano pasisakymus
Nauda negincijama,tik kad kazkas ne taip suprato mano pasisakymus
QUOTE (cnopka @ 2004 11 08, 22:44) |
Isties ir man tokia nuomone susidare,kad mokyklelej uzsiima kazkokia vos ne aerobika...Nauji patyrimai,atradimai...tai vaikui labai svarbu.Pirmasis zingsnis,pirmasis sąlytis su muzika.Nėra net abejonių,kad tai labai naudinga vaikui,vaiko vystymuisi ir muzikinės patirties kaupimui. Susidarė įspūdis,kad labai nedaug mamų supranta kokią naudą duoda tos pamokėlės. Vaikas auga ne mėnesiais ar metais,juk valandom.Nepastebėsit kaip greit vaikas užaugs.Bet ką aš čia,juk pačios tai puikiai žinot...Vaikas kaip atviras indas.Ir tiek,kiek jūs sugebėsit į jį įpilti ikimokykliniam amžiuj,tiek ir turėsite ateity.Juk po to mažai kas besikeičia. gal kas kitaip mano,būtų be galo įdomu.... |
As sutinku visu 100%
Mes lankome Yamaha mokyklele ir mums labai labai patinka.
As is pradziu abejojau, eiti ar neeiti. Bet pasiskaiciau Jusu atsiliepimus, ir dar pirmoji pamoka nemokamai... galima nueiti pasiziureti, o kai nuejau - tai jau ir neisejau. Labai jau patiko
Mes jau einam visa menesi, nusipirkom knigute su kompaktu. Dabar man namie vienas issigelbejimas kai mano kapriza pradeda zirzti. Ijungiu kompakta ir kol pasibaigs, galiu buti tikra, kad ji sedes ramiai o as tuo laiku galesiu tvarkyti savo reikalus.
Vienu zodziu
Nuejau tiek i yamaha, tiek i suzuki pirmam kartui. kad pasirinkciau kuria nors is ju savo 15men.vaikinui. taigi, suzuki tikrai sudetingesni muzikiniai dazniai-auksciai, intensyviau dirbama. be to, man dar svarstant, kur visgi eit, ir kai pasakiau dar klausdama drauges, jog yamahoj elekronika, o suzuki-akustine muzika, iskart buvau paraginta prie gyvos akustines muzikos pasilikt.
taigi, o kaip jums sita mintis, jog "gyva" muzika ausiai lavint geriau ir apskritai naturaliau nei elektronine?
ar tikrai yamahoj viskas is elektronikos???
taigi, o kaip jums sita mintis, jog "gyva" muzika ausiai lavint geriau ir apskritai naturaliau nei elektronine?
ar tikrai yamahoj viskas is elektronikos???
QUOTE (zuzu @ 2004 11 21, 15:51) |
ar tikrai yamahoj viskas is elektronikos??? |
Muzikos klausymo (L. Mozarto, Strauso, Caikovskio....)kuriniai atliekami ne yamaha , bet ir ne gyvo garso koncerto. Kokybiskas irasas, kokybiska aparatura. Nebuvau suzuki mokykleleje, bet yamaha man patinka. Platus veiklos spektras. Tiesa, paaugusiems vaikams(mokyklonio amziaus), manau, tinkamiausios yra "tikrosios" muzikos mokyklos .
Agne, mus irgi parodoj pakvietė, tai mes nepasikuklinom ir tiesiai be jokių skambučių į pamokėlę nužygiavom.
Bet pastoviai turbūt nelankysim... Gal toks įspūdis susidarė kad naujokėliai buvo tik du - mes ir Vikix.
Didelio entuziazmo maniškis neparodė - ieškosiu aš jam dailės... Nes pusę pamokėlės prašė atduoti pieštukus, o ir namie piešia pastoviai...
Na man pritrūko įvairiapusiškumo - labai monotoniškos 45 minutės.
Bet čia tik mano nuomonė
Agne, mus kvietė į naujai formuojamą grupę šeštadienį. gal tu pasiskambink pati?
Bet pastoviai turbūt nelankysim... Gal toks įspūdis susidarė kad naujokėliai buvo tik du - mes ir Vikix.
Didelio entuziazmo maniškis neparodė - ieškosiu aš jam dailės... Nes pusę pamokėlės prašė atduoti pieštukus, o ir namie piešia pastoviai...
Na man pritrūko įvairiapusiškumo - labai monotoniškos 45 minutės.
Bet čia tik mano nuomonė
Agne, mus kvietė į naujai formuojamą grupę šeštadienį. gal tu pasiskambink pati?