Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Evavirg @ 2006 01 06, 15:05)
Labai domintų jūsų nuomonė dėl knygučių ir kompaktų būtinumo. Ar galima lankyti pamokėles be šių priemonių ar jos būtinos???

Knygutė tikrai būtina, nes į ją mes darome įvairius darbelius. Pavyzdžiui klijuojame vatos gumulėlius - atseit debesėlis arba sniegas, kažkada klijavom gėlytes ir boružėles pievoje. Labai smagios būna užduotėlės. O ir knygutė tampa tokia asmenine, nes pagal padarytus darbelius galima atskirti, kuri yra mūsų.

O kompaktą sūnelis mielai klauso namie. Bet čia turbūt individualiai. Maniškiam apskritai labai patinka klausytis dainelių.
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2006 01 05, 19:05)
Tai gal pasirinkit tada kita mokykla, jei toj taip nepatiko  g.gif O del prakaito, tai manau mokykla cia nekalta doh.gif  biggrin.gif  Ir kaip matau kitoms visai ten patiko.  4u.gif

Mes irgi gal neuzilgo eisim i parodomasias pamokeles, gal vaikui ir patiks  bigsmile.gif Tik va nezinau kur geriau eit, siaip tai as daugiau demesio kreipsiu i tai kaip mokytojos bendrauja ir kaip vaikas reaguoja i viska  unsure.gif o ne i tai kokios yra patalpos  doh.gif

Na matai, aš turėjau su kuo palyginti smile.gif . nes jau metai kaip lankom pamokėles pas mok. Liną, Rūdininkų g.. ten erdvės yra ir vaikams prasibėgt, ir patalpas visad išvedina prieš pamoką, ir mamos viena ant kitos nelipa per pamokėlę. O mokytoja pasakiška, gal ji daugiau patirties turi nei mok. Vaiva. Ir save visą atiduoda šiam darbui, vaikai ją myli, mamos gerbia ir dažna klausia patarimo 4u.gif.
Tiesiog gyvenam mes Fabuose, galvojau bus arčiau. Bet man ten nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Manau knygutė ir kompaktas reikalingi. Mes dažnai padainuojam namie, arba kelionėje. Labai padėdavo nuraminti vaiką, jei nenusėdėdavo važiuojant ilgą kelią. Užmigdydavo:), arba kaip tik pralinksmindavo. Vaikas puikiai atpažysta melodijas ir prisimena ką veikdavom pamokėlėse, visad atkartoja. O ir žodžiu juk iškart neišmoksi, tam ir skirtos knygelės.
Laukiu kada pradėsim naują programą ir gausim užduočių knygutę. Bus smagu dirbti darbelius ir po kiek laiko ją pavartyti, kai vaikelis bus didelis.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 28, 21:15)
O man ten visai nepatiko schmoll.gif . Patalpa maža, jau į pamokos vidurį trūko oro ir tas jau atsidavė prakaitu. Vaikams ir mamoms apsisukt nėr kur. Ir šiaip laikas man rodos nelabai tinkamas.

Hm, gal jus labai prakaituojat, nu ar kas nors is buvusiu wink.gif Siaip patalpa gi vedinama pries uzsiemima.
Kai grupelei 3-4 mamytes ir mokytoja tai uztenka ten tos vietos, na kai vaikuciai iki metu tai tikrai.
Mano maziui tai labai patinka mokytoja vaiva, sprendziant is jo elgesio ir jos technika irgi biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O knygute su cd tai manau kad visgi reikalingi, juk smagu ir namie padainuot ir panasiai
Atsakyti
Sveikos, linksmai jūs čia gyvenat thumbup.gif Jau kurį laiką savo dvimečiui ieškau mokyklėlės, mes gyvenam Jeruzalėj, todėl nesinori tempti vaiko į kitą miesto kraštą. Skaitau, apie yamahos mokyklą, tik dar nesupratau, kuriame rajone būtų patogiausia, ir kur šauniausia mokytoja ir erdviausios patalpos(mums tai svarbu) Ir dar, juk grupės tikriausiai pilnos vaikučių, ar priimtų mus šiuo metu g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2006 01 17, 16:25)
Hm, gal jus labai prakaituojat, nu ar kas nors is buvusiu wink.gif Siaip patalpa gi vedinama pries uzsiemima.
Kai grupelei 3-4 mamytes ir mokytoja tai uztenka ten tos vietos, na kai vaikuciai iki metu tai tikrai.
Mano maziui tai labai patinka mokytoja vaiva, sprendziant is jo elgesio ir jos technika irgi biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O knygute su cd tai manau kad visgi reikalingi, juk smagu ir namie padainuot ir panasiai

tongue.gif Kas prakaitavo tai nežinau, bet buvo tikrai tvankus oras. O kai mažiukai iki metų, juk būna ruoniuko programa. Ir dauguma dainelių prasėdi su mažyliu ant rankų, arba nešioji ant rankų. O su aštuonkoju, vyresnių vaikų programa nuo 1.5 m. , jau kartu ropoji, vaikštai. Ir gaunasi malimasis doh.gif . Bet kiekvienam savas pasirinkimas geriausias. Aš pasirinkau Rūdininkų g. ir mok Liną.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2006 01 17, 19:38)
Sveikos, linksmai jūs čia gyvenat thumbup.gif  Jau kurį laiką savo dvimečiui ieškau mokyklėlės, mes gyvenam Jeruzalėj, todėl nesinori tempti vaiko į kitą miesto kraštą. Skaitau, apie yamahos mokyklą, tik dar nesupratau, kuriame rajone būtų patogiausia, ir kur šauniausia mokytoja ir erdviausios patalpos(mums tai svarbu) Ir dar, juk grupės tikriausiai pilnos vaikučių, ar priimtų mus šiuo metu g.gif  Ačiū 4u.gif

mes irgi netoli nuo jūsų gyvenam, tai vedam Baltupiuose, pas mokytoją Elediją. mokytoja tikrai nuostabi. girdėjau nusivylimų-"čia jos pirma laida schmoll.gif ", bet ji visiškai atsidavusi savo darbui. pamokėlės vyksta vakarais, nes patalpa-mokyklos klasė.
pabandykit, kur jums patogiausia, o tada žiūrėsit, ar ieškot toliau. į mūsų grupę visai neseniai atėjo naujokas ir nieko, mokinasi ir vejasi.
Atsakyti
QUOTE(*ele* @ 2006 03 03, 14:00)
O kas per uzsiemimas?  ax.gif
Papildyta:
aciuks.gif labai norime uzsirasyti!!!

Saindien buvome Yamahos mokykloje. Buvo labai faina mažei iš karto patiko. Mes kalusėm muzikos, šokom. Mažoji iš karto apsipratom. Kitą penktadienį eisim tai gausim knygutę su kompaktu.
Atsakyti
QUOTE(juliana @ 2006 03 03, 21:24)
Saindien buvome Yamahos mokykloje. Buvo labai faina mažei iš karto patiko. Mes kalusėm muzikos, šokom. Mažoji iš karto apsipratom. Kitą penktadienį eisim tai gausim knygutę su kompaktu.

Mes irgi buvom mokyklėlėj, nu patiko nerealiai. Mes buvo Rūdininkų g. pas mokytoją Liną. Tik išėjom, o mano panelytė jau vėl klausia kada eisim.
Atsakyti
jau kurį laiką maniškis keturmetis nelanko, nes vis su ligom kovojam verysad.gif , o kai lankėm, tai susirinkdavo 6-8 vaikai, kartais ir mažiau (visgi žiema ir ligos...).
mano vyriausiasis lanko sintezatoriaus užsiėmimus pas tą pačią mokytoją. jam LABAI patinka thumbup.gif, tik skundžiasi, kad vieno karto per savaitę jam per mažai. girdėjau nuomonių, kad tai nerimta, geriau jau pianinas, bet man svarbiausia, kad vaikas pamiltų muziką, o ne muzikantu užaugtų.
dabar jau planuoju, kad mažąjį irgi reiks nuvest į užsiėmimus.
Atsakyti
Viena mokytoja iš Karoliniškių, Agnė, labai gera - linksma, bendraujanti, atranda kiekvieno vaikučio gabumus ir juos skatina. 4u.gif

Atsakyti
Mes taip pat lankom Yamaha muzikos mokykla. Jau antri metai, pas mokytoja Olga. Labai patinka ir vaikui, ir man. Mazius jau zino visas daneles. Padainuoju kokia eilute is daineles,o jis rodo, kad ijungciau muzika. Ir linguoja, ploja atsistojes. Kiekviena diena praso tu daineliu. Tikrai rekomenduoju mamytems vesti ten savo vaikelius. Poveikis neitiketinas.
Atsakyti