QUOTE(Gema @ 2005 11 16, 11:32)
Įsikyšiu ir aš. Mes lankome Yamhos mokyklėlę Utenoje ir padariau savas išvadas, kad daug kas prikauso ne tik nuo programos, bet ir nuo mokytojos, nuo susirenkančių vaikučių ir pagaliau nuo tėvų požiūro į viską tai kas vyksta. Asmeniškai man kai kada labiau patinka, kaikada mažiau, bet visumoje man ir mano vaikučiui patinka tos muzikos pamokėlės.
Mūsų problema yra ta, kad maniškis konkuruoja tarpusavyje su vienu berniuku, tai kai būna tas berniukas tai man
, o kai jo nebūna tada viskas gerai. Konkurencija yra neblogai, nes juk reikalingos visokios situacijos ir dar geriau kai galima pačioms mamos tai stebėti ir kai reikia tinkamai įsikišti, ko negalima padaryti darželyje.
Taip, Tu teisi - butent ir priklauso nuo Tavo isvardintu dalyku, drauge sudejus...
Del isikisimo, tai nezinau - kiek daznai Jus, mamos, ta darote? nuo rugsejo pas mumi grupeje nebuvo jokiu isikisimu
o kad tevai dalyvauja, mokytojai lengviau, tevai gi savo vaikus ir tramdo. aisku, kita vertus,yra ir pliusu - tevai ir mokytis vaikuciui padeda. man, zinoma, patinka, kad tevai dalyvauja pamokelese
bet tuo paciu turiu pasakyti, jog nemanau, kad darzelis blogiau lavina del to, kad negalima isikisti. aukletojos viska papasakoja, ypac jei domiesi ir klausi. o YAMAHOJ - mokytoja atpyle 45 min. ir vsio, begam namucio
As tai galvoju, net netikslinga lyginti mokykleles su darzeliu
kiekvienas is ju tri savo pliusu ir minusu.