Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Spragtukas @ 2005 11 15, 13:35)
iveda kokia nauja dainele, tai padainuoja visa iskart, kazkaip vaikai nespeja susigaudyt., pradeda kartot, o mokytoja "vaikai, dabar as dainuoju", nors pries tai nepasako to...

Dėl šito sutinku. Ir dar žodžius kartais painioja. Ta prasme, dainuoja ne taip kaip knygelėje. Tai net jei namie išmoksi - nepadės schmoll.gif

Ir šiaip toks truputį chaosas būna. Net pačiai sunku persijungti nuo vienos dainelės prie kitos. blink.gif
Bet sako, kad taip daro norėdami išlaikyti vaikučių dėmesį. Ką aš žinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Majuke @ 2005 11 15, 15:09)
Dėl šito sutinku. Ir dar žodžius kartais painioja. Ta prasme, dainuoja ne taip kaip knygelėje. Tai net jei namie išmoksi - nepadės  schmoll.gif

Ir šiaip toks truputį chaosas būna. Net pačiai sunku persijungti nuo vienos dainelės prie kitos.   blink.gif
Bet sako, kad taip daro norėdami išlaikyti vaikučių dėmesį. Ką aš žinau  g.gif

Aha, del chaoso ir as sutinku thumbup.gif ateina labai skirtingi vaikai, labiau "uzsiplieskiantys" gali ir sukonfliktuoti del pvz. norimo instrumento. dziaugiuosi, kad mano vaikas nekonfliktiskas, ramiai ziuri i situacija, bet yra tokiu, kad... doh.gif ir per tokius nukencia ramesni. aisku, is dalies ir mokytoja galima pateisinti - jai sunku visus suvaldyti (pas mus net 6-7 pastaruoju metu ateina!), bet juk mes mokam pinigus... vis zada dalyti grupe pusiau, bet tai ir lieka kol kas tik kalbom...
O del demesio, tai vargu, ar imanoma ji islaikyti, kad ir tas 45 min. bent jau mes einam vakare, po darzelio, tai pavarges buna, nes darzelyje veiklos irgi uztektinai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 15 lapkričio 2005 - 16:15
Manau kiekvienai pamokai reikia tempo.
Del rimtumo pamokeliu,nesutinku,kad cia nerimta.
Tai gal darzeli labai rimta???
Cia bent sisteminga viskas,tema is temos...dainele po daineles.
Idomu kur jus chaosa matet?
As chaosais nelaikau,kai vaikai "pagrybauja" karts nuo karto.

Kaip supratau "Muzikos sali" jau vaikuciai groja rimtesniais instrumentais.Nelabai suvokiu ko mamos nori is vaiku.Ar profesionalu ar kad muzika myletu.Mano nuomone,geriau megejas,bet myletu muzika,negu profesionalas,bet baiges mokslus nenoretu nieko groti ar dainuoti ir tiesiog nuo zodzio "muzika" vimdytu.

Pas mus pamokelese atmosfera labai jauki ir rami.Kad ir vaikai nespeja su mokytoja,normalu.Svarbu,kad jis fiksuoja ausim,mato,po to namie mes pakartojam gal siek tiek leciau,taciau as esu be galo patenkinta musu mokytoja.Vaikas ziuri isiziojes,nori eiti i pamokeles.Didziausia bausme ten neiti.Muzikai pasigirdus rodo i duris,kad jau eisim pas astuonkoji....

Ar tai ne nuostabu???
Atsakyti
QUOTE(Indeja @ 2005 11 16, 00:09)
Manau kiekvienai pamokai reikia tempo.
Del rimtumo pamokeliu,nesutinku,kad cia nerimta.
Tai gal darzeli labai rimta???
Cia bent sisteminga viskas,tema is temos...dainele po daineles.
Idomu kur jus chaosa matet?
As chaosais nelaikau,kai vaikai "pagrybauja" karts nuo karto.

Kaip supratau "Muzikos sali" jau vaikuciai groja rimtesniais instrumentais.Nelabai suvokiu ko mamos nori is vaiku.Ar profesionalu ar kad muzika myletu.Mano nuomone,geriau megejas,bet myletu muzika,negu profesionalas,bet baiges mokslus nenoretu nieko groti ar dainuoti ir tiesiog nuo zodzio "muzika" vimdytu.

Pas mus pamokelese atmosfera labai jauki ir rami.Kad ir vaikai nespeja su mokytoja,normalu.Svarbu,kad jis fiksuoja ausim,mato,po to namie  mes pakartojam gal siek tiek leciau,taciau as esu be galo patenkinta musu mokytoja.Vaikas ziuri isiziojes,nori eiti i pamokeles.Didziausia bausme ten neiti.Muzikai pasigirdus rodo i duris,kad jau eisim pas astuonkoji....

Ar tai ne nuostabu???

Is zinutes supratau, kad didele optimiste esi biggrin.gif gal ir gerai, bet... man kazkaip neatrodo ten viskas idealu. tiesa, Jus lankot ne "Muzikos sali". Nesupratau, kodel lygini su darzeliu? na, o jei lygini, tai atsakysiu: taip, musu darzeli pamokeles rimtos. kad valdiska istaiga, nereiskia, kad pro pirstus ziurima.
Tai tiek trumpai, jei kils minciu, veliau parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(Gema @ 2005 11 16, 11:32)
Įsikyšiu ir aš. Mes lankome Yamhos mokyklėlę Utenoje  ir padariau savas išvadas, kad daug kas prikauso  ne tik nuo programos, bet ir nuo mokytojos, nuo susirenkančių vaikučių ir pagaliau nuo tėvų požiūro į viską tai kas vyksta. Asmeniškai man kai kada labiau patinka, kaikada mažiau, bet visumoje man ir mano vaikučiui patinka tos muzikos pamokėlės.
Mūsų problema yra ta, kad maniškis konkuruoja tarpusavyje su vienu berniuku, tai kai būna tas berniukas tai man  schmoll.gif , o kai jo nebūna tada viskas gerai. Konkurencija yra neblogai, nes juk reikalingos visokios situacijos ir dar geriau kai galima pačioms mamos tai stebėti ir kai reikia tinkamai įsikišti, ko negalima padaryti darželyje.

Taip, Tu teisi - butent ir priklauso nuo Tavo isvardintu dalyku, drauge sudejus...
Del isikisimo, tai nezinau - kiek daznai Jus, mamos, ta darote? nuo rugsejo pas mumi grupeje nebuvo jokiu isikisimu schmoll.gif o kad tevai dalyvauja, mokytojai lengviau, tevai gi savo vaikus ir tramdo. aisku, kita vertus,yra ir pliusu - tevai ir mokytis vaikuciui padeda. man, zinoma, patinka, kad tevai dalyvauja pamokelese thumbup.gif bet tuo paciu turiu pasakyti, jog nemanau, kad darzelis blogiau lavina del to, kad negalima isikisti. aukletojos viska papasakoja, ypac jei domiesi ir klausi. o YAMAHOJ - mokytoja atpyle 45 min. ir vsio, begam namucio ax.gif
As tai galvoju, net netikslinga lyginti mokykleles su darzeliu smile.gif kiekvienas is ju tri savo pliusu ir minusu.
Atsakyti
Aisku,gal su tuo darzeliu per daug uzlenktai nuskambejo.
Zinoma,kad ne visi valdiski darzeliai neuzsiima.
Nors nesu muzikante,bet mano aplinka supo ir supa muzikantu burys.
Kiek zinau,norint buti muzikantu-profesionalu, reikia tuo gyventi,degti ir darbo deti 98proc.,nes talentas tokiuose dalykuose tik 2 proc. teuzima.
Nelabai suprantu ko norima is tu vaiku.
Juk profesionalus ruosia Vilniuj tik Ciurlionio menu gimnazija,o visi kiti tik megejus.
Visos muzikalkes,studijos,lavinimo mokykleles ruosia megejus.Taciau ir i tas mokyklas ateina labai talentingi vaikai,kurie daug dirba ir tampa profesionalais.
O siaip isties gerai pastebeta,kad esu optimiste.
Matau ir as tam tikrus minusus,taciau argi gali visos pamokos pavykti?Juk daug nuo ko priklauso.Kokie vaikai susirenka,ko nori tevai,kiek pastangu deda abi puses....ir t.t......
Aisku mano nuomone be galo svarbu pamokos mikroklimatas,mokytoja ir sistemingumas.
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2005 11 07, 01:17)
labas visoms smile.gif  visos diskutuojat apie mažųjų užsiėmimus, bet gal kurios nors vaikas lanko instrumento pamokas Yamahos mokykloje?
mano vyresnėliui 9 metai. galbūt tas noras ir laikinas, bet dabar jis užsimanė išmokti groti. galvojam leist į klavišinių pamokas. ką galit apie tai papasakot? kokie atsiliepimai?

Antri metai lanko "Linksmuosius klavišus", groja bando improvizuoti, pritaiko nesudėtingus akordus. Taip pat kaip ir ikimokyklinėse programose yra parodomosios pamokos. Rekomenduoju. Pagaliau čia ir galima pamatyti akivaizdų rezultatą - sūnus groja smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2005 11 28, 10:21)
Sveikutes! Apie kitas mokytojas negaliu pasakyt nieko. Bet mokytojai Linai, dirbanciai Antakalnyje ir centre neuztektu visu paciu graziausiu zodziu. Ji tikrai nuostabi mokytoja. Ja myli vaikai, nes ji tikrai jiems atiduoda visa savo sirdi. Ji rupinasi visad: ne tik pamokelej, bet ir uz jos ribu( jei vaikas suserga ir pan.) Noreciau buti Lietuvoj tik del to, kad galeciau kartu su suneliu keliaut pas ja mokytis daineliu. Gaila, kad neturim tokios galimybes.

Mes praejusiais metais lankeme pas mokytoja Lina. Tikrai nuostabi mokytoja, gaila kad siemet neiseina pas ja lankytis, lankome arciau namu pas kita. Irgi negaliu sakyti kad bloga, bet su Lina nera ka lyginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2005 12 07, 09:02)
Mes praejusiais metais lankeme pas mokytoja Lina. Tikrai nuostabi mokytoja, gaila kad siemet neiseina pas ja lankytis, lankome arciau namu pas kita. Irgi negaliu sakyti kad bloga, bet su Lina nera ka lyginti  rolleyes.gif

Tai vis dėl to su kokio amžiaus vaikučiais mokytoja Lina dirba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2005 12 28, 12:04)
Mes  Fabijoniskese pradejom lankyt.

O man ten visai nepatiko schmoll.gif . Patalpa maža, jau į pamokos vidurį trūko oro ir tas jau atsidavė prakaitu. Vaikams ir mamoms apsisukt nėr kur. Ir šiaip laikas man rodos nelabai tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 28, 20:15)
O man ten visai nepatiko schmoll.gif . Patalpa maža, jau į pamokos vidurį trūko oro ir tas jau atsidavė prakaitu. Vaikams ir mamoms apsisukt nėr kur. Ir šiaip laikas man rodos nelabai tinkamas.

Tai gal pasirinkit tada kita mokykla, jei toj taip nepatiko g.gif O del prakaito, tai manau mokykla cia nekalta doh.gif biggrin.gif Ir kaip matau kitoms visai ten patiko. 4u.gif

Mes irgi gal neuzilgo eisim i parodomasias pamokeles, gal vaikui ir patiks bigsmile.gif Tik va nezinau kur geriau eit, siaip tai as daugiau demesio kreipsiu i tai kaip mokytojos bendrauja ir kaip vaikas reaguoja i viska unsure.gif o ne i tai kokios yra patalpos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 05 sausio 2006 - 19:09
Sveikutės
Mes vakar pirmą kartą apsilankėme parodomojoje pamokėlėje Rūdninkų gatvėje. Kaip pirmam kartui lyg ir neblogai.... bigsmile.gif Čia kažkas rašė, kad ten su vaikučiais ( nuo 1,5 iki 4 m.) dirba mokytoja Lina. Norėčiau pasitikslinti ar su visomis grupėmis g.gif Labai domintų jūsų nuomonė dėl knygučių ir kompaktų būtinumo. Ar galima lankyti pamokėles be šių priemonių ar jos būtinos???
Atsakyti