Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

tiesiog pasiskaitymui, be jokio pykčio smile.gif
http://www.culture.l...2735&txt=Yamaha
Atsakyti
Iš tikrųjų reiktų orientuotis, kas vaikui patinka, o ne ko nori tėvai (dar gi visai maži tie vaikai). Ir šiaip man tiesiog siaubą kelia tėvų noras vaikus kažkokiom tobulybėm padaryt, leist į begales būrelių lavint, mokint skaičiuot nuo pat gimimo ir t.t. (čia aišku ne į temą, bet į tą pačią pusę).
Atsakyti
QUOTE(cnopka @ 2005 09 26, 20:20)
Siaip,Mazule,jei ka....tai japonai japonijoj ir taiko savo metodika,o Lietuvoj ir visoj Europoj vokieciai programas kuria....
Man atrodo nesi tu jokia priese Yamahos,tiesiog ne tiek jau daug tu cia zinai.
O kad ir pasirinkai kita lavinimo mokyklele irgi nenuostabu is visu tavo pasisakymu,tiek "muzikos mokykla",tiek  "Yamaha muzikos mokykla"....ir dar kitose temose...
Vienas smalsumas mane grauzia g.gif  kokia ten nuostabi mokyklele i kuria jus einate???...O Gal praleidau ir neisskaiciau kazkur....??? blush2.gif

Oi - pavargau jau...........Nesuprantu, ar CNOPKA su KARLSONU mano zinuciu neskaito, ar tiesiog nefiksuoja to, ka perskaito g.gif
Jau pavargau nuo sios diskusijos........kitaip sakant ne nuo diskusijos, o padrikos zodziu lavinos..........
CNOPKA - 1. as juk ir rasiau, kad vokieciai Yamahai programas kuria - kodel man ta kartoji?
2. ne tiek jau daug zinau?..........nepriestarauju...........galvok, kad zinai daugiau - gal pralinksmesi mirksiukas.gif
3. kitose temose kaip tik rasiau, kad kol kas - kol mazei tiek metuku - Yamaha tiks puikiai thumbup.gif taciau suradome kai ka dar geriau
4. mokylele, kuria pasirinkome MES - as ir dukryte (tai nebuvo mano vienos pasirinkimas - as ziurejau, kaip vaikas mokyklelese jauciasi) - be garsaus vardo, be 50 m. programu, saviveikline ir visai neverta tamstos demesio tongue.gif

Na tikrai supykau.........atleiskit kitos mamytes uz tokius mano zodzius doh.gif

KARLSONAI - 1. del mokyklos privalumo, kad yra daugelyje rajonu.........paaiskinsiu dar karta, jei tada parasiau neaiskiai - mamoms su mazais leliukais - ypac is "Robio" grupes ir "Mazyliai ir muzika" - ypac aktualu, kad mokyklele butu kuo arciau namu, kad keliauti i ja su vaikuciu butu kuo paprasciau.........tai ir puiku, kad beveik visuose rajonuose yra Yamaha thumbup.gif
Pvz mokykleleje, kuri buvo tiesiog musu namo kieme, ir Robio, ir Mazyliu grupe lanke tik Justiniskiu mamos ax.gif
2. kodel isejome? jau rasiau simta kartu , bet jei reikia, parasysiu dar - a)as pritariu mamai, kuri rase, kad vaikuciui reikia pazinti visko kiek imanoma daugiau drinks_cheers.gif - ta pati minejo ir KVL drinks_cheers.gif
cool.gif mano mergytei vientik muzika ir rateliai nepatiko - ji rami is naturos, jai smagu padainuoti, paziureti, kaip kiti vaikuciai soka, bet ne 45 min. - geriau dar ji papaisys, pavaidins, pasportuos...........na gal kai busim vyresnes, kai jau matysiu, i ka labiau linksta, tada ir issirinksim kazka konkretesnio - o dabar tik viska bandom mazais pirsciukais apciuopt blush2.gif
c) Zaneta puiki mokytoja thumbup.gif siu zodziu neatsiimu
d) ir dar mirksiukas.gif ..........gal net ir nebuciau pradejusi ieskoti mums kazko kito - juk mokykla tiesiog kieme, o dabar trenkiames i kita miesto gala doh.gif - taciau pamokeles laikas 19.30..............is musu grupes del sios priezasties isejo 5 vaikai sad.gif Kaip matot, mokyklai nelabai musu ir reikejo - net nebande derinti, nes visas savaitines pamokeles norejo sudet i viena diena

Oi, issipleciau doh.gif , na bet gal kai kas kai ka pagaliau suprato mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazule2: 27 rugsėjo 2005 - 18:17
KVL - na tikrai man nereikejo cia apie savo muzikini issilavinima rasyt..........sutinku, kad tai buvo mano klaida blush2.gif
O zmones is "kito pasaulio" kaip tik dazniausiai izvelgia tai, ko mes - muzikai - savo pasaulelyje jau nebematom drinks_cheers.gif Tavo mintys apie mokykleles man labai grazios ir artimos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazule2: 27 rugsėjo 2005 - 19:07
Man jau irgi kazkaip cia nesmagiai nukrypo tema....netgi neskaniai.....

As taip noriu pasidalinti apie savo mazgi,taciau kazkaip niekas neisijungia .....
Sestadieni darem kopustiene....pamokelej...buvo darzoviu puota pamokelej.Tai jau antra diena turiu virti kopustu sriuba...biggrin.gif
Pastebiu kaip kiekviena pamoka maniskis uzfiksuoja kazka vis naujo....
O kaip jusu vaikeliai???
Atsakyti
Tikrai, reikia pakreipti temą linksmesne kryptimi.
Mums labai patinka pamokėlės.
Jau turime knygutę ir kompaktus. Tai ir namuose klausome, dainuojame ir skaitome. Labai laukiame naujos pamokėlės.
Šiandien kaip tik keliausime jau į trečią pamokėlę. Labai smagu matyti savo sūnelį šokantį ir dainuojantį.
Atsakyti
kitą savaitę vyks parodomosios yamahos pamokėlės. Žinau, kad programa "muzika ir mažyliai" vyks trečiadienį. Yra du laikai, bet nepamenu kokie, reiktų pasidomėti. Mes šį trečiadienį nespėsim, tai eisim dar kitą. Iki smile.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif visos diskutuojat apie mažųjų užsiėmimus, bet gal kurios nors vaikas lanko instrumento pamokas Yamahos mokykloje?
mano vyresnėliui 9 metai. galbūt tas noras ir laikinas, bet dabar jis užsimanė išmokti groti. galvojam leist į klavišinių pamokas. ką galit apie tai papasakot? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Kažkaip seniai jau čia kas rašė. Norėjau pasidalinti viena idėja - gal kas ir namie pabandys. Praeitą kartą per klasikinės muzikos klausymą, o klausėm būtent Čaikovskio "Cukraus fėja", mokytoja sekė pasaką apie pinokį, kuris negalėjo užmigti ir atskrido pas jį debesėlis...
Pats pasakojimas priderintas prie muzikos. Čia jau būtų sunku paaiškinti.
Bet bent jau mano sūneliui labai patiko rankytėmis rodyti žvaigždutes - tiesiog judinam pirštukus ir debesėlį - du suglausti delnai.
Ir dar, iš vatos darėm debesėlius ir klijavom į knygutę. Mums labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Majuke @ 2005 11 15, 08:52)
Kažkaip seniai jau čia kas rašė. Norėjau pasidalinti viena idėja - gal kas ir namie pabandys. Praeitą kartą per klasikinės muzikos klausymą, o klausėm būtent Čaikovskio "Cukraus fėja", mokytoja sekė pasaką apie pinokį, kuris negalėjo užmigti ir atskrido pas jį debesėlis...
Pats pasakojimas priderintas prie muzikos. Čia jau būtų sunku paaiškinti.
Bet bent jau mano sūneliui labai patiko rankytėmis rodyti žvaigždutes - tiesiog judinam pirštukus ir debesėlį - du suglausti delnai.
Ir dar, iš vatos darėm debesėlius ir klijavom į knygutę. Mums labai patiko  rolleyes.gif

Smagu,kad atnaujinai tema smile.gif
Kazkaip pastaruoju metu tik paskaitydavau cia, bet jau nerasiau kuris laikas.
Na, nezinau, as kazkaip pastaruoju metu emiau skeptiskiau ziureti i lavinima sioje mokykleleje. mes lankom "Muzikos salis", bet kazkaip labai greitai perbegama viskas, noretusi didesnio uztvirtinimo. aisku, sutinku, galbut reiktu daugiau namie su vaiku uzsiimti, bet jei jau tikra zvaigzde ugdom, gal tada ir privaciai geriau lankyti, o ne grupe? rolleyes.gif
idomu butu suzinoti ir kitu lankanciuju nuomone - vistik trecias menuo jau eina ax.gif
Atsakyti
O man kaip tik atrodo, kad labai daug kartojimų. Laukiu, kada naują dainelę pradėsime mokytis ax.gif
Sutinku, kad žvaigždei ugdyti reikalingas individualus darbas su vaiku.
Bet pramogai, linksmam pasidainavimui - man visai tinka Yamaha pamokėlė.
Vaiką sudomino, namie pradėjo muzikos klausytis, dainuoti.
O po metų gali būti, kad ieškosime kažko rimtesnio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majuke: 15 lapkričio 2005 - 10:31
QUOTE(Majuke @ 2005 11 15, 10:30)
O man kaip tik atrodo, kad labai daug kartojimų. Laukiu, kada naują dainelę pradėsime mokytis  ax.gif
Sutinku, kad žvaigždei ugdyti reikalingas individualus darbas su vaiku.
Bet pramogai, linksmam pasidainavimui - man visai tinka Yamaha pamokėlė.
Vaiką sudomino, namie pradėjo muzikos klausytis, dainuoti.
O po metų gali būti, kad ieškosime kažko rimtesnio  cool.gif

nu taip, is dalies Tu teisi thumbup.gif yra kartojimu, bet... brrrr, kaip cia tiksliau issireikst g.gif na, pvz. iveda kokia nauja dainele, tai padainuoja visa iskart, kazkaip vaikai nespeja susigaudyt., pradeda kartot, o mokytoja "vaikai, dabar as dainuoju", nors pries tai nepasako to... na, noriu pasakyt, kad pacioj pradzioj reiktu daugiau tu pakartojimu daryt, mokyt gabaliukais, o paskui tai jau aisku, kad kai ismokstama,norisi i prieki judet ax.gif
Bet tai tera mano asmenine nuomone, uztat ir klausiu, kaip kitoms mamytems atrodo, nes suprantu, kad kiekvieno mastymas -subjektyvus reikalas blush2.gif
Atsakyti