Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

o man nestumine skleroze ir nepamenu- mete pernai lapus, ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos. turiu ir as euphorbia leuconeura, bet jai kazkas darytis pradejo. iki siol graziai vesejusi, dabar ji pradejo nykti. beveik visi lapai nugelto, bet ne is karto nukrito, kaip kad budavo anksciau, kad ima ir masiskai numeta lapus, o cia lyg kas negerai jai butu. sakau, gal taip i vesu ora bute reaguoja, nes tikrai nesilta pas mane g.gif
Atsakyti
pas mane ji ir vėl geltonuoja verysad.gif negi ir vėl nupliks blink.gif o vaikų jau gal 6 turi ir dar vienas be mamos auga, kitos gėlės vazone lotuliukas.gif apsėklino kaip sakant kaimynę lotuliukas.gif
Papildyta:
pas mane ji ir vėl geltonuoja verysad.gif negi ir vėl nupliks blink.gif o vaikų jau gal 6 turi ir dar vienas be mamos auga, kitos gėlės vazone lotuliukas.gif apsėklino kaip sakant kaimynę lotuliukas.gif
Papildyta:
Atsakyti
na va verysad.gif vos 5 ar 6 lapeliai beliko, visa plikutėlė mano euphorbia leuconeura ir iš tų likusių jau vienas geltonuoja unsure.gif
Atsakyti
gal kas auginate čia gėlytę
user posted image
ji kaip supratau taip pat yra karpažolė, tai norėčiau sužinoti kaip ji dauginasi?
iš anksto dėkoju už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
mano karpažolės ir visus lapukus numeta žiemai, jau daug metų jas auginu ir dar nėra buven kad per žiema su lapukais būtų pasipuošus.
Atsakyti
Sveikos situ gelyciu pas mane labai daug,as tai manau jos kaip piktzoles dauginasi,nes prie salia auganciu gelyciu ,pridygo karpazoliu,o prieziura labai paprasta.nebijo nei sausros nei pertekliaus.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2008 11 14, 16:26)
Sveikos situ gelyciu pas mane labai daug,as tai manau jos kaip piktzoles dauginasi,nes prie salia auganciu gelyciu ,pridygo karpazoliu,o prieziura labai paprasta.nebijo nei sausros nei pertekliaus.

Nežinojau kad jos pacios dauginasi, aš tai uginiais dauginu, gal jūs sumaišėt gėlių pavadinimus g.gif pas mane tai paleistuvė taip dauginosi g.gif
Atsakyti
Karpazole taip dauginasi is seklyciu,o euphorbija vulkanus ugliukais
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2008 11 14, 20:29)
Karpazole taip dauginasi is seklyciu,o euphorbija vulkanus ugliukais

dėkui, jau turiu vieną ūgliuką, bandysim 4u.gif
Atsakyti
Patarkit ,kaip isnaikinti paskarpazole ,atsirado zemeje vabaliukai smulkus ir sokineja g.gif
Atsakyti
nebesutalpinu ant palangės, o mažius per daug smalsus, kad jas leisti žemyn, tad nebrangiai parduodu pora euphorbia leuconeura, štai čia žiūrėkit, gal kas norėsit ax.gif
Atsakyti