Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

Gal kas zinot, kuo reikia pabarstyti 'pieniniu' geliu vietas, kur nupjauni ugliuka? na, siuo metu ne su karpazole ketinu taip pasielgti, o su kazkokiu milk bush. bet nesinori, kad 'nukraujuotu'.... ax.gif
Atsakyti
Niekad niekuo nebarstau ir dar nei viena nuo "nukraujavimo" nenumirė, žaizdelė labai greitai savaime uždžiuna.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 24, 11:19)
Niekad niekuo nebarstau ir dar nei viena nuo "nukraujavimo" nenumirė, žaizdelė labai greitai savaime uždžiuna.

as irgi nebarstydavau, bet prisikaiciau , kad kazkokiom anglim barsto blink.gif blush2.gif bet tai tada nieko, pakentes.
o ar dauginant karpazoles galima pjauti nuo virsunes ar galima tik ataugeles naujas? nzn ar cia aiskiai issireiskiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 06 25, 21:50)
kazkokiom anglim barsto blink.gif  blush2.gif

Ne kažkokiom. O paprasta anglim ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
ar galima nupjauti pagrindine karpazoles saka? ta prasme- virsune??
Atsakyti
Mergeites, gelbekit! mano karpazolei pradejo lapai kazkokiom baltom demem pasidengti. jums taip nera buve? gal sakau saules per daug gavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 07 01, 21:00)
ar galima nupjauti pagrindine karpazoles saka? ta prasme- virsune??

g.gif
Papildyta:
QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 18, 16:00)
Mergeites, gelbekit! mano karpazolei pradejo lapai kazkokiom baltom demem pasidengti. jums taip nera buve? gal sakau saules per daug gavo? g.gif

gal kalketu vandeniu apipurskei?
Atsakyti
Nea, cia ne kalkes schmoll.gif , nes paciame lape, o ne ant jo. Is pradziu parausta, paskui pagelsta, kol galiu gale atsiranda balta deme... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 19, 13:48)
Nea, cia ne kalkes schmoll.gif , nes paciame lape, o ne ant jo. Is pradziu parausta, paskui pagelsta, kol galiu gale atsiranda balta deme... unsure.gif

saule jos visai ,megsta, bet gal vieta reiktu pakeisti g.gif ?
maniske kaip suzaliavo sauletam kambary wub.gif jau galvoju, kad per mazai isretinau pavasari, nezinau ar begalima dabar?
Atsakyti
Aš ir pati jau buvau susimąsčiusi pernešti ją į kitą kambarį, bet tų dėmelių daugiau nebeatsiranda, tai manau, kad dar palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
http://tbn0.google.c...aleuconeura.jpg
Sveikos,gavau tokios ueforbijos šakelę nulaužtą.Aš ją palaikiau kelias dienas vandeny pamerktą.Dabar jau pasodinau į žemes.Kaži ar sunkiai jos prigyja?
Kažkas sakė,kad matė tokią gėlytę žydinčią.Ar tikrai tokia žydi.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 17 rugsėjo 2008 - 09:58
QUOTE(emma @ 2008 09 17, 11:56)
http://tbn0.google.c...aleuconeura.jpg
Sveikos,gavau tokios ueforbijos šakelę nulaužtą.Aš ją palaikiau kelias dienas vandeny pamerktą.Dabar jau pasodinau į žemes.Kaži ar sunkiai jos prigyja?
Kažkas sakė,kad matė tokią gėlytę žydinčią.Ar tikrai tokia žydi.Ačiū 4u.gif

Sukulentu paprastai nieks nemirko. Tiesiog i zeme sausa ikisti ir po kokios avaites po laseli viena kita lieti...

Augalas zydi ir nuzydejas barsto seklytes. Bet iki pienes ar zibutes jai toli.
Atsakyti