Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

QUOTE(SECREAT @ 2007 05 20, 01:37)
laba nakti..mergaites,kas auginat sias geles,patarkit ka man su sita daryti...  verysad.gif

Pas mus darbe taip buvo vienai atsitikus, nes išvažiavau atostogų tai gerai, kad nors visų gėlių nenumarino doh.gif

Aš nieko labai nedariau, tiesiog ją po truputį laisčiau, nelaikiau labai ant saulutės (nes greitai išgaruoja drėgmė). Nesu skaičiusi apie jų priežiūrą nieko, bet žinau vieną: jos labai mėgsta vandenį ir yra visiškai nekaprizingos. Po žiemos namie buvo 2 numetę lapus, nes vis pamiršdavau laistyti, dabar taip išbujojo smile.gif

Nebent jau šaknys negyvos tai tada nieko nepagelbėsi, bet jos atsparios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 05 20, 22:13)
Pas mus darbe taip buvo vienai atsitikus, nes išvažiavau atostogų tai gerai, kad nors visų gėlių nenumarino  doh.gif

Aš nieko labai nedariau, tiesiog ją po truputį laisčiau, nelaikiau labai ant saulutės (nes greitai išgaruoja drėgmė). Nesu skaičiusi apie jų priežiūrą nieko, bet žinau vieną: jos labai mėgsta vandenį ir yra visiškai nekaprizingos. Po žiemos namie buvo 2 numetę lapus, nes vis pamiršdavau laistyti, dabar taip išbujojo smile.gif

Nebent jau šaknys negyvos tai tada nieko nepagelbėsi, bet jos atsparios smile.gif

eh..nebesusigaudau..as skaiciau kad jos saulytes ir vandens nlb megsta..kazkoku vitaminu gal reik nupirkti palaistymui..kokia ji man grazi ir kaip gaila,jei numirs..o jei ji neatsigautu ir dar labiau dziutu,tai kaip man ja tiesiog peiliu nupjauti ir imerkti i vandeni?nemoku sodinti geliu,isleidineti saknu,nes niekada neauginus ju..tokia vepla jauciuos.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2007 05 20, 23:02)
eh..nebesusigaudau..as skaiciau kad jos saulytes ir vandens nlb megsta..kazkoku vitaminu gal reik nupirkti palaistymui..kokia ji man grazi ir kaip gaila,jei numirs..o jei ji neatsigautu  ir dar labiau dziutu,tai kaip man ja tiesiog peiliu nupjauti ir imerkti i vandeni?nemoku sodinti geliu,isleidineti saknu,nes niekada neauginus ju..tokia vepla jauciuos..  verysad.gif

Aš sakau iš praktikos kaip yra smile.gif darbe jų gal 10-12 ir nuvytus buvo tik ta, kuri stovėjo pavėsy...
Siūlau pastatyti ant palangės, pažiūrėti ar nesausa žemė. Galima lengvai palaistyi su trąšomis ar augimo stimuliatoriais (žinau, kad tokie yra, bet jų nenaudoju smile.gif )

Kad negalvotum, jog apgaudinėju viena iš maniškių buvo be lapų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 05 20, 23:21)
Aš sakau iš praktikos kaip yra smile.gif darbe jų gal 10-12 ir nuvytus buvo tik ta, kuri stovėjo pavėsy...
Siūlau pastatyti ant palangės, pažiūrėti ar nesausa žemė. Galima lengvai palaistyi su trąšomis ar augimo stimuliatoriais (žinau, kad tokie yra, bet jų nenaudoju smile.gif )

Kad negalvotum, jog apgaudinėju viena iš maniškių buvo be lapų smile.gif

user posted image

vajeje kokios grazuoles! bigsmile.gif wub.gif na bandysiu,ziuresiu ar atsigaus ir maniske..
Atsakyti
mano tokia pat kvietka,ziema buvo nusalus ar nupuvus virsune,as is baimes prarast emiau ir nupuvusi galiuka nulauziau.nieko leidzia lapus kuokstais thumbup.gif clap.gif
o didziaja tai nupudziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2007 05 20, 22:23)
vajeje kokios grazuoles!  bigsmile.gif  wub.gif  na bandysiu,ziuresiu ar atsigaus ir maniske..

Kiek zinau jos kas antri metai meta lapus, o kadangi a6 tik antri dar laikau , tai vienais metais turejau tik kota thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti del shitos gelytes. Auga ji pas mane kolkas grazhiai (tfu tfu tfu, kad neprisikalbechiau) wink.gif Bet esu priversta ja laikyti gana toli nuo lango... Bijau, kad zhiema patamsyje aplamai man lapus numetys. Negaliu jos pakelt nei kiek archiau shviesos. Niekaip nesuprantu: ar chia ji taip ipratusi (isigijau ja jau suaugusia), ar jai vejuko buva perdaug, ar ash ja pernelyg staigiai perkeliu i apshviesta vieta... Neaishku kodel, bet kai tik pakeliu ja bent pora metru archiau lango, tuoj savo grazhiuosius lapelius nuleidzhia kaip zuikis ausytes... Grazhinu i vieta - vel atsigauna... Negi taip ja ir turesiu laikyt ant savo darbastalio? (Jis tikrai tolokai nuo lango ir apshvietimas ant jo gana prastas). Skaichiau, kad shitos gelytes shviesa megsta ir niekaip nesuprantu, kodel manoji taip reaguoja... Beje, langas pas mus i shiaures vakarus, tai saulutes ir ant palanges neturetu buti perdaug...
Atsakyti
Tai ar niekas nezhino, ka man daryt su karpazhole, kad nustotu palanges bijoti? smile.gif
Atsakyti
Prasau patarimo. Turiu Euphorbia Leuconeora. Ilga laika man ji augo persikreipusi, vos ne virsdavo is vazono. Sugalvojau truputi atlenkti ir apkasti zemem. Istiesint pavyko, taciau.... Po keliu dienu staiga visi labai pradejo geltonuoti. Neisivaizduoju del ko. Teta sako, kad perlaisciau. As manau, kad gal jau atejo laikas mesti lapus. Kaip kazkas cia sake, ji tai daro kas du metus, o pernai, kiek pamenu, nemete. Trecias variantas - ka nors pazeidziau atlenkdama (nors per jega to nedariau, leidosi lengvai). Kaip manot, kas galetu jai dabar padeti? Gaila gelytes... Tokia grazuole... verysad.gif

Pridedu foto
Papildyta:
Atleiskit uz tokias nuotraukas - milzines. Nebezinau kaip pakeisti blush2.gif
Atsakyti
Parsau, padekit kas nors, nes ji tuoj visai jau numirs.... Ka daryt?!! Nejau niekas jokiu patarimu neturit cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Auginu karpažolę-euphorbia milii. Kažkodėl nesulaukiu šiemet žiedukų. Per žiemą laikau sausai, numeta lapus. Ir visada pirma žiedai pasirodydavo. O dabar lapukus gražius užsiaugino ir viskas. Kaip pas jus? Ar jau žydėjo?
Atsakyti
Mano karpazole valida.
Atsakyti