Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

Ir pas mane tokia yra, euphorbia leuconeura, teisingiau jos atžala. Nugnybiau nuo seno medžio i įkišau į žemę taip ir yra kaip ką tik įkišta, net nesuprantu prigijo ji ar ne. Gal man jai šiltnamiuką padaryti kokį, bo jau prardau viltį, kad ji pradės kiek augti ir parodyti kad įsitvirtino. g.gif
Atsakyti
o mano Euphorbia trigona mirshta sad.gif nznau, kaip gelbeti. Vakar persodinau giliau, tai shaknu lb nedaug belike. Stovi ji pas mane kampe, toli nuo lango, tai ta puse, kur prie sienos nushviesejo unsure.gif Senaiu buvo tokia "mesinga" ,o dabar suminkshtejus, "sukudus".. ka daryti? Kokias trashas naudojat? Labai laukiu patarimu verysad.gif
Atsakyti
kada geriausia apgeneti karpazole, labai noreciau virsune nupjauti, nes istiso ir virsta is vazono verysad.gif
Atsakyti
Dovanoju Kaune arba Panevėžyje. (galiu siųsti, pašto išlaidos jūsų) Rašyti AŽ
Karpažolė
user posted image
user posted image
kita karpažolė
user posted image
Atsakyti
LadyStar,labai įdomios tavo karpažolės,kažko visai man nematytos ir iškart pagalvojau,kad tai kaktusai.Gaila,kad toli viena nuo kitos esam unsure.gif
Atsakyti
Čia ferox ir dar kažkokia smile.gif
Bet jau padovanojau smile.gif
Atsakyti
user posted image

Cia irgi karpazole? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 05 19, 18:47)

Cia irgi karpazole? g.gif

Karpažolė - Euphorbia leuconeura. PaveiksliukasČia
Atsakyti
laba nakti..mergaites,kas auginat sias geles,patarkit ka man su sita daryti... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 20 gegužės 2007 - 00:38
QUOTE(SECREAT @ 2007 05 20, 01:37)
laba nakti..mergaites,kas auginat sias geles,patarkit ka man su sita daryti...  verysad.gif

labai laukiu pagalbos tu,kurios auginate sias geles... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2007 05 20, 09:57)
labai laukiu pagalbos tu,kurios auginate sias geles...  verysad.gif

Jei nuo apačios tas kotas dar gyvas,tai pabandyk nusipirkt ir palaistyt augimo stimuliatoriumi,manoji ir dvėsė,bet dabar kaip gražiai atsigavo,net žiūrėt smagu.
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 20, 13:13)
Jei nuo apačios tas kotas dar gyvas,tai pabandyk nusipirkt ir palaistyt augimo stimuliatoriumi,manoji ir dvėsė,bet dabar kaip gražiai atsigavo,net žiūrėt smagu.

o kokios firmos tas stimuliatorius?ten parasyta kaip naudoti reik?
Atsakyti