Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

va mano kaprizingoji gražuolė ir paaugęs "vaikutis" šalia kitam vazonėlyje... gaila man tu pageltusių lapelių, bet dedu viltis, kad gal likę žalieji atsilaikys?..

user posted image
Atsakyti
sveikos...gal kas kirpot karpazoles virsunes? kaip tai padaryti? juk pienas tas teka.... maniske tribriaune labai jau sausai atrodo..... nesisakoja.....girdejau kad galima pjaut ir tada sakosis.... po kaip tai padaryti?
Atsakyti
Tris kartus bandziau auginti karpatzole ir vis nelaimingai,daugiau pasak8au ne ax.gif Labai patinka dis augaliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 22, 10:43)
Tris kartus bandziau auginti karpatzole ir vis nelaimingai,daugiau pasak8au ne ax.gif  Labai patinka dis augaliukas thumbup.gif

O ko nelaimingai? kas nepavyko?
Man tai pasirodė neypatingai lepi šita gražuolė...
Atsakyti
QUOTE(Sinaja @ 2014 10 09, 22:54)
va mano kaprizingoji gražuolė ir paaugęs "vaikutis" šalia kitam vazonėlyje... gaila man tu pageltusių lapelių, bet dedu viltis, kad gal likę žalieji atsilaikys?..

Žinoma, kad atsilaikys, aš dvi tokias gražuoles auginu, jos rudenį/žiemą dėl šviesos trūkumo visada numeta nemažai apatinių lapų 4u.gif
Atsakyti
Euphorbia leuconeura gali numesti ir visus lapus-lieka stiebas, sulaukia pavasario ir vėl priaugina lapų. Taip būna ir dėl to nereikia pergyventi ar augaliuką ištremti į šiukšlyną.
Euphorbia milli lapeliai geltonuoja dėl nesistemingo laistymo ar ramybės metu-žiemą. Dėl to irgi nereikia jaudintis.
Visos euphorbijos artėjant ramybės laikotarpiui numeta dalį ar visus lapelius.
Atsakyti
QUOTE(kris.ta.lik @ 2014 10 14, 12:28)
sveikos...gal kas  kirpot karpazoles virsunes? kaip tai padaryti? juk pienas tas teka.... maniske tribriaune labai jau sausai atrodo..... nesisakoja.....girdejau kad galima pjaut ir tada sakosis....  po kaip tai padaryti?

Kirpau aš viršūnę, tiksliau pjoviau, nes nukirpt per sudėtinga būtų biggrin.gif Pienas bėgo, ir daug jo bėgo, bet išbėgo, uždžiūvo ir po mėnesio atžėlė iš trijų pusių. Stovėjo tokia baisuoklė, o po operacijos gražuole tapo. Bandžiau viršūne įšaknydinti, nepavyko, gal kad metas netinkamas buvo (gruodis).
Atsakyti
Sveiko,

Uzaugo jau dideles mano karpazoles ir man per dideles tai abi parduodu Vilniuje simboliskai uz kokius 8 Eur (uz abi)
Auksciausias "stiebas" 1m aukscio.

Rasykit i PM mirksiukas.gif

P.S. dar mainyciau i idomius sukulentus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2015 04 14, 20:54)
Sveiko,

Uzaugo jau dideles mano karpazoles ir man per dideles tai abi parduodu Vilniuje simboliskai uz kokius 8 Eur (uz abi)
Auksciausias "stiebas" 1m aukscio.

Rasykit i PM  mirksiukas.gif

P.S. dar mainyciau i idomius sukulentus  mirksiukas.gif

user posted image

Sveiki, ar dar nenupirktos jusu karpazoles? Dar parduodate jas? smile.gif
Atsakyti
Jau parduotos, gaila smile.gif Turiu nusiskynus nedidele ataugele, bet labai ilgai teks laukti kol isisaknydins ir kol uzaugs, daug kantrybes ir laiko reiks doh.gif o man jos gan dideles patinka, tai vis pasidairau didesniu, jau paaugintu, uz padoria kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OranzineSaule: 11 liepos 2015 - 13:37
Gal kam reikia aukštos tribriaunės karpažolės? Pas mano mamą nebeišsitenka, vis į lubas remiasi doh.gif Į kokį loftą ar biurą labai tiktų, na bet kur, kur aukštos lubos ir erdvu smile.gif Už kokius 30 eurų atiduos. Vilnius

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Simpson @ 2015 09 10, 14:53)
Gal kam reikia aukštos tribriaunės karpažolės? Pas mano mamą nebeišsitenka, vis į lubas remiasi doh.gif Į kokį loftą ar biurą labai tiktų, na bet kur, kur aukštos lubos ir erdvu  smile.gif Už kokius 30 eurų atiduos. Vilnius

user posted image

Oho kokia gigante thumbup.gif ir tokia tanki wub.gif
Atsakyti